Коментари - Диана Ковачева получи пълен мандат за омбудсман, обеща да е първа надежда на гражданите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ... са много стабилни шантонерки.... Умеят.. И да се усерат... И да се операт... Диана Ковачева... Да ви е честита... Орел с ориз...

Избрали са "Арменския поп" дето все ни пращат да му се оплачем...

Докато Мая. беше омбудсман много речеви та беше, в минна галерия влизаше и други, а във влак пътуваш и нещо с "креслив ите" жени се бореше, ама така не разбрах дали имаше резултат, защото имам спомен, че "жениците" пак са на протест, мината май я затвориха и т. н. Новата е същата Как пък ги измислят тези синекурни длъжности.

Като ги гледам някои (орли) започвам да си мисля, че всъщност носенето на маски има и позитивна страна, и предимства...

В този момент Мая Манолова плаче.

и сънува, че е кмет на Долно нанагорнище!

Пак сезирам мисирката герберска. Понеже е в парламента и лесно може да попита проф. Станилов от Атака дали е вярно. Ето как сере герб като за последно. Посегнаха и на Болямата базилика в Плиска. След герб даже археологически останки няма да има от българия. Някакви измислени фирмаджии работят нещо дето никога не са работили, без проект, без да са питали археолозите, без надзор, без умения. Правят каквото знаят с материали каквито имат по начик, който е най-евтин и лесен. Площада на Скопие със стиропорните скулптури ряпа да яде. Тук осират на терен една от археологическите светини и шедьоври на Европа, не само на България. Моля герберската калинка да се задейства?

Ако ви пуснем 10 парчета от селският електорат на комунягите няма да има и следа от лайнарията!Хем няма да има л@йн@,хем и вие ще сте сити!

ПОРЕДНАТА, ЛАЕЩА И НИЩОНЕПРАВЕЩА! АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНА ДЛЪЖНОСТНА ПОЗИЦЯ. ОЩЕ ПАРИ НА ВЯТЪРА!

Сезирам мисирката калинка герберова за Варненския случай. 10 месеца герберски лайнории и всички си траят, и кмет, и герб, и министерства и хеи-та и т.н. докато по БСТВ не излезе видео и хората видяха поредното доосиране на шайката. Следт това герберските национални медии битиви и зализакотелевизията се престрашиха нещо да покажат. Е те тва е положението како герберано. Ако ти стиска помагай. Кой крил? Що крил? Кой тръбата чупил? ВиК що трае? Кой е виновен. ОВОС няма ли да има. Глобени? Опандизени? Оставки?

Една герберска калинка. Защитава...... герб от народа.

Надежда всяка тука оставете. Ще стане чуден слоган на всички КПП та.

Това е краят на неуспешния експеримент за омбудцман от БСП.

Добър избор. Една скромна и ненатрапваща се жена. Човек днес се радва и на такива дреболии като скромност. Тя сигурно и преди е била назначена за вършене на работа, докато шефката и е била заета с перчене пред камерите и обиране на овации. То си е така от далечни времена, едни се перчат докато други работят.

Ще се справи добре. А Летящата метла само събираше селския вот за Бсп.

Гробарин, вие сте аут отвсякъде бе семкоглавец безмозъчен. Мая е яка кака, а тая е проста герберска овца - калинка.

Преди 3 месеца писах до омбудсмана. Проблема е със Софийска вода! Жалбата ми е приета, но ни вопъл ни стон! При промяна на партидата на апартамен ( съгласно всички изисквания) подаваме документите в Софииска вода. Документите са приети, партидата променена. До тук всичко успешно. Но, едно голямо НО. Започват да идват сметките. Във фактурата е начислено изразходването на едни кубици, за някакви водомери. Казвам някакви, защото от подадени данни за 4 водомера, във фактурата идват отчети за 3, като единия водомер изобщо не знаем на кой е( ние такъв нямаме и не сме имали). Вече втора година водим „дебати“ със Софийска вода, но нищо не се променя. Всеки, на който и да попаднем, казва ще направим проверка и ще Ви върнем отговор. Отговор няма и нещата не се оправиха! Напротив, стана по-зле. Единия водомер, които не фигурираше във фактурата се появи, но с кубици, които нямат нищо общо с действителността, другия продължава да липсва! Но пък се появи и още нещо. При преглед на фактурите за една година назад, забелязвам, че данните във фактурата са променени!? Понеже фактурите ми ги изпращат на пощата направих сравнение и какво да видя. Фактура с един и същ номер, но с различни данни в редовете. Писах до омбудсмана, но отговор никакъв! Ето това е първата надежда за гражданите!

Иди в Софийска вода и се срещни със шефа на инкасаторите. Ще влезе в системата, ще провери, ако трябва ще коригира каквото трябва. С едно ходене ще си решиш проблема. Той не е само твой, а и техен. Следващата стъпка е към КЗП. За такива работи обмбудцмана не се занимава.

тия огърлици от изкуствени перли на входа на Народното събрание ли ги раздават или от ППГЕРБ с тях си маркират тетките на подчинение?

Надежда и без нея си имаме.

Типично по герберски надеждите за нас, парите за тях...

Не съм те питал бе дебиле!

Обещания къща не храни!!!!!! колкото мая направи нещо с лаенето си толкова и тази,но тази поне не лае!!!!!!Важното е ,че си осигури топлото и платено местенце за дълго време!!!!!!1

Да е жива и здрава!Със сигурност ще върши повече работа от комсомолската секретарка!Комсомолската секретарка докато беше омбусман симулираше работа и селските дебили и повярваха,защото са червени промити мозъци!Точно това и беше целта-да събере една камара селски електорат да я подкрепят на изборите,но интелигентните хора излезе,че са повече от този селски електорат!

Колко свърши до сега?????Колко време беше плътно до Манолова и я подкрепяше????? Ако не си от шайката им гербавите няма как да подкрепят някой друг..

Ало парцал?Я в човката!

Огледалото ви е в ред да знаете и това което виждате е реалното..

Герберска суджуклийка, калинка и шлиферодържачка. Калинка герберинка. Маааани-бегай. Омбудсман на герб. Да пази герб от народа.

Долу комунягите и селският им електорат!Само ГЕРБ,Бойко Борисов и тесни кадъни!!!

Бойко Борисов е доказан комуняга. Надявам се да излязат още данни за това след падането му. Ама много, много голям комуняга е бил баща му. Така че.... спрете с малоумията си тикви и не плюйте по слънцето си неземно,че за вас то наистина утре може и да не изгрее. Калинкииииии.

Яж говежди ануси бе грездей!

Жива и здрава да е Госпожа Ковачева! Тя е Човек, който ще работи в интерес на хората, а не обратно както преди имахме една Госпожа!Много ще се радвам ако тя остане все така борбена и умна и отстоява позициите на хората пред останалите институции! На добър час и успехи Уважаема Госпожо Омбудсман!

Какво точно направи до сега в интерес на хората??? И защо забравяте че бая време беше плътно и поддържаше Манолова??????? Гербавите предлагат и избират само това що е доказало че е в тяхна служба....