Експерти: Децата до 4 клас само до 1 час на ден пред компютъра

Затлъстяването сред момичетата намалява, но сред момчетата расте

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почти няма коментари, защото повечето родители използват телефон или таблет за безплатна детегледачка. Сяда се на заведените и децата се завират в телефоните, докато мама или тати си побъбрят. За да не "пречи" на детето му се дава телефон по всякакъв повод. Признайте го хора и спрете да го правите! Говорете си с децата и им дайте възможност да участват в живота от малки, без да са потопени във виртуалната реалност!

Крайно време е да се махнат телевизорите от детските градини.

Доста лицемерно изказване, при положение, че масово децата са пред устройства извън детските градини. Вероятно и Вашето е така...нали?! Не бива да очаквате някой друг да свърши вашата работа.

Мдаааа... и книги не трябва да четат. Прецаква зрението, затлъстяват, а работата на нивата не е свършена.

Четвърти клас- той и Столтенберг каза, че до четвърти клас не е могъл да чете и се хилеше самодоволно....

Ти се радвай, че твоят кумир, Путьо, в четвърти клас е решавал диференциални уравнения. А после, в школата на КГБ... Ех, ако не беше секретно, направо нобелова награда да е взел.

Вас какво ви бърка тази работи- могъл да решава диф. уравнения защото имал акъл...ха и ние да ги решаваме де, ама тръц...

Абе Алберт Айнщайн е проговорил чак на 6 години, ама какво от това. Други като Путю се скъсват да говорят но винаги в изреченията им има ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ

И на това твойто му викаш работа!