Деца рушат лястовичи гнезда посред нощ

Посегателството срещу защитен вид се наказва с глоба до 5000 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой ще глоби мангалите и дали Сороските НПО-та ще си траят?

Уф....лошо е това,да развалиш лястовиче гнездо.Ама на много лошо е...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Булгаристанската гмеж е най тъпата гмеж в ЕС и на балканите.

Тия ще се разболеят и умрат. Следете ги и ще видите. Има такова поверие и до сега винаги се е изпълнявало.

Да, и аз съм чул такова поверие, че лястовичката ще ви прокълне ако и сторите зло. Е, все пак това е само поверие! Оставам с впечатлението, че по-старите поколения са били много по-милостиви към животните. Вероятно защото са ги отглеждали. А сега месото идва рафта на магазина.

Да им е.а майката на тия боклуци

Тези малки идиоти много добре са знаели какво правят,след като събарят гнездата посред нощ.

Естествено.Някой ги е пратил,защото са наказателнонеотговорни.

Наскоро пак имаше публикация за малолетни, които тормозят цял квартал в София, където бутат/ удрят възрастни хора, издевателстват над бездомни, взривяват бомбички и т.н. Навремето имаше кръжоци, където енергията на децата беше канализирана в придобиване на различни знания и умения. А сега обществото ни ги е оставило на самотек, да се оправят. И това е крайния резултат.

Нали?!

Нищо чудно, ако са им напълнили жилището с дървеници!

От тебе по голям дървар няма тука. Напълни ли му къщата с дървеници, ако можеше и главата ти празна някой да я напълни с мозък.

Училището се проваля във възпитанието на децата!

Не училището,а простите така на.ечени родители!

това се децата на тулупите, които не спазват мерките, не се ваксинират и гласуват за комунистите на изборите

Да ви имам проблемите!

Когато човек няма уважение към най-безащитните, каквито са животните и им прави зло без никаква причина, то това е проблем, който ще стане още по-голям в бъдеще.

Да бе да си свият гнездо под покрива, да цирикат денонощно на главата и да осерат стените ли искаш? Вземи си ги ти, аз ще им руша гнездата по сградите и ще трепя гадините, че ми влизат и в къщата тяхната сметка

Прочети малко с какво се хранят лястовиците. Една лястовица през живота си изяжда милиони насекоми. Щом са тук, значи има храна за тях, основно комари и мухи. Ако искаш да не са ти на главата то може да бутнеш гнездата им през есента, след като са отлетели и да направиш нещо което да не им позволява на това място да правят нови гнезда. Те сами ще си намерят друго място.