Детето, изпило метадона на майка си, ще бъде настанено в приемно семейство

До три години затвор грозят жената, допуснала 2-годишното да приеме от опасния опиоид

Обратно в новината

Коментари - Детето, изпило метадона на майка си, ще бъде настанено в приемно семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майка наркоманка защитава посестримата си.

Захванаха се с тази, та затвори, та отнемне на детето. Наказват нея. Що не наказват работещите в пункта, че не са си свършили работата да проконтролират дали пациентите си взимат метадона? Лицемери. Ако отнемаха децата на всички , дето са се нагълтали с хапчета , пили по погрешка ракия, перилни препарати, надъфкали капсули за пране, или дори надигнали шишето с белина, тях не ги подвеждат под отговорност за липса на григжа и незнам си кво. А колко народ си изпусна децата да паднат през балкон,прозорец и тн...

Кое е лицемерие бе, говедо ? Твоето е лицемерие! Да не са длъжни ден и нощ да живеят с нея ?!? И късно са се сетили - трябвало е още с раждането да й го вземат!

."..Според специалисти наркозависимите на лечение трябва да изпият метадона, но повечето от тях го отнасят вкъщи, след като го получат. Разследващите трябва да установяват къде майката е държала метадона и как детето ѝ е стигнало да него." А не трябва ли да "установят" защо не е ИЗПИТ на място?

Има лекарства, които и възрастен човек трудно отваря, защото са направени така за безопасност. Как двугодишно дете се е справило?

За съжаление,това е решение,засега.Добре,че е оживяло. "Бдителна"майка в абстиненция?!

Абе то колко "бдителни" майки , бабии и татковци има, които не са в абстиненция - па едни си зарязвват децата под дърво, докато другите ги газят , паркирайки на заден ход, пък втори оставят столче до прозореца и децата практикуват свободно падане, пък трети си оставят домаашарката в пластмасови бутилки от кола, сокове и тн в хладилника и чаветта се нагълтват едно юнашко да не ги изброяваме...пък някои ги забиват челно в дърво с моторни шейни след като са се наквасили стабилно преди тва с вино...ама тях никой не им отнема децата и никой не ги съди за липса на грижи и тн