Диана Ковачева: Най-големите страхове на хората са свързани с невъзможността за плащане на сметките

Истината е, че държавата трябва да помогне на всички, както вече бяха взети мерки по отношение на бизнеса, каза Омбудсмана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важно е, че има банани ...

Вече има ново кино - ходят по магазините " само да погледам " . Същото е и по пазарите , базари и други отоплени магазини. И познайте кои са зрителите ?? Майките и бащите ни , бабите ни .... Това е срам , а не сметките за парното. Щото извън София живеят хора без парно, да ви кажа...

ъъъъ такованкана от дека ке ги вземете, та да ги дадете??

Хей, малката, я се почеси там... народът ни така си живее десетилетия и страх никога не е имал от нищо!

Мамаята алчна сега е като изхвърлено куче и чака някой да и подхвърли някое кокалче отнякъде, ама няма. Облизва се гладна. Остави си поста, тръгнала Михаля да гони. Те ти големи пари сега. Земии! Земии!!

Ами, като не са си плащали данъците сак да им се помогне сега?

tonk11

Аааа, някой са плащали бе. Като онзи дето го прибраха на румънското посолство когато потрошиха колата на жената. Помниш ли го? Той не можеше да си плати 500 гаранция щото работел на половин ден в пицария в Драгалевци като шеф -пицар. Вземал 480 лв на месец.

Цени космически на храните и сметките,А ТИЯ С УСПЕШНОТО СЛУЖЕБНО НИ ВНУШАВАТ,ЧЕ СМЕ ДОБРЕ.СЕГА ЩД ВЗЕМАТ ЧУДОВИЩНИ ЗАЕМИ ,ЩЕ ГИ ,,ПРИСВОЯТ,,И ПАК ЗАПОЧВАТ С ВНУШЕНИЕТО.НО ПРИ 80%КАКВО ДА ОЧАКВАШ,ПЪК И МАДУРКУТЕ ИМ ПОМОГНАХА.

На никой не му пука, че ще стои гладен, а се тревожели за сметките на кожодерите. Айде престанете с изявите на журналистическите тролове!

tonk11

А що ще е гладен бе? Да работи. Айде за пенсионерите разбирам, те не могат щото са на години ама останалите..? Да работят.

Да разбирам ли, че тези, които не работят първата им грижа е да си платят комуналните услуги?

У нас чет нямат. Не може за здравеопазване, тази и миналата година да са дадени от 0юджета над 4 милиарда и хората да март като мухи. И не само това. Работодателите да живеят в златни палати, да карат мощни КОЛИ, да имат частни самолети, на да дават като заплата пари в плик и да работниците им да мизерстват. Пример през 1988-1989 година в Нефтохим Бургас работниците са мчполучавали по 600 лв и повече. Ако това пренесен спрямо средната РЗ за тога и сега, ще се види огромна разлика, която означава ограбване на труда

Съгласяват работодателите да ги цакат? Кой да им защитава интересите,ако не те самите?

щото аз може да не искам да работя за стотинки, безосигуровкки и т.н. ,НО ВИНГИ СЕ НАМИРА НЯКОЙ ПРИГЛАДНЯЛ ПРОВИНЦИАЛИСТ, КОЙТО Е СЪГЛАСЕН. ЗА ТОВА 3 МИЛИОНА ВЕЧЕ РАБОТЯТ САМО ИЗВЪН КОЧИНАТА!

Това бездарие не спря да говори глупости ! Дори не осъзнава , че тези които сега не могат да си плащат сметките преди са били част от сивата икономика и те никога не плащали данъци ! Намерила за кой да се бори , тази глупава женица !

Или си тРол или си п_ост, възможно е и двете...

Мизерия му си казва на това.

Една наредба за разпределение на общата вода не прокарвахте, таламузите редовноте платци…. Само крясъци и фойерверки като Маямата!