17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И миналата година на 24 май пред Народния театър имаше деца, които чакаха на жегата прави с часове, за да изпълнят 2-2песни.

Към детето се втурнаха двама военни,които го изнесоха.Министър Предателят имитира съпричастност ,като се разходи обкръжен от гавазите си и кевлареното одеало.Помогна ,колкото на алпиниста в Хималаите.И тогава мисирките му приписаха чужди заслуги.Ако го бяха абортирали ,ссега България щеше да е несравнимо по- добре

Киро - винаги импулсивен, винаги инициативен. От него блика налудничава енергия, асоциирам Киро с чернокожият от старата реклама на Морени - вечно нещо недоразбрал, ще помогне да се премести или бутне каквото му е на пътя, често пъти и колата в пропастта. Докато човек успее да отвори уста и да изкрещи НЕ!

А след Киро спуснаха ли се бодигардовете му или го оставиха сам да помага, докато мисирките се надпреварват да го снимат, че да запълнят негледаното си тв време. Мисирките все още се надяват, че някоя баба им гледа новините, докато чака да почне турският сериал и може да пророни 1-2 сълзи от умиление. И Киро като Нинова се надява бабите да галсуват за него на предсрочните парламентарни избори тази година.

Егати гнусния пиар. Тоя и до децата опря. Изрод!

Мбах ти гнусния пиар

Много е възможно детето системно да не се е наспивало пълноценно, напоследък е доста топло. Поне при нас в южните квартали, особено в южен апартамент, още от 10ч сутринта се пускат климатици. Нощем се спи на леко отворен прозорец + мрежа, защото имаме свръх популация от всякакви гарги, които като оставим отворено веднага тръгват да завземат нови територии и да ти оставят автографи насред хола. Нощем също пускам климатик, защото без него на леко отворен прозорец е около 28 градуса. На възрастните си близки не мога да набия у главата да си стоят вкъщи, когато са недоспали от жегата и в събота една от тях не припадна на улицата, само защото не стигна дотам - припадна на стълбището и естествено, че пак ми изкара акъла! Вероятно и с детето е нещо подобно - хората масово подценяват ролята на пълноценния сън и се правят на герои.

Киро и от медицина ли разбира?

Ко написахте ? - Петков се изпусна да му помогне?

Тоа Киро, бил гоуем джедай - от двеста метра помага на пропаднало деца. Нека силата бъде с него....да му помогне да преодолее згубата на изборите и да не припадне от мъка!

Ха-ха. Само че е darth sidious

След като отнемеш бъдещето на хиляди деца, си правиш PR в такъв момент. Що за социопат е това!?

Видяхте ли Киро как влияе на децата.

"Дете от хора припадна, докато докато пее пред Народната библиотека, Петков се спусна да се снима с него предизбпрно" Всички видяхме, как един военен се СПУСНА и МУ ПОМОГНА, а Киро Тъпото се спусна наготов да си направи пиар!

А аз припаднах, докато четях "новината"...чакам някой да се втуне да ми помогне.....ахахаха

Ще почакаш...

От кога започнаха деца да припадат ей така просто? Да не се окаже че е от 2021? И кой ще отговаря за тази работа?

Какъв Премиер, а? Открихме нещо, за което става.

Радвам се за постъпката ми. За съжаление тя не може да изтриете всички останали фаула.

И на празника ПР не се спира пред нищо. Детето случайно при паднало пред тази подлога!

Това дете припадна като видя Киро със голямата уста и кривите му жълти зъби.

Днес небето е яко напръскано + има яко набоцкани хора шетащи насам натам знае ли човек от кое вече хората се скапват !

А бе боклуци долни , като свалите Кирчо и стане много по-лошо , къде ще се скриете и ще грухтите като тъпия Ви Винету?

Стига си крякал бе шебек недоклатен

Браво г-н Премиер!

Ваня ти се овлажни от вълнение бе душа сигурно като Лена имаш хубави мустаци

Слагаческо заглавие, което няма нищо общо с истината. Детето е изведено от полицай. С какво е помогнал тоя малоумник?

Патологичен лъжец и боклук унищожаващ нацията си прави ПР.

Така не може да се чества най-българския празник - с припаднали дечица, които рекламират успешното управление , за да им вдигнат рейтинга ! Киро, знам че не си Бачо Киро, който увисна на бесилото в защита на българските интереси за свобода, книжовност и национално самочувствие ! Всички знаем , че си продажник на националните ни интереси и слуга на чужди господари ! Но защо имаш наглостта да се появяваш на националните ни празници ? Къде е Бачо Киро, един от най-големите ни книжовници и революционери, къде си ти - безлична краварска подлога ? Къде е Бачо Киро, къде е Просто Киро ?

по-скоро е бате бойко, най-накрая успя да го задмине като пиар.

Т'ва ако беше макака, да го е надул с изкуствено дишане като балон. След това яде една филия с мас и е като ново. А тоя новия джендър за нищо не става.

Бях там и видях всичко на живо , защото внучката ми участваше в тържеството ! Детето го изведе униформен полицай, а не Кирил Петков, който се луташе през цялото време и не знаеше къде и как да застане, за да го излъчат по телевизията ! Просто тази година , организацията на тържеството и пред Народната библиотека , и пред Народния театър беше ужасна ! Внучката ми от тия “тържества”, в които участваше беше омаломощена ! Абе може ли детски хор, който ще изпълни две песни в продължение на 3 минути да го държиш на слънцето в продължение на два часа ?

Наистина, в този форум се шири простотията - такива постъпки трябва да се подчертават, а не да се принизяват, а пък техните автори да се хулят.

Какво да се прави че нацията не иска повече да гледа измекяра Киро

Ти ли си нацията?! "Държавата това съм Аз!" Не ме разсмивай - министър председателят наистина не е решителен, но какво, собствено, искаш да ни кажеш с това "измекяр". Позволено ли е да наричам другите по този начин - Вие навярно сте НЕизмекяр. Завиждам Ви!

спектакъл...

Треторазряден е една дума. Еееей, не го научихте тоя български и това е. А ви е роден, да му се не знае.

Да представим византийците Кирил и Методии за българи…ние нищо не сме дали на света, само чушкопека и русофилистията…

Не оспорва, че Св.св. Кирил и Методий са византийци най-вероятно обаче те са знаели много добре тогавашната форма на българския (славянски) език за да могат да създадат азбука адаптирана специално за този език.Бе хулете народа си.

Тотални санкции за Русия, те са виновни за припадането :)

Скоро и Корнела беше спасявала човек на мероприятие. Това е дълг на всеки човек и не е нужно дори да се отразява в медиите. Иначе става евтин PR.

Баси ПР-а дето си е направил Кирчо.... На гърба на детето

И сега рейтингът му ще скочи от 12 на 13 %

Вписва се като Герой плъх,Азовски непоръбен!

Какво квичиш бе руска свиня насрана

Човечноста се познава по човешките постъпки!

Тя и Евтаназията била хуманна!

Горкото дете, снощи какви кючеци и какво пиене е изпило. Надявало се като изтински мъж да искара на крак че и вечерта пак след една лека дрямка. Браво на младежа...сега се живее

Чисто човешка постъпка, дори рефлекс! Така се прави! Обидните думи към премиера точно тук и точно по този повод са крайно неуместни!

Това е Рефлукс, Киро ТЪПиро рефлукс! … Това също е вид рефлекс, целящ недопускане на токсини в организма, на Държавата!

Къде са санитарите от Бърза помощ, бутилки с мин.вода...И защо „наказвате“ децата с продължителна програма, речи, да стоят диван чипраз на политиците ?

Остатък от комунизма...

На 24 май валеше обикновено и не стояхме неподвижно по 2-3 часа прави, а се движехме, ясно? Столичанската "хуманна" община ли измисли това изпълнение днес?

Тествайте сега детето за Маймунска шарка, че като го знам каква маймуна е!

Ти си най обикновен тъпак, знаеш ли !

Едно само той е помогнал.Какъв мъж.Капитан Харвард!

ти па си много убав....

Скоро ше бегам към Канада. Така ше помогна на всички - млади, стари, деца, пенсионери!

Проверете да не е окраднал на детето близалката!

Стърчаха и 20лв от джоба и като видях че падна нямаше как да пропусна

Теб е трябвало да те открадне някой на баща ти от ...

Идиоти, същото причинява и топлинния шок - пълнят атмосферата с нанометали и пускат 5 G микровълновата печка и всички ще припаднете...идиоти

Истински герой... но повече предател.

Дано е добре детето! Премиерът Петков е най-добрият премиер! Тулупите мутри и руските подлоги полагат огромни усилия да го омаскарят, но това няма да се случи! Успех на правителството!

Една ЛГТБ фенка да добавиш. Относно случката явно имаме Херо Мустакат инсценировка за повдигане рейтинга на пудела й, че нито знае български, нито е адекватен, горкия! Това е твоя премиер- едно неграмотно мекере, на което му пишаът речите на Козяк.

Потърси къде е удареното “И” на клавиатурата, не бъдете неграмотни като Кози троловете!

Спедтете си хвалбите към Киро . Той е пътник ! Достатъчно поразии направи ! Трябва да бъде съден ,Боросов също !

И как точно му е помогнал?

Добре че бил той.Погуби цял един народ сега пак ще се хвалим. Умря циганката

Ти си "класически колапс", проф. Любомир Спасов.

този "професор".............................