Девет години след първата копка: „Арена Бургас“ отвори врати (снимки)

Изграждането на залата започна през 2014 г. и трябваше да отвори през 2017 г., но се забави по редица причини, което костваше и оскъпяването ѝ

Обратно в новината

Коментари - Девет години след първата копка: „Арена Бургас“ отвори врати (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда супер евтина. Някак безлична. Отвътре сива, скучна. На снимките пода изглежда на петна, мръсен. Изобщо в България се почва строителство само, ако е преценено, че може да се "усвоят" достатъчно пари! За парите си, гражданите получават некачествен и малотраен продукт.

Дано само да не се събори и затрупа хора

Съжалявам да го кажа , но това си е едно хале - никаква визия - язък за хвърлените пари!

Тая зала по скъпа от стадиона на Ботев, иначе едно и също време усвояваха и на двете места...

За какво са дадени 65млн.лв.? Дайте отчет. Поне залата да беше с капацитет 10000 души!

А на бас, че ще се принудят да го превърнат в битак, че да има поне малко възвръщаемост то който трябва е спечебиб каквото трябва от този проект, за общата икономика говоря

Защо не дадете малко данни за залата - капацитет, ранг, колко струва построяването й? Какво ни интересуват общите приказки на откриващите залата? Също така, вместо снимки на тумбаци с ножички и лентички, чо-добре повече снимки на залата.

"Цената на един стартов пистолет за лекоатлетическата писта, е колкото на един хубав лаптоп. Обаче за тази зала цената му е 200 000 лв. Има и други интересни покупки, които са направили хората в Бургас - например системата за фалстарт - тя струва колкото няколко хубави лаптопа, обаче тук тя струва 240 000 лв." Арена Бургас е едно малко корупционно бижу. За повече търси в интернета или Аллах керим!

Как не ви е срам! Една плюнка за зала ви отне да построите за 9г!!! Хората в Емирствата и на Запад строят в пъти по-големи съоражения за няколко месеца до година-две (в зависимост от параметрите). Няма такава жалка бананова република

Хубава е залата, но 65 милки... охаа, кога ще почвате следващата???

Къса

Браво на "Джи Пи Груп".Устискаха !

И КАКВО ТОЧНО ПРЕДИЗВИКА ЗАБАВЯНЕТО И ИЗВЪНРЕДНИТЕ РАЗХОДИ? Назовете конкретни неща, а не абстрактно мрънкане за да оправдаете допълнително 30 млн в джоба! Въобще какво в тази зала струва 65 млн? Като материали въобще не струва и 1/5 от това! Труд ли? Или може би хонорари на определени лица по схемата на хидроинженера!

Русенци трябваше да си платят сами залата 100% . Мащеха е България за Русе ,но нищо не остава забравено . Днешната новина софийските крадци са отрязали русенския завод за локомотиви и са приели чужда оферта за 7 пъти по висока цена и две години забавяне .

Голямо крадене падна 9 г.! Евала, тикво! Яко крадеш! Дано доживея да те видя в затвора!

Най-после! Имаше голямо забавяне, но сагата е приключила. Бургас, България имаме една модерна зала за всички видове спорт, включително и лека атлетика, както и за концерти, и др. мащабни събития на закрито. Честито!

зала у нафтата

Има два стадиона там, единият с всички възможни зали за тренировки, на времето даже и се тренираше гребане

9 години! Трудно било! Смешници! 64 000 000 лв. Браво!