Десислава Иванчева: Смазват ни и ставаме безмозъчни

Какъв е проблемът да ме пуснат под домашен арест?, попита бившата кметица на "Младост"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как пък всички се разболяват като ги арестуват и започват да плачат, че искат в къщи. Нагли, когато изнудват и вършат престъпленията, а след това - хленчещи. Отврат!

да си изпълнява служебните задължения вместо да обикаля софийските кафенета и да уговаря подкупи?

Дюлгеров ли ? Подставеното лице, което си е вкъщи в момента.

Аз ще ти отговоря Иванчева! Проблемът е, че те искат да ви убият! Защото не сте от тях, защото пречите на мафията, защото сега в Младост те вдигат над 60 блока без осигурена инфраструктура, защото Младост става кочина, каквато става и България. Затова те си създадоха тази специализирана фашистка прокуратура за която не важат законите и правилата. Спретнаха ви набързо скалъпено шоу и сега не искат да се откажат, независимо, че нямат доказателства. Те ви плюят и протакат, за да ви вземат здравето и да ви довършат. От СРС се разбра и от слепите, глухите и ненормалните, че няма нито едно свестно доказателство, но те ще измислят, ще скалъпят, нали са крадливи. А какво стана с тези 12 хиляди които от е искал човек от Ваклин да спретне чрез спецпрокуратурата да ви няма!!!!! Дали някога ще узнаем – едва ли!

Десислава Иванчева /Dessislava Ivancheva/ 6 часа · Искаме незабавно оставките на Иван Гешев и Пламен Георгиев! Споделяйте този клип, защото няма да го покажат по телевизиите! Гледайте лъжите на зам.-главният прокурор Иван Гешев и председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев, изобличени с официални документи - протоколите от съдебните заседания по делото "Младост", протоколи от обиските и др.

Пусни Иванчева за да може да се ебе в комфортна обстановка и да прави свирки.

Благодарение на Иванчева трябва да се внесе поправка в НК,в която да се дефинира подкуп за лични цели,за обществени и за държавно-стратегически такива.

Забравяш: Поискани от трето лице, без знанието на нарочения за получател подкуп.

Това се отнася за почти всички българи останали в държавицата ни. Какъв психологически тормоз, направо до побъркване, рачитат отново до 80те% да спечелят изборите. Абе Баневи и още десетки играчи с протекции от Власта защо не са в ареста или затвора- защото знаят много кирливи ризи и могат да ги докажат ако ги притиснат и им писне.

нямаше да е в ареста!

мозък у фризьорката...

Няма как да останат без нещо, което им липсва.

Като вземем властта , Бойко и Цецо ще са първите в затвора ,и с тях всичките родоотстъпници управлявали майка България от 1989 насам .

Търкулнало се гърнето та си намерило похлупака. А какъв бе проблема, та не си изпълнявахте служебните задължения и рекетирахте?

Странното е, че същата Прокуратура и служби не се заинтересуват и свършат нещо по предоставените документи за имотни измами. Това съвсем не оневинява Иванчева, но различното отношение към тези жени и арестите на Баневи са фрапиращи. По-лошото е, че за всички е ясно, че дори виновни тези жени са смазвани, защото другите кражби не са на случайни хора - все пак синът на шеф на ДАНС се оказа на 20 години инвеститор купуващ земя и строежи в Дружба.

За тези 8 месеца издевателства на власта над кмета и зам.кмета на ,,Младост",все по ясно ни става ,че това е политическа поръчка на управляващите.Активното мероприятие срещу тях поръчано от ,,Кой " става все по неубедително .Определено Герб е подчинил на партията прокуратура,следствие и съд.Жалкото в този цирк е използването на медиите от МВР ,прокуратура и съд за обвинения без санкция на нормален съд.Българската демокрация се превърна в последните 10 години в Думокрация за пиар ефекти на управляващите пред Брюксел и българските граждани.

Обективно погледнато в тези СРС-та няма нито един факт за искан подкуп. Трябва да изготвят нов обвинителен акт- искала е инвеститора да направи детска площадка и обсъждали с мошеника Петко / той е бил накичен със микрофончета и заради това блъска разговора в онази посока/ може ли да се направи бира скара и кой ще работи там.Очевидно е,че Петко е вкарал в 6-та глуха Ваклин и го будалка за двете и намеренията им.Трябва да си гьон, ама абсолютно партиино обременен гьон, за да не признаеш това.Явно е,че протежетата на онези със фалшдокументите за присвоени имоти, ще се възползват от правото на силата, а не от силата на Правото за да ги " тушират". Ще ги държат в кауша,докато се побъркат или ритнат камбаните. Това са реалностите в държавата слънце.

“...Обективно погледнато в тези СРС-та няма нито един факт за искан подкуп. ...“ Не мисля така, а аз съм адвокат от 19 години. “Обективно погледнато“, г-н/г-жа партиен симпатизант, ВСЕКИ юрист ще Ви каже, че в тези срс-та е налице съставомерност по чл.301 и чл.302а от НК, а пък нека от Вашата партия пак да Ви лъжат как това не е така...

....Цацаров и Гешев да отговорят ,защо доказани и осъдени престъпници шетрят из страната ни и извършват нови престъпления,в много случаи отнемат човешки живот ,а в случая обвиняеми са в ареста месеци наред ?Дължите отговор! Кураж ,на обвиняемите !

"... в апартамента й е бил намерен само един документ и то ЗА ДАРЕНИЕ към Община Младост." Дано животът надари ОПГ-то / мачкащата държавна машина / реципрочно!

ДРУГАРИ,ПАК СЕ ИЗДЪНИХМЕ-ОТВЛИЧАЙТЕ ВНИМАНИЕТО!!!

Епа нищо,лошо ли е ?

Интересно, защо Баневи млъкнаха и за тях не се говори. Защо много убийци са пуснати под домашен арест или условно.

Защото всички тези политици от различните партийки, които са в НС„ създават такива закони, че тези лица ЗАКОННО да се изплъзват от правосъдието- за това! НС е законодателната власт в България- то създава, променя или отменява българските закони- търсете гнилото в него!

Като свърши сапунката с Петрова и Иванчева,започва поредицата Баневи - подобно на безкрайните и блудкави турски сериали.

За пръв път в живота си чувам за подкуп в полза на обществото! Уникално! Сигурно щяха да дарят хилядите евра на отец Иван в Нови хан. Наистина са безмозъчни и арестът не е виновен за това.

Интересно, защо се приемат проекти без да се направят детски площадки, съоръжения, градинки и т.н. Както е в повечето страни. Тогава няма да има пропадане и т.н. и всеки да реве, че държавата му е длъжна. След като един строеж разбива улицата или булеварда, правилно е общината да иска да се направи и той.

смешенплач1

Прочетете си ЗОС. За да искате общината да постави такова изискване за реализирането на всеки проект, то 1во собствеността върху улицата трябва да е публична общинска собственост, а не публична държавна собственост...Иначе идеята ви е добра - в нея има добро рационално зърно...

Нашите висококвалифицирани адвокати ни осветлиха и за друг вид рушвет,за който законодателите не са се сетили - подкуп в полза на извънземни цивилизации.

Тези които мачкат по поръчка ще бъдат смачкани - за всяко нещо има време под слънцето.Време да мачкаш и време да те мачкат.Смешници които се нахвърлиха като хиени върху беззащитни жени и една "медия" която прави всичко за да ги унижава ежедневно.Всяка сметка се плаща - насилието също.

Въххх... нИдей! Разплака ме просто!

Наистина - истината разплаква.Плачи си спокойно - явно това са умствените ти възможности и начин да се изразиш.

Значи- ПИСНА МИ от симпатизантите на различните партии! Всеки от тях използва казуса като оправдание за КРАЖБИТЕ на собствената му партия и за оневиняване на престъпленията на други лица, заемащи публични постове, но от неговата партия, само, че- В БЪЛГАРИЯ НАКАЗАТЕЛНАТА ОТГОВОРНОСТ Е ЛИЧНА ! Неслучайно толкова съм намразила ВСИЧКИ политически партии и последиците от техните магарии и престъпления, включително и използването на симпатизантите им за партийни тролове, че ми се иска в България да бъдат забранени всички политически партии! Да, знам,че това не е правилно и е недемократично, а тоталитарно, но политическите партии в България са толкова изродени, че бих одобрила подобна мярка, без да я считам за преминаване към тоталитаризъм....

Е, кво. Прокуратурата иска да станете като нея.

Как може тази крадлива рекетьорка да си отваря изобщо лайняната уста. Да гние в пандиза много години и да сънува откраднатите пари.

Добре де,каква е разликата някой ако може да ми обясни,за присъдата на Иванчева за подкуп по някакви си фалшиди С.Р.С-та за 75.000евро,и каква е разликата за Осъдени депутати и министри за Безтопанственост във особенно големи разбери,както не беше осъден Христо Бисеров,Иван Костов,Петър Москов,Симеон Дянков,Трайчо Трайков,Симеон Дянков,Десислава Атанасова,,и др,защо?Видимо е че е имало документи за видми престъпления по служба,и едни пари който не са малко се изпаряват някъде,и това му се викало безтопанственост,а?

Разликата е, че правиш инсинуации, СРСтата са истински и я заковаха.

ХАХАХАХАХАААААА Кое от СРС-тата я "закова" ?

каква присъда за Иванчева? Ти пак неподготвен се изказваш. Кога съда я е осъдил? Делото тече и ще има да тече още доста.

Докажете в съда , че срс-тата са “фалшиви“- т.е. неистински или манипулирани, и после пак служете на партията си с внушаване на идеите, че срс-тата са фалшиви и за това вината на бсп-арското корумпе е невъзможно да бъде доказана в съда! Абе всички партийни симпатизанти, от всички политически партии не разбрахте ли, че законът е НАД вашите партийки?????????? Дори когато трябва да си регистрирате поредната люспа на бкп като нова партийка, ПАК сте ДЛЪЖНИ да изпълнявате изискванията на закона, за да бъдете регистрирани!

....или пък обратното ,докажете ,че разполагате с доказателства за вината !

Те са СВОИ. Тя е ничия .

Винаги съм се чудил защо българите са толкова наивни и глупави та непрекъснато си хвърлят парите от терасата на сигани. Как може и за миг да повярвате на престъпник?? Как? Те са хванати с парите, със записи, със свидетели, с всичко! Вие търсите под вола теле. Няма да се учудя да се намерят баламурници да събират пари и за "нещастната Иванчева"...

Добре де... съгласен съм с теб, но каква е разликата между престъпника Иванчева и Ценко Чоков?! Защо единия да е по баровете, а другия на нара? Дразнещото е двойния стандарт, че единия е по-наш или другия е по- престъпник.

Добре, че поне някой е на нара, това че други не са, не е причина тези да се пускат.

Извинявай, ама: - те не са престъпници, а обвиняеми. Престъпници ще станат когато и ако изобщо ги осъдят. - понеже не са осъдени престъпници и утре може да бъдат оправдани, защо е нужно да бъдат наказвани? - задържането под арест е мярка за неотклонение за да може да се проведе разследването, но не е средство за наказание. И голям процес в Старстбург ни се пише на задника. - нали помниш един "престъпник" как осъдеи България за такива извънмерни репресивни мерки, а? Сега е пак същото.

Престъпници са, защото извършват престъпления. Просто засега са неосъждани.

Цацаров защо не се самосезира от казаното от Иванчева че имат документи за откраднати преди нея от 15млн лева от дърбавата и общината,и да потърси виновните а?Или Герберската репресивна машина опрасква само лошите каки които не слушат,като тези двете,и онези двете ЧЕНАЛОВА И ЯНЕВА.баце опрасква всичко живо,което е против него,и иначе за да пробиеш трябва да си подмазвач и лизач,пример Нежното острие на Герб,Караянчева,Цачева,Павлова,и т.н

пич нищо нямат - нищо ама нищо. Ако не вярваш пусни си и гледай Карбовски - има сума ти интервюта с арестанти- всичките до един твърдят че са накиснати сготвени поръчани и че имат доказателства дето могат да взривят държавата. Всички до един

А не може ли вместо да изкарваме Иванчева вън от затвора за да я караме на БИК, вместо това да вкараме вътре Кърджилов за час два да се разпиши? Разбира се преди това някой възрастен и с опит човек трябва да му обясни кой номер дупка да цели на игрището за голф. Да не земе да нацели някоя дупка в дувара, че ще е ризиль голем

Докога ще ни занимавате с тези нагли олицетворения на корупцията?

Що бе - и Ценко Чоков е "нагло олицетворение на корупцията", ама "домашния арест" го кара по кръчмите;)

И щото той е навън, да пуснат тези? Не, нека поне някой да е зад решетките

Ха! А след като "тези" са в ареста, защо Цеко е пуснат под "домашен (кръчмарски) арест"? Ако зададем така въпроса? Когато аршина е различен правосъдието е съмнително! А когато правосъдието е съмнително, следва недоверие в институциите и съмнение в безпристрастността им!

Ех, то много тролчета тука. Всички се упражнявате. Но упражненията Ви са грешни. Все още сме в началото на процеса срещу Иванчева и Петрова /мърльото Дюлгеров не го броя/ за да ги осъждате без доказателства. Досега само догадки на прокуратурата и нищо на среща. Появиха се някакви фалшиви СРС-та. За съжаление държавата /тоест НИЕ/ ще плащаме за работата на мърлявата прокуратура. Може да е искала пари - но трябва да се докаже. Докато в тази страна всеки чиновник на всякакво ниво не носи отговорност /финансова/ за своето действие или бездействие ще се случват такива поръчки - бих казал политически. Тази поръчка не е икономическа.

"С Ваклин се разбрахме на три пъти по 75" Как да не е фалшиво?! Може ли кмет на БСП да го хванат с подкуп?! Това не е възможно!

А кой го е казал, че не разбрах?

“...за да ги осъждате без доказателства....“ Доказателства има- текстовете на срс-тата са публикувани в публичното пространство. Ако бяхте юрист, веднага щяхте да видите съставомерността на съдържанието на срс-тата, но проблемът в България е, че всеки се занимава не с това, което може и умее, с неща, от които си няма и понятие, защото няма завършено изискуемото университетско образование, за да ги знае, разбира и практикува...И от къде знаете , че срс-тата са фалшиви? Кога доказахте неистинността им в съдебно заседание, ползвайки законният наказателен процес, след като делото не е влязло в съдебна фаза?!

Само питам- ако сега изкараме от панделата Иванчева за да я закараме на БИК за сметка на НЗОК, не е ли редно после НЗОК да поеме и инвитро процедурата на всички циганки в Сливен дето лежат за ало измами над пенсионери? Иначе става двоен стандарт- за Иванчева може а за тях не може. Също и за всичките други мангали дето лежат данъкоплатеца да им поеме по веднъж седмично един сеанс 2 часа с платено момиче??? Иначе става двоен стандарт и ще има Страсбург и Мрасбург

...нито един от свидетелите не е казал, че тя е искала подкуп за лични цели и че парите са "влезли в моя джоб". Не знаех че има подкупи за лични и обществени цели. Може да съм пропуснал. То наистина корупцията взе такива размери и се развиха нови техники. И телефонните измамници могатда пледират че вършат измами с цел ограмотяване на народа така да се каже. Зависи как ще го погледнеш.

Оооо, ама какво говорите, то юристите нищо не знаем, не знаем дори, че имало- според иванчева- законен подкуп в обществена полза, който не съставлявал престъпление- пак според нея:D Значи, т'ва чл.301 и чл.302а от НК са някакви си текстчета, които иванчева може да си ги тълкува, както й е сгодно- 'щото, нали, тя е кметица и тя коли и беси, па що да не се нагърби и със систематичното тълкуване на правна норма, както и с тълкуване на чл.301 и чл.302а от НК:D

Освен за лични и обществени цели,съществува подкуп и за международни цели,както и такъв за извънгалактически цивилизации. А на следващото съдебно заседание блестящата ораторка и прелестна красавица Иванчева ще изнесе лекция на тема: Подкуп и рушвет - прилики,разлики,особености,нюанси и начини на уговаряне и получаване.

Определено, ако не ги бяха разглеждали като свръх опасни престъпници - щях да си мисля, че са по-виновни. Много нагласено стои всичко, особено на фона на Ценко Чоков...и той кмет беше, и той какви ги въртеше, ама си пие и хапва на воля в покрайнините на София. Ех, че справедлива система!

За ценко чоков вече има назначена проверка по какъв начин изтърпява наложената му мярка за неотклонение “домашен арест“, но кой да чете и кой да се информира, след като тази новина не е в интерес на неговата партия...Поне да бяхте прочели статията за тази новина в “Правен свят“, озаглавена По-малко от 3 месеца, след като бе освободен заради влошено здраве Ценко Чоков търпи домашния си арест в столичен ресторант ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКА ПО СЛУЧАЯ- 18 декември 2018, 10:46. Ха дано видите ясно поне написаното с капс лок....

Ще Ви разочаровам, но съм безпартийна. Макар, че винаги гласувам, не съм представена в парламента. В този смисъл не чета статии угодни за коя и да е партия... Даже не знам Ценко от коя партия е. За сметка на това се възмущавам на безхаберието в нашата родина...ама то за кое по-напред, за Ценко ли, за АЕЦ-а ли, за милионите, които ще платим данъкоплатците ли...не е да няма за какво! Благодаря за пояснението, ще ида да прочета...а като се е задействала прокуратурата, дано и да свърши нещо, поне този път!

Може би ако бай Петко беше нацелил по-долната дупка, докато правеше с Иванчева КЕКС в кметският кабинет, сега нямаше да има нужда НЗОК да поема инвитрото???

R

Иванчева е мъченик на българската демокрация

след 70 целенасочено изтребване на свободномислещите, ... трябва да си луд да стоиш в в тая безправна кочина, с генетичен фонд от само мутри, цървули, фесове и мангали, ..

Проблемът е в осъществяването на превенция на престъпната дейност, г-жо! Целта на задържането Ви в ареста е да се прекъсне възможността Ви да извършите ново престъпление от същия или друг вид! Достатъчно е да имате в себе си поне един телефон, за да движите с него дистанционно “нещата“ така, че да запазите влиянието си в район Младост и да довършите корупционните си сделки. Точно това се предотвратява с оставането Ви в ареста- Вашият защитник не Ви ли го обясни?

каза само, че по телефона не мога да забременея колкото и да пъшкам и да се потя

Плачльо, на буква ли ти плаща Цвъто или на цяла дума? При цялата шумотевица около обвинението и ""100%" - те доказателства, Иванчева щяла да прецака нещата с един телефон. Трябва да си много елементарен, за да лансираш подобна версия пред мислещи хора.

Ти не само не си от мислещите ,ами и от незнаещите.

Едва ли Иванчева е единствената гнила ябълка, в София има общо 24 района.

В същото време Ники Банев си къноса брадата в ареста, а жена му си направи лифтинг и педикюр. Ето това е двоен стандарт.

Но мърлявата поне е на топло

Аз никъде не прочетох и не видях по телевизията, тези двете да са сезирали прокуратурата за тези „15 милиона лева, откраднати от държавата и общината“, преди да ги арестуват. Сега откъде изплуваха „кражбите“? Някакви доказателства, или се правим на несправедливо окошарени, понеже ни гепиха на тясно и са ни „натопили за разкритията“?

Ставаме безмозъчни. Ами мисля,че човек неможе да загуби това дето няма. Май тази работа е станала преди ареста към датата на заемане на длъжността.

Стига с тоя Ваклин, бре. Не разбрахте ле, че големият поръчител са турците от Гаранти Коза. На тях се е продала българската прокуратура.

и с тях, обаче не ѝ се получи. Да си спомняш как една вечер към 10 часа нахлу на терена на строежа, защото „вдигали шум“ и охраната я изхвърли? Само че те са много голям залък за нейната лакома уста.

Обичаш турците, а, поп Кръстьо.

елементарни сте с тези глупости за турците и поп Кръстьо. Вие, комунистите, имате само една гънка и тя ви се пада южно от гърба.

Гаранти Коза от Коч Холдинг. Очаквах да се случат тези работи.

Към драгите тролове, хейтъри, и "леконравни госпожици" Драги мои, когато в постовете си видя минуси, за мен означава че ви е влязъл на сухо! И колкото повече минуси и обиди пращате, ми става още по -ясно че ви е влязъл доста надълбоко (поста ми) Дерзайте! Може и да имате успех; което е съчнително обаче при положение че не се регистриранте. така можете и да си слагате и лайкове пъ много пъти формата на форума позволява това! Какъв ли би бил резултата, ако във форума се допускаха само регистрирани потребители, а не да се иска от регистрираните да доказват че не са роботи!

какво като си регистриран? Име, телефон, адрес??? Наистина си луд, много луд и голям простак!

ако държавата потъпква закона защо уж нямала пари ,за това или онова с какво Иванчева е по-по лоша щом краде също защото и се струва че няма.Има закон какъв трябва да е ареста, щом не е такъв значи държавата краде от арестантите и все пак никой не е казал че тя е виновна .Ако се окаже невинна ?Ареста е крайна мярка иванчева по никакъв начин не е опасна за обществото за да бъде непременно държана в изолатор.

Относно взаимовръзката между инвитро процедурата и функционалното намаляне теглото на мозъка още Имануел Кант е дефинирал : / Чужд хуй в чужд гъз влиза, чужд акъл в чужда глава не влиза /

Не мога да оборя доказателствата в съда и затова обикалям телевизиите ката палячо

И аз ...и аз...

Тази като и сравнявам СРС–тата от преди ареста и изказа сега, май доста благотворно и се отразява килията.

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло! Колко други български жени са извън ареста- иванчева задава ли си въпроса защо това е така? Или какво- другите не са хора, защото не са бивши кметици на район Младост в София? Каквото си е надробила, това да сърба- и това е най- правилното нещо! Като гражданка, не вярвам, че обвиненията на прокуратурата няма да се докажат, но разбира се, най-добре е да се произнесе съдът. Има, съществува една прослойка от населението, които си въобразяват, че са хванали господа за шлифера, че са над законите на България и че са ненаказуеми, само защото вместо думата “подкуп“ или “пари“, употребяват в комуникацията си думата “нещо“. Ееее- отдаааавна чак толкова глупави българи в България няма!

Има такава прослойка наистина, но тази нещастна женица не е от нея.Хората от тази прослойка не стигат до съд .

смешенплач1

Дали е или не е от тях, може да го каже съдът. А дали тази женица е “нещастна“- това предстои да се докаже...Емпатията е добре да се запази за истински страдащите хора, а не за нагли корумпета, които веднага стават бедни, нещастни и страдащи, когато ги хванат с 5 цифрен подкуп в качеството им на властимащи, които колят и бесят в голям софийски административен район! Правете разлика между преструвката и истинското нещастие!

А какво ще кажете за "новината" за Ц. Чоков: "4,5 години затвор за отвличане, побой и палеж,", но вече е под домашен арест, защото е болен. Значи за едни може, а за други не. Моля, Вашата невероятна компетентност да ни обясни тези странности.

смешенплач1

Компетентеността ми е извън съмнение, защото упражнявам професията адвокат от над 19 години. А каква е Вашата компетентност по сложни наказателноправни казуси, колко такива сте поемали в качеството си на професионален защитник по наказателни дела рпез живота си?

Да сте мислили преди "С Ваклин се разбрахме на три пъти по 75". Всички се разболяват като ги хванат с парите . Преди това здрави и работливи.