Прокурор: Няма как детето да е убило мъжа във Виноградец

Свидетелски показания за местоположението на детето по време на убийството във Виноградец изключват възможността то да е произвело фаталния изстрел.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор: Няма как детето да е убило мъжа във Виноградец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досега няма ГЕРБер осъден, макар, че всички са престъпници. Дебелака се обажда където трябва за да прекратяват делата.

затвор за несъхранение на безопасно място на пистолета, а може би и доживотен затвор за убийство. С тези тежки обвинения, пред черната забрадка на вдовицата съдия отново го изпрати в дома му. Не, ние нямаме нужда от такива съдии. Вън, гнили ябълки, умирисахте държавата.

loyola

много ясно. има един единствен въпрос ЗАЩО не са взели натривки от присъствалите на убийството? От там нататък няма какво да се говори. Ама има няколко човека, които задължително трябва да влезнат ефективно в затвора - за прикриване на убийство, злоупотреба с служебно положение и за убийство ...

взели са, взели са и поради тази причина сега връщат обвинението...както стана ясно изстреляни са 127 патрона и то всички са стреляли...по всички има следи. аз затова мисля, че е планивано убижство...в общия смут. малко пространство - много арсенал - следи има по всички. остават само всидетелските показания и балистичната експертиза. първите обаче са противоречиви; родителите на детето мълчат...сигурно става въпрос за пари и сделки.

Гербава криминална история.Историята на една "партия".

От разпечатката се видяло че е звънял над 15 пъти на жена си,която е била там. Май се пропуска,че тя е излязла бързо след убийството и пак се е върнала. Та, на кого е дала телефона си (анкета): 1.Прокурор 2.Мечо Пух 3.Пепеляшка Нещо ни взеха за големи балъци. А за тези майка и баща на детето ....... не ми идват думи за коментар ... много долни личности...

Занимават ни със суджуци и зрелища за да не вземе народът да попита, ама как така тихомълком се избра човек във ВСС, гарант на още 7 години беззаконие. И стават все по-нагли. Скоро, ако съдя не признае, че 6-годишен е стрелял с базука ще го возят в багажник по Витоша сигурно.

Куршумът е проникнал през раневия канал? Не ми се вярва пред куршума да е имало канал, а само след него. Да не би куршумът да се е минал втори път изотзад?

Закон за изтребление на разбойниците, трябва да се прилага на место, за да се избавим от шаката престъпници наречени ГЕРБ

За цял живот е повредена психиката на едно дете-първо по вина на родителите,че правят рожден ден за възрастни, и после по вина на истинския убиец.

В началото на 90те всички ревяхме като гледахме филми с Катани,италианската,американската мафия...сега в БГ това ни се струва като детска игра, и все по зле ще става...

Вижте го това подобие на човек...и нищо повече...коментар не е нужен...и стига с тия партии...ако БСП беше на власт той щеше да е от БСП и т.н.Едно само се чудя каква е тая жена която ляга всяка вечер с него в спалнята...

И аз това се чудя!На мен зъби ще ми поникнат отдолу, ако трябва да си лягам с такъв тип!

при толкова доказателства и свидетелски показания ще го осъдят да обещае отсега нататък като ходи на детски рождени дни да си зарежда пистолета само с халосни патрони.

"Но що паднахте тук, деца бурливи? За трон ли злат, за някой ли кумир? Да беше то - остали бихте живи, не бихте срещали тъй горделиви куршума... Спете в мир. Българио, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха И твойто име само кат мълвяха, умираха без страх. Стиховете са от "Новото гробище над Сливница" за загиналите във войната от 1885 за България ... За това, което сме днес ли умираха онези българи...Господи Боже. не ни изоставяй ...

някой адвокат , който да попита: "Мое дясно или твое дясно?" Не казват, обаче, Лазар къде е седял или стоял в момента на изстрела? "Раневи канал" е поредната тъпотия, измислена от криминолозите! Преди няколко години беше "канал на проектила", ама сега са друга школа...!

26 годишна българка и детето и са убити в германия. какво става.

От самото начало си беше ясно, че не детето е убило кръчмаря, а тоя нахилен бивш нам си къф си! Не знам само какви са тия родители на такова малко дете, които се съгласяват да му травмират психиката с подобни обвинения и разкарване по разпити и съдилища ... Защо майката не каже нещо за тия медии, бащата?! ... Всичките ли са такива изоглавени бандити, че се гордеят с бандитските си подвизи и си обичат наглия родственик, тероризирал цялото село досега, както се разбра, а сега вече и убил човек?! Хич да не ми реват, че нещо не са доволни - същите тия роднини и съселяни, които го прикриват и досега са го прикривали и не са сигнализирали за побоите, са си го избирали и за общински съветник (той още си е такъв!), и за председател - явно такъв си го харесват!

Абе, тоя да не е гигански барон ? Това обяснява много неща...

Чудно,защо се възмущавате!?Съдът е уважил неговото право да бъде на върха на хранителната верига в община Септември.Кралете и царете са обяснявали своята власт с божията воля.А той е получил божията воля на живия бог -Бойко Борисов!

за мен е планувано убиjство и не е никакво непредумишлено убиjство. на стрелбище по-малко се гърми....целта е била човек, но не се знае дали е била кръчмаря. защо нищо не казват имат ли някакув общ бизнес тези хора (сделки, имоти, пари, друго нечто ценно като наследство....)?

в този пазарджик СМЪРДИ от мноогоо годиини ,И НЕ само там в цялата ни държава смърди който е ЗА на смс=0000б който е против на смс-00002

.....висше стоящият Гербер,който оказва влияние на прокурора,трябва незабавно да бъде задържан заедно с общинския шеф.Жокер/Цоко,Боко и тем подобни борци за "справедливост"/

гербджия, ебаси башибозука, да го гощаваш в кръчмата си, да му угаждаш и накрая за благодарнст да те застреля, това надмина и нахалството на гладните за суджуци мизерници, тия хора са с покварено съзнание и трябва да бъдат избити по закона за унищожаване на разбойниците, със все главатаря

,,(на мястото бяха открити 126 гилзи)"и това не на мястото на тежко сражение а в селска кръчма в присъствието на малко дете и то на рождения му ден..Цяло чудо е че не е имало повече жертви и вместо подарък на детето го изкараха и убиец за да се изплъзнат от затвора.

- момченцето е разказало, че е стреляло, като оръжието му било дадено от мъж с кожено яке - Значи няма да вярваме на науката и доказателствата, а на свидетелските показания на 6 годишният Юри в 11-12 през нощта, намиращ се в задимена от цигари стая, дънеща чалга, викове, алкохол, псувни, пръдни, изстрели и т.н. селска идилия ?

Суджуци, бири, гилзи, тикви и балъци за милиони. И да не забравите отново да изберете човека който яде само филии с мас. Жалка картинка...

Е ням да гласуваме за сланинова умри от яд комуне. бекапе умре але але днеска за малко и сланинова да се пренесе до правешкия мангал ама и се разминало колко жалко.

Гласувай си за убийците и мафиотите, нещастен зомбиран боклук, и когато някой мангал "уважи "майка ти или сестра ти,или пък вземе че освободи земята от твоето присъствие,благодари на вожда и учителя ваш и бъди рахат!!!А колко от суджука хапна,та си толкова нахъсан?

Че това е ясно и на децата.

А кой знае колко още такива гербаджиски бабаити има.Трябва ли да се сучи нова трагедиа за да узнаем за тях.Хора време е да им покажем червения картон.

Абе, този господин не е ли циганин ? Ако е така, какво разледване е необходимо, и защо трябва да се протакат нещата.

Тоз гербаджийски парапитек не е ли още в затвора ? Тези примати са опасни за околните и Държавата.

А все ни убеждават , че няма чадър над хора от ГЕРБ. 126 гилзи - то на рожден ден на Ал Капоне има по-малко.

За неплатени данъци. Затова и оцеля

Ц.Цачевч каза - няма чадър над Влайков

126 гилзи ? Добре, че убитият е само един!

Тоя с това библейско име не е от случайните. Тия са навсякъде, Често са случайно или не замесени в зулуми и се пазят.А и братята в съда също бдят над тях. Отделно че всички пияници в кръчмата са за затвор и са отговорни за идиотията

Споко . Другите сайтове вече обявиха - домашен арест. Няма да го притесняваме - верен и изпитан в боя кадър .

За да отърве пандиза и да спаси мръсната си герберска кожа, този глупак е готов да припише вината и на две годишно дете. Срам и позор за всички нас, защото търпим такива идиоти да дерибействат по места вече 30 години.Гербаджия съвест няма - краде, лъже, маже, бие, ако трябва и убива само и само да е на власт. Що за човек трябва да си и да прехвърлиш вината за смъртта на човек на едно 7 годишно дете? Шест годишно дете? Тоя идиот не си ли задава въпроса какво причинява в момента и най-вече за вбъдеще на това дете? А това дете родители няма ли? Тях не сме ги видяли до сега да кажат нещо, да защитят дедето си, защото този мръсник ще се отърве, но тяхното дете ще носи това незаслужено петно цял живот 0 до гроб. А е само на 6 години! Ще расте, ще бъде тинейджър, млад мъж, може би любим, баща? Как тези родители не излезнат, за да кажат истината и кой защитават в случая? Този ли, който е видно що за човек е, след като има толкова провинения? Ужасна, ужасна държава и все повече си мисля, че е най-добре да се затрием. Никой няма никакъв кяр да продължава да живее в такава кочина.

Присъединявам се към това,че най-гнусното в цялата история е това ,че се прави опит да се прехвърли вината върху дете!Ако се окаже че е вярно този човек /от ГЕРБ/ вече няма да има право да бъде наричан такъв!За такива -набиване на кол!

Добро утро, бульо Марио!

На всички в България е ясно кой е убиецът. Вие тука откривате топлата вода. Представяте ли си какви изроди са това - да карат дете само да си признава в полицията, че е убило човек? Това е наглост, това е пълна липса на съвест и морал, това е ГЕРБ!

Нали делото щеше да се гледа в Пловдив ,за да няма никакви съмнения.

Два пръста чело +гроб = безнаказан

БРАТЯ БЪЛГАРИ - Срам и позор!Гнили ябълки и суджуци!Когато съдът кривораздава,идва момент,когато улицата започва да раздава правосъдие.Никой нямаше да осъди бившия кмет Евстатиев,ако не беше протестът на улицата. Нашето спасение няма алтернатива - еднопосочен билет!

И какво, Евстатиев го осъдиха за недоказано изнасилване ( болшинството стрелчани са убедени, че е било доброволно) само защото беше от БСП. А сега за причинена смърт, няма да го осъдят, само защото е от ГЕРБ. Такова е правосъдието в България!!!

всичко зависи от бай Суджук. Ако той каже Влайков ще търка наровете на ЦСЗ,ако не отново ще бъде номиниран за активист на ОПГ ГЕРБ

Ако боцко даде разрешение ще го вмъкнат веднага в пандиза да дялка павета че вече не отпускат асфалт.

откриха топлата вода и Америка на картата. Прост въпрос: може ли ръчичка на 6 годишно дете да обхване дръжката на "Глок" и показалеца да стигне спусъка?

не само съда, но и боба е менте. Преди два часа хапнах една купа боб чорба и още не съм пръднал.

... имаш ли си бои-френд?

ял си гмо боб на монсанто, от които не се пърди

В тази държава никога не е имало и няма да има честно правосъдие. Всичко се владее и контролира от престъпни групировки, вързани с тези с куфарчетата. Народа спи и си трае и това ги прави още по-силни и властни.

Да си кажа,най-мъчно ми е за детето.Естествено и за загиналият човек,но.... Представяте ли си,как за нечии престъпни,извратени деяния,това дете е било подложено на натиск,внушения,разпити....Как на едно малко същество се вменява вина....Някой ден то ще порастне.Дали ще помни цялата гадост,не знам.Но със сигурност,други ще му я припомнят. Мъчно ми е за семейството на загиналият.Млади хора са.Ще търсят справедливост-нормално.Ще се изправят срещу хора,лишени от морал,човещина и отговорност за пиянските си постъпки.Конфузно,лъжливо и гузно от ГЕРБ се опитаха да се самоизперат от срама "Влайков".Но съм убеден,че предстои голямото"шоу"по оневиняването му.Важно е за честта и престижа на Управляващите. Какво тук значи някакъв загинал,някакво семейство,някакво дете!?

Българите са скапани и прокажени копелета. Държавата им е посмешище. Народът им е гаден и лайнян.

А вие, Ваше Благородие, сте народ от светци, честни, трудолюбиви и най-вече трезвеници. Вашия народ никога не пие алкохол, виж препарати за вана, антифриз, одеколон и други освежителни напитки може...или най-възвишеното: клизма с шампанско. Ние българите сме пропаднали и пием само такива неща, за които вие можете само да мечтаете. Тъпанари със самочуствие сте вие руснаците и нищо друго!!!

Не е и руснак, дори мужик. Благородник съвсем не е. Не пие!

не смеи че ще ти разтаковам маикати сороска. сталин няма за вас ама нищо, всичко с времето си

Никога не можах да разбера какво животно е това "газовия пистолет" и каква е ролята му!!?! Хем пистолет, хем с газове :) Освен респектиращ ефект за секунда-две в състояние на самоотбрана и ползата му свършва до тук. Много хора притежават такива пистолети, мислейки си че са напълно защитени във всякаква ситуация на опастност. Абсолютна грешка, или ще предизвикате още повече гнева и самоувереността на нападателя, като разбере след първия изстрел, че "желязото" е безполезно, или ако срещу вас стои човек с истински пистолет, той ще стреля уверен в това, че е в състояние на самотбрана без дори да подозира, че пистолета ви е зареден само с газове. На притежателите на газови пистолети искам да кажа, кефете им се, стреляйте с тях на Нова година или по сватби (където може), не се фукайте с тях-може да бъдете погрешно разбрани, не ги давайте на деца...от тези пистолети можете да си навлечете само бели!!! Повярвайте по-голяма полза има от воден пистолет!!!

Още малко като прокисне случая ,като суджук във ферментирал герберски мензис ,ще изкарат че някой от тавана на лятното кино е искал да застреля гербаджийското величие и кръчмаря се е хвърлил да го спаси и така е жертвасл живота си!!!Героично и правдоподобно и така стабилността на Мутрата не е пострадала!!!!!!!!!!!!!!

Само Ким ги минава тия...той на рожденните си дни гърми водородни бомби....

Абе има начин, можеше и самоубийство да стане, ама пустият му общинар се оказа пробит от към мангизи. Тепърва нещата ще отиват на зле за него.