Десислава Атанасова: Отказваме да участваме в дебат за ритането по кокалчетата в политиката

По безспорен начин всички парламентарни групи показаха, че нямат връзка с едрия бизнес - всички подкрепиха ветото на президента над закона за следприватизационен контрол, изтъкна Атанасова

Обратно в новината

Коментари - Десислава Атанасова: Отказваме да участваме в дебат за ритането по кокалчетата в политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази женица дали осъзнава, заради какво са я харесали Началниците? Говори, все едно гражданите на ръце са я носили към НС. Оглеждайте се малко, за да не се окажете в полет с постоянно ускорение и посока към центъра на Земята!

Като стана дума за коване на законите,си спомням за един НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ-АВТОМОНТЬОР,който също искаше да кове закони...

Който вярва на лъжите на Деси, моля да се обади!

На тази простотията й е толкова голяма, че може да й се прости всичко. То бива да си прост, ама нейното е направо трагедия.

До тук добре, каза ДуловскатаМурва за "последния политически сезон" на стремглаво пропадащата в небитието ОПГ"Шайка"...!!! Дааа...!!!

Не мога точно да определя, коя ми е по-неприятна - Десито или Лилито...

Тази май наистина си е повярвала.

Хайде отивай си на село ма! Сега се вари лютеница, правят се компоти, бере се тютюн!

И поощрява простотията

"...по безспорен начин всички парламентарни групи показаха, че нямат връзка с едрия бизнес" :))) Каката няма връзка с главния мозък...

Изведнъж се взе за селска "модна икона " Човекът с изкуствения крак й каза, каквото трябваше да чуе тая, ама наглостта и безмозъчнието на тая надделяха пак и тя си се развеселила пак в селското си костюмче за 5000 лв.

Екатерина... А бе изобщо - всичките...!!! Дааа...!!!

А защо гражданите си мислят че Герб са възложители,а Атака и ВМРО изпълнители??????

Изказвнето и тезите на другарката са доволно"хумористични",както самата тя се изразява. Това,че парламентарните групи пряко договарят и работят с представители на едрия"бизнес"е ясно на всички,освен на БГ кърмачетата.За това и 9 г.стабилно тъпчем на място,за разлика от всички останали от Европа,с които стартирахме промените.Условието за успешен,голям,печеливш"бизнес"у нас е пряка връзка с политиците и държавния Бюджет,респ.,Обществените поръчки.Ако,всички "голУеми"от Бизнеса бъдат оставени за 1 г.извън схемата и хранилката-тежък фалит ги чака,нищо повече. Не др.Премиер потуши пожара с поправката"Домусчиев".Този път просто чашата преля,даже и у нас.Такава миризма се понесе в публичното пространство,че Хаджи Нарцис просто нямаше др.полезен ход.Но пък поправката"Златев"по отношение на горивата мина.Както и тази"ПееФски"по отношение на бездимните цигари. Др.Атанасова,да си облече обичайното тоалетче за няколко бона и да отиде на среща с протестиращите майки.Може да ги убеди,да Му се махнат от главата.

Бях се затъжил, щото през последните месеци само Бик или Тод или други клиенти на 4-ти км. Днес отново за наше щастие се появи ТЯ и стопли деня ми с откровените простотии които избълва- хахахаахах.

" всички подкрепиха ветото на президента над закона за следприватизационен контрол, изтъкна Атанасова." алооуу ма, въоще за какво си губихте времето тогаз да ги внасяте и разглеждате тия лобистки промени.седите там само за далавера.ти като беше зфравен министър сега що фалират болници.ех ги тъпа ...ка

Деси Минета е от емблематичните образи в герп. Други такива са Боко Тъпото, Цецо Разума, Караянчева Географията, Кирилов бързата мисъл - всъщност, когото и да "похваля" от герп, няма да сбъркам

Десислава Атанасова е типичен и завършен представител на ГЕРБ. И други гербажии я конкурират, но им трябва още, за да достигнат нивото на госпожата

НА КУЧКИ НЕ ВЯРВАМ!

Президента им удари шамар, а тя вика - Искам още, искам още ! Ще има - отговори и ехото !

Тази "маникенка "какво се хили?Прот..вно едно.летъчно. Държавата,всъщност такава няма се е превърнала в клоака,да се махат да отиват на "почивка"и да не се връщат вече.От противни по противни ,не знам другаде по света да има такива

двете частни национални телевизии....събрали еднакви формати депутати и чоплат вчерашния скандал.... Разбра се че....нищо не е потушено,а само замазано....та размазано. Най -гротескното нещо беше...че Герб се правят на наблюдатели ,а не на участници в прокарването на скандалните текстове. Има ли човек ,който да повярва1.че вносителите не са разбирали какво внасят? 2. че председателите на ВМРО и Атака не са били запознати с текстовете на вносителите? 3.Вяравете ли че Герб би допусналда бъдат внесени промени н приватизационния закон без тяхната благословия? АЗ не вярвам,а ВИЕ?

Карикатура! Да се смее ли човек или да плаче !Казват,че простотията по хората ходи.... гербаджиите една майка ги е раждала-нагли,безочливи,нахални и мноооого прости ,а тъпотията и невежеството са техен патент !

И сега какво,трябва да ви повярваме ли?!?! Първо всички приемате закона,ама всички,дори опозицията се направи на умряла лисица,всички вие 240 престъпника в парламента приехте закончето и ако минеше при президента,ехаааа,ама не мина! Защо изобщо трябваше да пробвате с този закон?!? Добре,че президента под натиска на народа наложи вето,иначе сега закончето щеше да мине и олигарсите в България за пореден път щяха да са богопомазани от вас....

... интелекта...

Много моля, тази така наречена депутатка да не я канят повече в ТВ студията, че е срам за средностатистическия, уважаващ себе си българин...

Атанасова е просто момиче, което никога няма да се отърве от провинциалния си диалектен говор.

И двете, дядо попе, и двете!

съществото на фотото е прекрасен пример за безкрайната и безценна резервна скамейка на боко сингъл бук суджук джендъров. про-ста, негра-мотна, но компетентна по всякакви и всички теми калинка. да не пропуснете да гласувате за кабинета "прост чиляк 4", има още за гра-бене и онож-дане на бай ви ганя, най-звездния скот и мазохист в галактиката от страна на тиквониус приматус, неукия каунь и цвъко интелекта на гуменковата мисъл, лауреата на помощното училище.

Оставете само заглавието,махнете снимката на това нещо. Пари,пари,пари,,гепи с пълни шепи безмозъчно,купувай си скъпи тоалети и си мисли ,че си безсмъртна.Противно,че чак му се повръща на човек като я гледа даже само на снимка.

"...ритането по кокалчетата в политиката..." Боже, боже...

След 10-12 годишна възраст отърване от провинциалния диалект няма! Единственото изключение са способните и надарените, но тази е много далеч от тях.

До такава степен е паднал моралът на журналюгите, че даже възхваляват проститутки в прекия и преносния смисъл на думата.

Гледам , чета , ПРЕпрочитам , слагам - свалям очилата и в крайна сметка излиза че си го чета правилно : '' НЯмат връзка с едрия бизнес'' ?! Единственното на което се надявам да е ПЕЧАТНА грешка , защото НЕ го вярвам , а и едва ли има някой който ще повярва на това !!!! Тези вече не ги е СРАМ и да те гледат в очите и да лъжат каквото им хрумне !!! Политиците стнаха като онези ''камикадзетата '' по пътищата - разчитат на това че хората са търпеливи и карат направо в НАСРЕЩНОТО !!! АМА СЕЛО , нали затова започнахте и да се биете вече - Кого лъжеш ти ма ????

Тая пък сврака мине не мине и изграчи....

"...на ГЕРБ, се пада най-голямата отговорност и отказваме да участваме в дебат за ритането по кокалчетата в политиката", вика Деситу;)) Тъй, Деске, тъй - "в името на Клета Майка България" сте "принудени" с "това, което имате като коалиционери" да теглите тежката талига на управлението! И да, Деске, схванахме интимната ти мисъл - не става въпрос за власт и пари, а за "отговорност" пред избирателите ви! И пак в името на същата тежка отговорност, ще "добутате мандата" до края с така омразните ви простаци, които освен да се "ритат по кокалчетата" и да снижават нивото на Управлението Му, за друго не стават!;) Дет' се вика - не случихме, еййй, и този мандат на партньори, ама важното е, че ние сме целите в бяло! А дано и този път "избирателите" ви ви повярват...;)) Ама надали... не може пък да са чак такива... дебили!;)

Наистина ли в България вече не са останали хора ,а само прости гербаджии?Всичко ли е тяхно,вчера пак стъкмистиката ги извади на първо място.Значи това същество ще го гледаме още 4години. Боже нетърпимо ,а всички си траем. Сега е сезона на рентите.Никой не се интерисува от рентиерите престъпници и по какви закони и как раздават "ренти"В болшенствата по 20,30лв. на декар.Така ли следва да бъде,колко е тяхната печалба кой знае и кой се интерисува.Нека деса да каже ,нали всичко знае.Има ли някъде в България някакъв закон ,който да се спазва.Не.БЛАТО ,ТИНЯ е навсякъде.Няма време,излизат в почивка,преуморени са от крадене.

Русенска бляд! Обърнете се и погледнете какво се случва в страната! Убийства, кражби, корупция, безнаказаност.. Това ни гарантира ГЕРБ!

Абе деси като е ваша ''отговорността' хвалейки се че сте ''най голямата партия'' защо непрекъснато все ДРУГИ са ви виновни и ваша отговорност не сме видели да поемете ама РЕАЛНО не на празни приказки.. Всяко ваше действие е да си запазите властта, задниците и да изпълнявате това що ви наредят отвън независимо че е във вреда на България.. Живота десиславо НЕ е в колите дето ви возят, не е в трапезите дето си ги правите, не е във големите пари дето гушите ама няма как и да го знаете защото ИЗВЪН изброеното вас не ви вълнува друго..

Деси Свирката пак лъже. Тя никога не отказва!

стоя голем нос не можеш да ковеш закони ,а да ореш в русесенско-кифло вие сте извън реалното което става в тая държава!!!!! все някой ви пречи,все някой друг е направил-виесте чиста водица ненапита сринахте държавата повече от комунистите,ама та вие сте си бивши неуспели комуняги!!!!!

Естествено, че точно те няма да имат време за ритане по кокалчетата, от глозгането на кокала не им остава време за друго! Пък дали ще им повярват избирателите, повече от сигурен съм, че ще има Боце четири, след като доброволно имахме две, че и три... Цялата "надежда" за бъдещето ни е в Десито, Лилето, WC-ето, мозъчния тръст с тъста и други подобни!

Говорилня без съдаржание,нищожество!

Говорилня без съдаржание,нищожество!

Огледалце, огледалце кажи ми колко сме зле..но .добре, че народа ни ... тъпи иначе ще има пак : Народе! народе,народе....докога?!

Не стига, че е некадърна, но не се научи и да говори толкова години.Мънка и само глупости дрънка, ако имаш нерви да я изслушаш.Къде се пъне още и кой я държи там?

Ееех Да имаше и сега как да сте БЕЗСМЪРНТНИ ?! Скоро Десо - скоро , ам май тебе няма да те огрее ?!

- здравейте, приятно ми е, аз съм бойко. викат ми бою книгата. - така ли, вероятно имате няколко библиотеки. - не, чел съм една книга, не знам никакви езици, дори и националния, и мекам на банкянско-селски диалект - една книга... - е, не цялата, до средата, но този мандат научих как да отговоря на донито туск. "к'о ста'а, бе, доналд, аре, бай-бай. докато това недоразумение боко тъпото си играе 9 г. на МП, такова ще е дереджето

Дуловската принцеса пропусна да каже, че всички овце безропотно са се подчинили на заповедта на Боко. Да не ни ги пробутва тези за доброволна подкрепа на ветото.

Ако вие не сте разбирали какви промени гласувате,ако вносителите не разбирали какво внасят.... ВИЕ просто трябва да си съберете партакешите...и както предлага г-жа Нинова да се саморпуснете. Щом такива некомпетентни хора коват законите....значи сте за изхвърляне. Ако обаче твърдите че сте компетентни и сте съзнавали какво приемате....тогава сте и за прокурор.