Оперираха трети път детето, ранено в джакузи в Златни пясъци

5-годишното дете, което тази зима пострада тежко в хотелско джакузи в Златни пясъци, вече е здраво, но преди дни преживя поредната операция.

Обратно в новината

Коментари - Оперираха трети път детето, ранено в джакузи в Златни пясъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Силно се надявам детето да се възстанови скоро, но доколкото знам е забранено ползването на джакузи от лица под 10 или под 12 години. Така че за пореден път неспазването на забрана води до инцидент. Разбира се това по никакъв начин не оправдава собствениците за неизпзравното и опасно съоръжение, за което трябва да си понесат отговорността.

Силно се надявам детето да се възстанови скоро, но доколкото знам е забранено ползването на джакузи от лица под 10 или под 12 години. Така че за пореден път неспазването на забрана води до инцидент. Разбира се това по никакъв начин не оправдава собствениците за неизпзравното и опасно съоръжение, за което трябва да си понесат отговорността.

Не знам какво още трябва да се случи за да зацепят хората, че на морето ни са само мутри. По тази причина там е скъпо, но за сметка на това опасно. Айде, англичаните може да не са се информирали на какво място попадат, но ако чуя за инцидент с българи хич не са за жалене. То е все едно да видиш табела "Не преминавай" 20 пъти и пак да минеш защото си мислиш, че точно ти си тариката дето ще прецака системата. Радващо е, когато видиш, че нечий гяволък се заплаща. Лошото е, че в това страдат и невинни деца.

d4

Родителите да съдят собственика на хотела до дупка! За възможно най-голямото обезщетение. Безмилостно и до край!

Родителите, да бяха си гледали детето, и да бяха чели, че не се допускат деца до Джакузито. АМа то да се тагваш у Фейса е по-лесно отколкото да внимаваш за детето си. После - другите виновни, както онова хлапе, дето изтрепа 5 души, па сега го изкарват мъченик, че го нямало 1 седмица.

аз съм на много повече години, но така и нямам шанс да седя в джакузи. А това дете - вече и само влиза в джакузито в скъпарския хотел. Е, та само то ли е било там? "Засмукан " ли е възрастен? И къде са били богатите родители? Или си мислят, че някой ще им наглежда детето? И за чия сметка го лекуват в българската болница?

Няма как да си неграмотен мангал и да си позволиш да седнеш в жакузи! пообразовай се малко, искарай през живота си 10 лева на цело и отиди да опиташ. Ще ти хареса.

Не знам дли си толкова тъпа, или си безкрайно нагъл демагог, за да свързваш пари, заплати, работа и охолен живот с образование, езици и усилия на хората. Затова в България си живеят мангали като тебе = без мозък, без логично мислене, без да ги интересуват другите хора.

Явно си нечовек, а някакъв много изпаднал червей, за да коментираш по този начин. Жалко за теб.

гхй ти си безкрайно тъпо парче. Глупак такъв неграмотен мислиш си, че всички трябва да са на твоето интелектуално и финансово равнище нали. Даже и да бяха ти пак щеше да намериш нещо, за което да се оплакваш, нали.. Радвай се, че детето се оправя вместо да мислиш за "богатите" мъ родители смотаняк такъв...

Кой се оплаква , бе неграмотник? Не умееш да прочетеш и да разбереш 5 реда ( нито пък да напишеш нещо граматически правилно). Нямам желание да седя в джакузи, дето са си киснали задниците си вил ик като тебе! Грижата за детето и за това , което то върши, е на родителите, а не на хотела, нито на обществото. Или така си свикнал да живееш цял живот - помощи за бедност, жилище за крайно нуждаещ се, детски помощи, защото си ниско платен. Затова и мисленето ти е такова/

Докато робовладелците притежаващи подобни хотели, за нощувка искат по 150 - 200 лв., за стая на ден, а в същото време търсят роб... т.е. работници за 400 - 500 лв. на месец, ще има такива инциденти.

И сега проблем са им класовете за прослужен стаж, та искат и тях да ги махат.

такава травма оставя следа за цял живот, няма да е на 100% като преди, а маиката не знам с какъв акъл е отишла от англия да живее в българия - ум царува, ум робува, ум парки пасе.

Поредната заухава пуканка, пленена от черния цигански уй

Майката може и да не живее в България, а да е тук на почивка с мъжа си и на посещение на роднини. Пък ако живее тук, защо да не го направи, ако мъжът й има прилична работа с добро заплащане (не е невъзможно), защо не! Не разбирам, обаче това къде англичанката е решила да живее има нещо общо с безумните хотели български, с безумното обслужване, с липсата на човещина ... Опааа! Май сбърках и вие не знаете що е то човещина.

Поне Изабела не помни нищо от инцидента, благодарят се родителите Какво се, какво се родителите? Редакторке, къде си учила до 3 ти клас ма, затро?

Защо не? А изречението "Ти се благодари, че нищо лошо не се случи" грешно ли е? Това е логиката на написаното в статията.

"Поне Изабела не помни нищо от инцидента, благодарят се родителите" В този си вид това изречение е лишено от всякакъв смисъл, логика и благозвучие. Това се опитвам да кажа. Може би по-добре би звучало така: "Изабела не помни нищо от инцидента, благодарни са родителите" ОК! Ама от къде ги учите тези писания само вие си знаете или нивото на журналистиката е не по-висико като от всичко друго в тази държавица

Мими, може изказа да не е елегантен, но с това вече свикнахме, иначе е напълно разбираем. Твоят пример звучи по абсолютно същия начин. Но като оставим на страна граматиката, какво е мнението ти за случката, да го наречем така, описана в статията?

Илиян, ти да нямаш хотелче по лайноморието така ....!

"Поне Изабела не помни нищо от инцидента, благодарят се родителите" ?!?! Това пише под снимката от новината на заглавната страница...... редактор Десислава ...някоя си!!! Очевидно още един неграмотен и нискообразован продажен журналя!

Пропуска на поддръжка е едно на ръка. В някоя друга държава щяха да съдят баба и майката защото са оставили детето без надзор , а тук нищо ! В любимата ни демократична държава САЩ вече да са им отнели детето защото не са положили достатъчно грижи за нея !

Тоо па малоомуник!

но ти си по-голяма малоумница

Майката е била с детето в джакузито. Какъв надзор повече?

Ами защо е седнала от другата страна на джакузито, а не от тази където е било засмукването. Така ли мисли за дъщеря си, а? Ай съкън да не и засмуча минжата ли се е пазила, а! Детедо не е ли по-важно от нея!

доколкото си спомням една от тях е била до детето.