Девет лодки със стотици мигранти пристигнаха на остров Лампедуза

Трябва да подновим обсъжданията по въпроса за имиграцията, смята кметът Мартело

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за кво са ни?! Значи аз, гражданката на ЕС, за да хвана самолета и да стигна донякъде, трябва да се подложа на безброй процедури, а тези ги разтоварват като кашони с банани и ги разпределят без проблем по центровете, където съсипаните икономически и финансово европейски данъкоплатци трябва и да ги обгрижват!? Айде баста!

Това беше целта на краварите да убият Кадафи, да убият Садам и да създадат хаос в Европа.

Ами като им създаваме условия - ще идват. Ако законите в ЕС се променят така че да им направим живота черен, пари ще дават да ги върнем в родините им племена. Това е стратегията, която може да свърши работа.

Точно в това е проблема. Австралия отдавна затвори морските си граници за тая измет и те спряха да прииждат там... Япония също не ги иска. Богатите арабски държави също не щат арабските си братя. Само либерастка Гейропа ги чака с отворени обятия, приема, обгрижва, разпределя по квоти... Затова и прииждат на орди. Никой не им е казал да не идват. Напротив. Еврогейските ни палачи продължават да ни "обогатяват" с главорези и примати. Цяла Европа почерня и отвсякъде вие имам. Все едно си в Африка и Близкият Изток едновременно. А ние ставаме все по бедни, тормозят ни с хиляди ограничения, изисквания, данъци, вече и свободно не можем да идем до съседна европейска държава, отделно обогатителите ни ни изнасилват, колят, газят.... А ние хрантутим тия мангалести изнаилвачи и главорези, както и еврогейските ни палачи с космически заплати. Докато ставаме все по гладни и бездомни. Колко българи, родени европейци, ровят по кофите за боклук и живеят в мизерия ? Но никой не го е грижа зажтях. Все едно не го знаят и виждат. Иначе тръгнали да спасяват цяла Африка и аАзия. Чудя се, на тая малка площ, как я мислят еврогейските ни палачи, как ще се поберем с милиарди орди африканци и арабели... Това нещо, либераста е много болен мозък, хора с психически отклонения. Опасни престъпници. Освен, че са с извратени и перверзни отклонения.

За тая измет няма ли граници, документи за самоличност, ваксини, зелени паспорти, маски, карантини, вечерни часове, локдауни, ограничения, глоби, рестрикции...както за всички европейци в родната ни Европа, наложени от нашият въздесъщ Еврогей ?????? Еврогея значи осъществява целенасочен геноцид над европейците, терор, тормоз, фашизъм като ги "обогатява" с всякаква паплач, която изнасилва и коли местните, а европейците трябва да бачкат и да хрантутят тия паразити, престъпници и джихадисти. Никога не бих и допуснал, че ще живея в подобни времена. Когато ще хрантутя всякаква паплач и палачите ни от Еврогея, които получават 5 цифрени месечни заплати за да ни затрият, докато европейците обедняват и живеят в страх и несигурност. Европа става все по опасно място за живеене. Нещо като Третия свят, Африка и Близкият Изток в едно. Истински миризлив клозет.

Много точен коментар!

Е точен и логично и реално е тъка.На нас тестове,ваксини ,а свободно влизат в ЕС.Това ме навява на мисълта ,че е умишлено всичко,а ние в чужбина само по изисквания на ЕС.Е гадни са еврогейците

ЗАЩО ЗА НАС ЕВРОПЕЙЦИТЕ ХИЛЯДИ ОГРАНИЧЕНИЯ,НЕ МОЖЕМ ДА ОТИДЕМ В СЪСЕДНА ДЪРЖАВА.А ЗА ТЕЗИ КЛЕТИ ХОРА НИЩО.ЗАЩО НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА РАБОТИМ МНОГО ,А ТЕ ДА ПАРАЗИТИРАТ,ДАБКОЛЯТ БЕЗНАКАЗАНО,ЖИВЕЕМВ СТРАХ.ЧУВСТАМ СЕ ДИСКРИМИНИРАН,НО ТЕ НЕ НИ ЧУВАТ

аз за да ида до Гърция юи искат да се набутам за тест или да си нашибам ваксина, а чернилките от Африка и майна си Райна могат да обиколят Европа без документи...

Искат ти и лична карта или паспорт, както и някакъв попълнен формуляр на английски и някакъв специален код... И това само зада идеш до съседна държава, на 200 км само. А тия прииждат от на майната си и чакат да се наредят на либерастката софра на Гейропа. И никой нищо нито им иска, нито ги спира, нито ги санкционира. Ограниченията и драконовските мерки на Еврогея явно важат само за нас, европейците. Мангалите, въшливи, крадтави, заразни, са всякога добре дошли. Те и затова прииждат. На ден по 9 лодки само в Лампедуза, всяка с по 500 коча, цяла армия станаха тия кочове. Няма деца, няма жени. Само млади, прави, здрави кочове. Ебливи и мързеливи.

И висиш по километрични опашки по границата...хем отиваш с парите си на почивка. А тия въшлясали криминални боклуци ги приемат с отворени обятия и никой нито ги спира, нито ги проверява, нито им иска нещо... Ми то мангал да си в днешна либерастка Гейропа... Само европеец да не си !!!

За европейците зелени паспорти карантини,пср-рш и какво ли не при придвижване,а тия ги приемат и разселват е така,те са с права,нищо,че идват да ни колят и газят...

Документи за самоличност, формуляри, кодове, зелени паспорти, антигенни тестове, скъпи ПСР тестове, карантини, безкрайни опашки....за европейски граждани. За всякакви отрепки, обаче нищо не се изисква. Те пристигат с лодки и ги посрещат в Лампедуза. По 500 коча на лодка, по 10 тина лодки на ден. Тук вече не е Европа. Тя почерня и от джамиите вият по 5 пъти на ден... Дано горят в ада винивните за съсипаната и осрана Европа.

Имат ли ПСР тестове? О, извинете, това с тестовете, паспортите и формулярите беше само за европейците.

Като убият в ТЪМНОТО, арабин, негър-маймуна или китаец, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България... Който НЕ е ходил на война, трябва да убие няколко врагове на България, за да ЗНАЕ как сме направили държава...

"Матео Салвини, лидерът на крайнодясната партия "Лига", призова премиера Марио Драги да се справи с проблема." Ха! Салвини объркал АДРЕСАТА. Салвини да се обърне към Мама Меркел!

Нищо не е объркал. Премиерът им що мълчи като гъз ? Отделно е мама Меркелица...

Антифовската мозъчно слаба из.мет, пак е пуснала плочата - горките бежанци, да ги подслоним!! Предлагам на всички такива да ходят да си купуват повечко възелин, после да дават жените и дъщерите и тях ще ги оправят многократно.

За нас, европейците, десетки ограничения, а за тая чуждоземна крастава и въшлива паплач нито документи за самоличност, нито визи, нито ваксини, нито ваксинационни паспорти...газят еврогейски граници, а ние висим по дълги опашки за паспортни проверки по 5 пъти и тарашене по джобове, пребъркване на багажи... Нищо, важното е, че сме в Еврогея и сме горди еврогейци ! Макар действителността да е друга.

Расист! Цъкам ти минус, ку-клукс-клановецо! Ти не заслужаваш да живееш в Евросъюза при демокрация.

@аз Мълчи антифовска гни.до! На такива като теб правилно им режеха зелките през войната. Комунизма е мозъчна болест,поразява необратимо.

Цъкай и на гъза си минуси, недоебан джендърски гъз...

На това ли ви научиха в даскалото за 30 години демокрация? Да делите хората по произход и раса?

Научиха ме на здрав разум и инстинкт за самосъхранение, недоклатен либерастки джендър...

Ли.бер.аските джа.гали много са се превъзбудили тая вечер. Засърбяло ги е за черен уй. Предлагам да ги отделим на един остров на Дунав и да приемем 10-тина чернички мигранти и да ги пратим да ги обслужат а.нално.

Само да попитам, без връзка с темата-италианците толкова ли нямат добри картечари? Толерастията сега страшно ще се отрази на италианските дечица утре! Важи за всички европейци!

Защоли Не бягат За Русия?

Пробвано е, ама мужиците като се напият здраво бият и е.ат арабски ку.рви. И затова "гостите" от Африка не ходят там.

Защото там стрелят по границата и бият много когато береш джилязо.

Вече не стрелят, когато напускаш Русия в посока запад, дори да си африканец. Грижа ги е за расовото разнообразие в Германския халифат.

Щото Путин не ги чака с хляб и сол...затова. Там никой няма да ги хрантути, а те да се множат и гаврят с местните...затова. Знаят накъде да бягат. В Западнала Гейропа знаят че могат безнаказано да газят граници и да паразитират. Да тормозят и изнасилват, да колят и газят еврогейци и по либерастки великодушно да отърват затвора...затова. Защото само там белите руси и синеоки жени са техни, а местните джендъри не смеят да гъкнат...

Те искат просто да живеят свободно. В условията на демокрация и човешки права.

Ми то и ние, европейците, искаме същото.. Ама тая паплач носи със себе си "културните" традиции на Третия свят, престъпност, наркотици, шериат... Къде са човешките права на европейците ? Нас кой ще ни защити ? Няма такива НПО-та... А демокрация отдавна няма в Европа. Има неолиберал-фашизъм !

Нашествениците прииждат на тумби, без паспорти, без ваксини, без визи, ухилени и нагли, очакващи пари, обгрижване и благоденствие в либерастка Гейропа. Местните европейци са подложени на непрекъснат тормоз и терор, чакат по опашки за паспортен контрол, пребъркват им багажите, ровят им по джобовете, събуват ги, събличст ги, визи, ваксинационни паспорти, пък да са поне 2 седмици след втората доза ваксина... Да ти се отще да пътуваш, да се предвижваш из родната Европа... Дето уж ЕС беше създаден за свободно движение на стоки и хора... Ай, че се ядосвам... Да ви е честит Еврогея, Брюкселският Коминтерн, цензурата, гей парадите, жжендърите, въшливите мигранти, които да ви обогатят, а за вас тормоз, ограничения, вечерни часове, маски, локдауни,рестрикции...че да не извършите някой атентат и да не заразите някой с вирус....

Расист! Цъкам ти минус, ку-клукс-клановецо! Ти не заслужаваш да живееш в Евросъюза при демокрация.

@аз Значи това ,че сте джендър пе.де.рас, си е личен избор. Бегом към Брюксел. Там в някой арабски квартал ще Ви ощастливяват ежедневно. Братята ще ви карат по семейно от сутрин до вечер. Тъкмо ще тренирате трътката и ще приемете исляма.

Май ти е късно за лечение... Ходи да живееш в циганско гето, антирасисте ! Аман от болни мозъци. А демокрация в Еврогея няма...

Странджа е толкова обезлюдена и предадена от нас самите, че изобщо не заслужава да е българска. Ние българите предадохме Странджа. Сега бежанците ще я заселят, владеят, и съживят. И ще я обичат и пазят повече от нас. Защото ние българите сме мрша, долен и мрсен народ от генетични роби. Това е истината, съжалявам.

Искаш да кажеш...осерат. Бежанците щели да я съживят и обичат... Никой не е предал Странджа. Имам познати, които си накупиха къщи там. Само тъпотии дрънкате... Чака мангалите, които не са никакви бежанци, да я съживели...хахах

Расист! Цъкам ти минус, ку-клукс-клановецо! Ти не заслужаваш да живееш в Евросъюза при демокрация.

Мисля, че ти е късно за лечение... Каква "демокрация", бе заблудена овца ? Какъв расизъм? Отивай да живееш в циганското гето, антирасисте изтрещял...хахаха

Който ги е приел да му мисли, а не утре еврогейовете да искат квоти за разпределение ! Да им предоставят жените си, а и те да се подмият !

Нека дойдат! Демокрацията е за всички хора по земята. Демокрацията не прави разлика между хората по пол, раса, религия, етническа принадлежност и националност. Арабите, африканците мюсюлмани имат същите права при демокрацията както нас европейците християни. Те също имат правото на свободно движение по света. И същите права като на местното население, там където се заселят.

Прибирай ги из вас и ги храни и пои, додето ти прережат гръцмуля, а преди това ви изнасилят всички семейно... Но ти си горд либераст-толераст-педераст и за теб изнасилванията от арабски кочове са културни "обогатявания"...хахаха

Абе, с риск да ми скочат всички либерасти.... Дали не е време да се върне робството.... В случая всички - навлеци - да робуват на приели те ги страни...... А ако не желаят - Обратно.... Go home

Скъпи българки, африканците и арабите са страхотни в леглото. Веднъж като опитате, разбирате какво означава да правиш любов, а не просто ебане както с българите.

Млък ма, платена парантийо!

Подкрепям мнението! Опитвала съм с араби, турци, африканци. Наистина са по-добри от българите в леглото. Освен това са по-надарени. С тях е страхотен кеф.

Гнусна твар, опитвала си, щото си плащат! Такава като тебе в арабския свят веднага убиват с камъни!

Българските ку.рви най-оборотни в света!!

Трябва да се настанят и у нас ,да се напълнят селата че провинцията умира.

Ей гъз, а стига бе пръч!

Aбe koч, на теб все Сороси и НъПъОта ти се привиждат!!! Кой ти дава право да говориш от името на всички? Аз искам бежанците, и не само аз. По селата хората искат бежанци за съседи, само и само да живне селото, да има деца... живот. Сега има само старци и цгани. Аз бих си дал къщата на село безплатно на бежанци, само срещу поддръжка.

Ти ако искаш и гъза си дай! По-скоро ще я запаля, отколкото да приютя чернилки! Имаме си бесарабски българи! Ама те кротко чакат документи, не се провират през теловете!

Внимавай какво си пожелаваш, да не тъгуваш за циганите, когато и те от ужас избягат и останат само арабите.

Смени плочата, едно и също под различни псевдоними, дразнещо и нелепо е.

Тия нямат ли напалм срещу хлебарките ?

Цифрите са стряскащи, а лятото още не е започнало. Щом пристигат, значи са сигурни, че ще останат завинаги и никой няма да промени политиката си спрямо тях, пък и да ги депортираш или да не ги пуснеш не е европейска ценност. Така ще изглежда Европа, драги ми макрон.

Пред "демографски чиста смърт" на нацията, предпочитам села, градове и училища, пълни с деца, пък били те българчета, сирийчета, афганчета... В крайна сметка в жилите ни тече повече ориенталска, отколкото "бяла" кръв, следствие на 1300 годишното ни смесване с всевъзможни етноси. Особено петте века османско иго.

От 1500 години много хора ни чакат да изчезнем, обаче ние Българите сме си тук! И ще бъдем ТУК на балканите, а пък ти си мечтай да изчезнем и ръси НПО теории обслужващи нечисти интереси. Не ни пречиш! В тази връзка вашата прабаба и нейната прабаба може и да се я таковали турци, цигани и араби, даже може и да и е харесало, но много от нашите предци не са се смесвали с ОРИЕНТА и са бранили семействата и честта си! А и като гледам хората в България в мнозинството са си с европейдни черти, а не с ориенталски, негърски и монглоидни, така че, нищо лошо да си харествате тези гени, но те не са мнозинтсво и никога няма да бъдат!

Абе признай си , че си пред.оф.ил извра.теняк. Да разберем защо пишеш глупости.

Аз не виждам нищо лошо в това, стига бежанците да искат да работят и да се интегрират. В крайна сметка народите винаги са се смесвали, и чисти народи няма.

Бе, кви бежанци, бе ? И къде си виждал арабин да работи ? Пфу, само тъпаци ли пишат по тия форуми ?

От както ми го натопори един африканец, вече не ща и да чуя за белите сламчици, не могат да ме запълнят вече.. Пробвах и от зад, но като ми го набучи един арабин, вече никой бял не може да ме задоволи, ни отпред, ни отзад. Българки, пробвайте с черни и с араби и ще видите, че българите са малки като сламки, пък и миришат много.

Не е въпрос дали сме толрантни или не. Можем да сме каквито си искаме. Проблемът ни е, че ИЗЧЕЗВАМЕ. Не можете ли да разберете?!?! Стига сме се правили на "снежанки" и бели хора, защото не сме. Ние сме един мрсен и умиращ народ, за когото бежанците са СПАСЕНИЕ. И ако не го разберем по лесния, ще го разберем по трудния начин.

Я, един НПО трол, троли под различни псевдоними. Към кое НПО ти плащат?

Единствената адекватна и трезва реакция на българите в настоящото ни положение, би била промяна на отношението ни към чужденците, интегрирането им, смесването ни с тях с оглед на неизбежното ни изчезване. Съжалявам, но друг начин няма.

От 1500 години много хора ни чакат да изчезнем, обаче ние Българите сме си тук! И ще бъдем ТУК на балканите, а пък ти си мечтай да изчезнем и ръси НПО теории обслужващи нечисти интереси. Не ни пречиш! В тази връзка вашата прабаба и нейната прабаба може и да се я таковали турци, цигани и араби, даже може и да и е харесало, но много от нашите предци не са се смесвави с ОРИЕНТА и са бранили семействата и честта си! А и като гледам хората в България в мнозинството са си с европейдни черти, а не с ориенталски, негърски и монглоидни, така че, нищо лошо да си харествате тези гени, но те не са мнозинтсво и никога няма да бъдат!

Направи си харакири джа.гал!! Да не се мъчиш. Ако е нужно,ще ти помогна за сепуко, с удоволствие ще ти клъцна зелката.

Не трябва да ги тъпчат по лагери. Трябва да ги заселват, да се сливат с нас, да се женят за момите ни, да имат много деца. България е празна и мъртва държава, РАЗБЕРЕТЕ ГО!!! Здрави и млади хора ни идват на крака, а ние се правим на "елфи" и "снежанки" и ги гоним.

Аз приемам 3-4 млади емигрантки и съм готов да облагородя гена им, в моя харем много място, лошото е че идват само кочове и пръчове.

На какви се правим ?!?! Българите сме мелези, носещи гените на половин Ориента. Пет века османците са имали метод за генетично претопяване на местното население: събират всички моми и невести на селото, изнасилват ги, за да родят турчета. И те раждат. Но османлия е сборно понятие, те са били: турци, цгани, арнаути, черкези, татари, араби... всякаква азиятска сгаaн. Така че, ясно е какви гени носим - на половин Ориента. Интегрираме бежанците И СЕ СПАСЯВАМЕ, иначе този мрсен народ ИЗЧЕЗВА.

Вие, във вашето НПО правите ли разлика между етнос, раса и националност? Знам, че на вас ви проповядват неолиберален интернационал, и не правите разлика, но за нас, обикновените граждани, има огромна разлика между тези термини. И да, аз съм готов да приютим, всеки който е готов да спазва нашите обичаи, език и религия, а не ние да се нагаждаме към тези, които сме приютили!

Значи като искаш дъщеря ти да я пори някой негър, арабин, пакистанец, ок, въпрос на личен избор. Аз обаче искам внуците ми да са елфи и снежанки! И България не е мъртва, камо ли пък празна държава, тук все още си има българи и мнозинството от тях предпочитат българи, вместо мигранти.

Toва ще стане щем или не щем. Видяло се е , че сме прокажено племе и сами нищо не можем да създадем. Не сме ни за свободни, ни за роби!

да и да се народят арабчета..хаааа ами те си имат моми

Що не си ги вземеш у вас да си гледаш и интегрираш и деца да ти правят? Аман от промити мозъци. Тук са БАЛКАНИ! Маймуни не виреят.

Те затова идват само на групи по 50 джип.ха.дисти. Тези са армия без оръжие. Пък ти приказвай глупости.

Всъщност, в България си живеем в една богата страна, но не я ценим достатъчно.

Абе важното е, че Урсула седя на дивана !

... малко остана да седне на рязания уй...

От какво се оплаква? Ердоган не е легнал върху нея на дивана. Ако беше направил това, тогава разбирам да се оплаква Урсула.

Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения. Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства. МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ. И КРАКА (КОИТО НЕ СА СЕ ЗАТВАРЯЛИ ДЕ....)

Ще им правят тестове за корона ,или той само за работещи бели,а не за кандидат паразити.Леле соасение няма ,аз като съм беден трябва ли да ходя някъде.

Така е било от както свят светува. Живите народи изместват и претопяват мртвите като нас. Няма да сме първите, които ще изчезнат от лицето на земята, няма и да сме последните. Дано тази хубава земя да си намери по-добри стопани.

Това се повтаря непрекъснато в човешката история. Едно жизнено племе завладява определена територия и започва да я отбранява. С течение на времето се охранва, разлага физически и морално и е изместено от следващото по- гладно и жизнено племе.

Гладно ама като няма какво да яде и от жизнено ще стане нежизнено. Тук не е като в уредените западни държави да точиш социалните им системи.

Иди в кауфланд и виж, как пазаруват гладните.

Ей, го либерасткият боклук, който с болния си мозък така мрази себе си и собственото си семе, родината и народа си, че предава и продава всички ни на една пасмина главорези... Пфу, гнусни сороски еничери ! Долни, сороски мастии ! Чиба, чиба, недоебани джендъри ! Алчни либерастки гъзове.

Да ги връщат там от където са .Границите да се пазят от военни .

целта е да се разделя обществото по принципа разделяй и владей.Тези които си плащат данъците и финансират системата ще чакат първо да ваксинират емигрантите и после те самите.80 % от новите гости не искат да се ваксинират.

и не могаха да ги потопят ли?

Горките, осигурете им корабче да могат да се върнат!

Да ги връщат