Неизплатени пари от клиент предизвикали самозапалването пред Президентството

Самозапалилият се пред Президентството Димитър Димитров е предприел фаталната стъпка, след като негов клиент не му е изплатил дължимите пари.

Обратно в новината

Коментари - Неизплатени пари от клиент предизвикали самозапалването пред Президентството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За това са виновни политиците ни. За тях пък, е виновен самия народ, защото те са негова издънка. Ама пък за народа кой е виновен?.....

Пък в английските медии се каза, че ний тъй сме си се палели, по стар народен обичай. Не трябвало да ни се обръща внимание много, много. По важно е да се съблюдават правата на циганите, най-вече в България.

Щом бтв казва, няма да лъже и манипулира я. Запалил се е заради битовии проблеми човекът. Само що е избрал президентството!? Ама сигурно не е бил добре. Пък оня Пламен, му били платили да се самозапали.

А този клиент да не е от президентството, та човека точно там да се запали?

До Обединените Пенсионерски съюзи...Моля да упражните целия си авторитет спрямо вашите дейни членове и членки пред комютрите за да ги поограмотите !!! Предлагам да им се спрат пенсиите докато научат българския език поне на ниво 3-ти клас. Подозирам, че е само един ранобудник който пише под различни имена, но този аналфабет може да обърка на изборите бюлетините ...

Не бе, умничкият ми, така ми го обясниха полицейските психолози от Дирекцията на полицията.

Да е ясно - само лични проблеми са накарали хората да стачкуват и дори да се самозапалват. Токът в Б-я бил най-ефтин, парното, лекарствата, водата, храната, мобилните услуги - също. А бе какви монополи има? Те са крадци. 1 мил. лева пари ли са, но за тези пари Доган разработи енергийната стратегия. А Р. Овч? Масларова, братко батко, Огнян и пъпкаста и хилядите знайни и незнайни крадци? Те са свестните - другите са луди и с лични проблеми. Всичко в държавата е ОК и тя взема мерки. Политиците казват ще проверим , ще се справим, ще, ще, ще и то от 1990 година. Какво искат протестиращите не мога да разбера?

досега някой наши съграждани се самозапалиха заради пустите монополи, мир на праха им НО Е ВРЕМЕ ВЕЧЕ НЯКОЙ ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НА ПРЕХОДА ДА БЪДЕ ЛИНЧУВАН ПУБЛИЧНО А НЕ ДА СИ СТИСКАТ РЪЦЕТЕ И ДА СЕ КЪПАТ В ШАМПАНСКО АБЕ С ЕДНА ДУМА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ , НЕ МОГА ДА ГИ ТЪРПЯ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА , И ТОЗИ ПОЛИТИК ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДЯНКОВ

Ненормалник,до кога ще ни занимаваш с проблемите на психясали ненормалници,а?!

НЕ СЕ ИЗДЪРЖА !? Но вместо да се почешеш на голо, ти бесилки ковеш! И чашаш некой да доди и да та почеши.

Прокуратурата нареди да проверим ВСИЧКи, от чистачки до вицета, в Призиденството и в Минсъвета, които незнайно как са се сдобили с кована железна ограда на вилите си. С нас ще работят и три кучета.

Всеки от нещо ,другите от эъбобол са се эапалели,и добър живот

Тъжна работа и жалко за човека.Така ще е докато живеем в държава с 330 вид съдилища работещи само и единствено за себе си и мутрите.Ако дължиш пари на държава или банка ще ти вземат душата ,че и на внуцитети,но за обикновените хора да се оправят сами и огън да ги гори.Сега и тези безцелни и беззъби протести ми приличат нз режисирани.Не цената на тока или ЕРП-та са виновни,не цена на бензин,а липсата на желание за възмездие за тези които ни хипнотизират с простотиите за преход и унищожиха икономика и държава за да са те добре-Костовци,Царе ,Догани,Станишки и Боковщината.Никой не вдигне глас против тиранията която вече 6 година ни налага този Европейски съюз,да седим гладни и безработни,да нямаме икономика и да имаме мутренска енергетика.Хвана ли се всиики смешни папуняци-политици и "Сметкте за тока.цените за токаЮ.И пет пъти да го намалите,като няма икономика и производство пак няма да може да се плаща.Докато не се вдигнем срещу дискриминацията на ЕС за наши стоки и производство,срещу изнудването да търпим циганизация(вчера френския министър на вътрешните работи призна,че тези глисти не подлежат на интеграция),докато не тръгнем в ясно формулирана идея за протест-"Възмездие,работеща икономика и моментално интегриране на българите в СЕ или излизане от него,намаляване на държавните служители на първо време с 50% и заставяне на съда да работи денонощно докато се нормализира социалния живот в страната във всички сфери,а в парламента да има хора от всички слоеве на обществото,я не само адвокати мазни,икономисти и мутри,помнете,че ХАИР няма да има.

То беше ясно ,че ще изкарат причината за самозапалването на бедния човечец на битова основа.И затова го е направил пред президентството!Няма да е само този случай!Държавата смазва трудолюбивите българи и не им остава друг избор.Ако беше ЦИГАНИН нямаше да се самозапали ,а щеше да краде.

Най-вероятна причина за самозапалването на ковача е несподелена мъжка любов към приятел от училищната скамейка.

Сега се сетих: много вероятна причина за самозапалването на Ковача би могла да бъде, че в детството си не е получавал достатъчно подаръци от майка си, което го е травмирало и накарало по-късно да я накаже чрез самонаказване на себе си.

Да беше потърсил некоя куха лейка, ча даже и "шарено котле", да му даде сто съвета, как да си вземе парите, но избрал по-лесния път.

тая 'дупка' я видяхме. като във вица 'всичко за човека' и накрая човека го видяхме.. ама капитализъм без закон, който да ти позволява сам да се пазиш в имота си.. не е капитализъм а неродена демо-крация.

Въпреки всичко, няма да приема и няма да рекламирам, и няма да търпя да се приема и рекламира самоубийството, като решение на такива проблеми! Това не е Бехтерев!

Тази версия е много удобна за "даржавата".Кой се пали пред президентството,когато някой му дължи пари ?!

е Някой от Президеството, или от Министерския съвет. (Въпроса Ви беше изключително труден, дължите ми 2 лева)

Се пише с "Ъ",неграмотнико!

Toni

Абе това ли е проблема, Бе? То ДЪржава не остана, той на езика държи. Ама дето вика Бойко материала, материала....

Различни причини;страх,силна болка,раздяла,изневяра,смърт на близък човек и моментно умопомрачение могат да подтикнат"уморен"човек към самообийство и ако се случи, става тайно,тихо и бързо.Самозапалване на определено място в случая държ. институция,човека протестира по този зловищ начин срещу несправедливост пречинена от държавата.За американците три неща са жизненно важни;никой да не му отнема Вярата в Бог;да има семейство и сигурност и гарантирана работа/бизнес/.В случая отнемат ли ти работата,всичко може да си случи!

Дръжте се, братя българи! Вече Народното събрание заседава в местността "Оборище". Скоро ще бъде избрано "ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО" и обявено за легитимно от Новото 41-во (а) - ВЕЛИКО СЪБРАНИЕ. Ако до 20 април го'син Райков не е абдикирал от министър председателският си пост заради американското си гражданство, това временно правителство ще поеме властта след изборите, защото партиите на преходът ще бъдат бламирани. Краят на задъненият тунел дойде. Изгоряха за сега 5 човека, за да маркират ДЪНОТО.

деер

Ами като прави бизнес с българин, така е!!!

не е истина. да се палят хора..............къде живеем

"Чувстваше се престъпник в тази държава" ?????????

Сега какво? Отгероизирате ли го клетника?

Така е , честните, коректните, добри и чувствителни хора тук винаги са лъгани и винаги губещи, печелят само измамниците, наглите, арогантните, безчувствените и заобикалящите законите, за съжаление...

Колко мъка има....у Нас. -------- Дано Хората на д-р Миланов имат успех да Видим Човека отново. Сред Нас-Всички.

Ми да е запалил клиента , бе! иначе при тая "междуфирмена задлъжнялост" на всеки ъгъл трябваше да има определени "места за самозапалване".

сам, безполезен и отчаян, изхвърлен от собствения си дом в родното си село... това ми болтвайте! Не изкривявайте трагедийте на хората!

Хора, нали уж е бил вдовец? Къде е изпратил СМС на жена си?

Поне си прочитайте писаниците преди да публикувате - ако е вдовец, както е споменато в началото, до коя си жена изпаща sms-a?!!!!

Умник, по-горе го пише - до сестра си е изпратил SMS. Tя не е ли жена?

А ти откъде знаеш, че сестра му е жена? Айде стига...