Десислава Атанасова: Имунитетът на Борисов не е бил част от преговорите за кабинет

"Направихме много компромиси. Не помня в историята някой да се е отказал от своя мандат, за да даде шанс на следващ такъв, за да има редовно избрано правителство", каза председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС

Обратно в новината

Коментари - Десислава Атанасова: Имунитетът на Борисов не е бил част от преговорите за кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сексуални заслуги Бочко заслужава “Стара планина”, а не сваляне на имунитет

Преди да отиде на получаването на мандата мунчо требва да пие шепа валидоли, да не получи инфаркт като Геле от яд че му се исплъзва едноличната власт, а Денков да иде с проф Ангелов за всеки случай резидента да не даде фира

Не ви ли е срам да преследвате човека Боко, че наебал неква селска уруспия. Резидента ДС агент Гоце ебеше като изоглавен та хвана и трипер. ИдиЙотова му беше метреса- секс играчка, а кирето, дето алладисваше мустаката ленка..?

тикфата е прав две години беше без имунитет. защо сега се сетиха да го лашкат/

Всичките сол ташаци на Бойко- Пламен Тачев,Орлин Алексиев,Сталийски,Котараци и още куп селяндури забогатяли по Бойково Време….станаха милионери в евро!! Къде масово имат трети завършен клас със среден три по милост и никой не ги бара..откъде са тия пари,тия стандарти???!!!! Никой!!!!! И сега Бойко нямаш нищо…той бедняк!!!!! Нищо не е крал ама никога!!! Ама чудя се докога ще го търпим това нещо което се случва в България?

Уникален ход на Борисов! Най-големият рекетьор на бг бизнеса и най-добрия за мен политик на въшната сцена в България въпреки много черното му досие успя да компроментира ПП точно преди местните избори! Оказа се, че всичко се върти около краля-слънце :D и измъкване от блатото няма - както винаги съм казвал, но много хора са прекалено наивни... Страховете на ГЕРБ за местните избори са една идея по-малки след коалирането с ПП! Никой не може да помогне на българския народ поради факта, че е окупиран от олигарси, чиито цели са зад всяка една партия!

"Единственото нещо, по-лошо от лъжеца, е лъжец, който е и лицемер" Тенеси Уилямс

Христо Иванов: 19 април 2021 "ГЕРБ са достигнали такава степен на токсичност, че всички могат да бъдат единствено срещу тях." "Големият въпрос е в какво ще се състои промяната: дали новото положение ще бъде просто поредната фасада за все същата властова реалност, при която „дълбоката държава” (задкулисието) ще продължи да определя хода на нещата" 06 юли 2021 “Необходим е обаче сериозен разговор, който изхожда от разбирането, че след като сме отделили ГЕРБ от властта, трябва да се захванем с отделянето на върхушката на ДПС от нея” “Крайно време е служебният транспортен министър да даде отговор за ситуацията около пристанище Варна и пристанище “Езерец” на Доган. Как е възложен този договор и защо на такава цена. Този човек е бил част от вземането на тези решения” 24 юли 2021 "Трябва да поставим ДПС в състояние на диета от властта и на властта на изолация от ДПС, за да се приключи с този модел“ "Ние предлагаме системна промяна. Бойко Борисов си купи безнаказаност срещу отказа да въведе отчетност на главния прокурор. Гешев е нетърпим." 28 юли 2021 "Демократична България" настоява за пълното изолиране на ДПС от разговорите за съставяне на ново правителство, като се включат няколко ясни приоритета." ""Демократична България" очаква да бъде подписано споразумение, което ясно да конфигурира едно управление, което да държи на дистанция ДПС и ГЕРБ." 02 август 2021 "Този парламент можеше да реши една стратегическа национална задача: реално да отстраним ДПС от властта. Само тогава можем не просто да “изчегъртаме Борисов”, а да разградим в дълбочина модела на корупционното задкулисие." "Иванов добави, че „единствено в името на откъсване на управлението от корупционния картел около Сараите, ДБ е обмисляла подкрепа за мандат на ИТН" "Иванов обясни, че коалицията е искала да останат успешните министри от служебния кабинет, тъй като са се доказали като бойци и са предприели конкретни действия срещу Борисов, ДПС и корупционните им мрежи." 7 дек 2021 "Първата характеристика на мнозинството, което се очертава, е, че то ще може да функционира без ДПС и ГЕРБ, без онези политически формации, които са носители на корупционния вирус. Тази карантина, в която трябва да бъде поставено управлението на страната, е важна предпоставка за започване на решаване на този проблем, изтъкна той."

Кирил Петков: Борисов се изпира през този вариант, няма съмнение, защото те са коалиционно, въпреки че ние ще казваме, че е само Мария Габриел, а тя не е била в България. Кирил Петков: Какво става, ако утре или вдругиден повдигнат обвинение на Борисов? Тука едно - не казвам, че това е наше предложение или наше решение, но Христо Иванов даде едно предложение за това нещо и то е казваме, че се прави Комисия по имунитета, защото той вероятно няма да е само на Борисов, това ще се види, и тази Комисия работи, докато се смени Конституционната реформа и се използват европейските стандарти за вдигане на имунитет. Асен Василев: Идеята на Христо Иванов е да се въведе европейски правилник от ЕП, което означава, че поне 6 месеца ще се влачи имунитетът на Бойко в някаква комисия, която ще разглежда всички доказателства лист по лист и перо по перо. Докато не се отстрани Гешев като главен прокурор, не мисля, че Бойко ще иска да ходи на избори и да му падне имунитетът. Кирил Петков: Това си е типично борисовско. И той през цялото време се опитва да отваря тази опция, затова, защото само ние можем да го изперем. Асен Василев: Бойко каза: „Ами те даже и от чужбина ще ме пазят, щото съм им важен да има правителство. Ето как пазят Сашо Николов – те му вдигнаха обвинение и на следващия ден беше поканен на прием в американското посолство“ "Ако изберем варианта за управление с Герб поне местните избори ще ги правим с наше МВР." Снежи: 'Означава ли, последен въпрос, че в някои от следващите дни или седмици, ще ни се наложи да гласуваме против падане на имунитета на Бойко?' Асен Василев: 'Не! Това, което Кирил каза: идеята на Христо Иванов е идеята да се въведе Европейски практики от Европарламента, което означава че поне 6 месеца ще се влачи имунитета на Бойко, в някаква комисия, която ще разглежда всички доказателства лист по лист и перо по перо.' "тука за четири години ши опатками ситуацията и посли всеки ши си отиди на острова в тихия океан"

Буци в затвора! Само тогава може да мислим за отлепяне от корумционното дъно.

Тая снимка с червеното костюмче си я свалих и вече втора чикия си бия , пръскам здраво в нейна чест

С Тази ваша коалиция станахте за смях

цикъл ли е с тази рокля

Не. Като порнстар

Как си го начукаха от ГЕРБ. И ще трябва да очакваме още изненади! Пп са пълни измекяри!

Ама и тая чапла какви ги плещи . Боко, последните 12 год. нямал имунитет, ама е имал гръб и в правителство и парламент и прокуратура. Да ама сега го е шубе. Герб били се отказали от техният мандат заради ПП или най малко за България . Пълни глупости!! Искаха но не могат. Нямат подкрепа, програма , чисти души нямат вече. Докараха я тази "европейка" поизпрана, но ще видим накъде ще се насочи. Най вероятно към Банкя.

Не е от Кубрат, а от Дулово!

Добре, от Дулово. По отношение на останалото Кое не е така?

Американците държат Борисов за топките толкова здраво, че цялото ГЕРБ клекна на ПП.

Така ли ти изглежда? Мен пък ми се струва че има и друга причина, много по-сериозна, ама нека да е твоето!

PEYTSCH

Даването на втория беше много, прекалено много ларж...Подай му кутрет, да ти налапа ръката до рамото.

Язък за Деса, тъкмо беше станала за еване. Остана само онова къдравото от ПП, дето току го хващат за г.за. Язък!

Що бе, кво и е и сега?

Ще погрознее от ядове и нерви. То на Киро и Асен простотиите не са лесни за изтърпяне.

Гнус ме хваща от тая, веднъж минах покрай нея......

Абе, просто пръчко от Кубрат, свалянето на имунитета на депутат е конституционен механизъм с цел опазването правовостта на държавата, а не е предмет на лични договорки. Това изказване ясно шде да покаже тази мърша чии интереси брани - на един престъпник с депутатски имунитет или интереса на суверена, който я е излъчил. Секи сам си преценя!

Много ясно, че няма да развалите орталъка след местните избори, Десо. Вас с ППДБ ви гласят за пълен мандат онези от посолството. Защото след всичките ви изцепки, на следващи избори отидОха в ряката и евроатлантизъмът, и НАТО-то, и пушечното месо за Украйна. Вие с ППДБ ще сте! Докато свят светува, докато изчезне и последният българин от територията или докато ви провесим да съхнете. Преди година време Слафчо прецака Киро и Асан, този път такива неща няма да бъдат допуснати.

айде и другата продажна Гана - и тя се "жертвала" за общото благо... един свестен има ли изобщо останал в тоя параламент?! вън всички, вашта мама - а вашия ояден вожд толупски на бесилото

Аз съм непобедим.Ще изклатя и П П.

Дедо, след мръсният номер който врътнахте на избирателите си, на следващите избори ще получите 0% !!!

Споко, скоро имунитет няма да му трябва. Свидетелите взеха да мрат като мухи ...

Може ли консултация с юрист какво следва, ако Бойко сам си даде имунитета? Има ли някакви благинки - примерно по-лека присъда, ако бъде осъден, по-лека мярка за неотклонение, защото сътрудничи на правосъдието и прочие или е все тая? Те така или иначе ще му го вземат, въпросът е принципен.

Проблемът е, че направихте компромис с надеждите на избирателите си! Излъгахте ги и загубихте доверието им! Голям ви е проблемът, но може би последен!

Деске, прецакана си. Даже и неособено умна, няма как да не си го разбрала вече. За да спаси шефът ти ду..нцето си, ще лашне сегашните си "ястреби" в девета глуха, снишавайки се, докато отмине бурята. Така че ти, оня полуи... Биков и още няколко - изгаряте. Плюс Делянчо и енергетиците около него, дето Бочко отдавна им търси цаката. Амбриажите и те си заминават, защото по принцип са рисков контингент. От старите мутри ще останат само Томито и може би Сачева. Томито, защото умее да се прави на умен, пък Сачева за да има кой да бъде изгорен при следваща нужда.

Той, Томито напълни раничката и вече може да хваща гората!

Деси, коте, свириш ли на флейти?

По добре на фагот!

Не е ами, той имунитета на Боко е само проблем на Хр. Иванов - виден мореплавател... ГРОБ нямат никакви причини да му пазят имунитета, даже го дават, ама всички други участници в преговорите им го връщат и пазят имунитета - "Не, не, запазете си го имунитета му, не го щем"..... Сссгаанннн мръссссна, ГРОБ-арска..!!!

Тая като я видя и ми се отщява всичко

Тая поне си призна, че е имало дълги пазарлъци, пардон "преговори" с много кмпромиси...с амо и само да изперем боци и Герб..

Благодарение на Вас 240 в тези Народни Сбрания досега / впрочем 90% сте едни същи повтарящи се / съсипахте държавата, унищожихте я - дано да има и да Ви се случи най жестокото Възмездие.

След тоз ви умен ход ГЕРБ е мъртъв!!!!!

имунитета не бил в сделката хахах тая от толкова порно филми е загубила представа за реалността

Борисов е окончателно свършен, аут, труп. ГЕРБ, заедно с всички активи, банката, депутатите, местните структури отива под опеката на киретата още преди местните избори. Деса вече ще пее за Киро.

Поне от ГЕРБ си мислех че някои техни представители имат капка достойнство. Като си се осрал, поне не се обяснявай. Май езинстненият читав се оказва Томислав.

Товислав Дончев!?!?! Хахаха Този е плъзгав предател! На него жена му е по смела и точно! Този е същия плазмодии като Борисов!

Има доста прилични в ГЕРБ. Но за да изплуват, трябва да се смени парадигмата. А тя е - всичко в името на боса, всичко за благото на боса...

Права е Атанасова. Имунитетът на Тиквоний не част от разговорите , а е ВСИЧКО в тези разговори. Освен Тиква, ББ има и прякор "Прани гащи", заради страхливостта си. Страхът на Тиквата от съд, е основното и единственото в сегашните "преговори". А Атанасова да си купи еднопосочен билет да Дулово.

Бандитите си пишат сами "съдебна реформа". Можете да отгатнете какъв ще е резултатът за българския народ, освен ако не сте полуграмотен и напълно радикализиран соросоид, който е готов вече и на кръв, на Майдани, само да не се стига до избори.

Време е да питате колко американски аскер има в базите им у нас. Моята информация е за над 20 К. Какви интереси защитават, че са тук. Така е като нашата е два пъти по-малка

Да намерите 121 почтени хора там и те да отменят имунитета да всеки депутат. Закрила за политическа дейност - да. Закрила срещу дела за "обида" и пр. - да. Но стане ли дума за пране на пари, трафик ,мрафик и прочее, не може да има никакъв имунитет! Такъв имунитет би бил подигравка с парламентаримза.

Как така изведнъж, всички престъпници в държавата Черепа, онзи помака ниския и трътлест от Тетевен Алексей Петров, всички политици се обединиха срещу Гешев?!?! Да не се окаже накрая че Бойко, Киро канадеца, Кокорчо, Христо иванов , доган , копейкин, алексей петров са престъпници и измамници! Да не би да трябва да подкрепим Гешев и да изметем ГЕРб, ПП, ДБ, Възраждане ?!?! А? ТАЗИ Е ОТВАРТИТЕЛНА И МНОГО ПРЪЗГАВА!

Възраждане защо? Ама поне един аргумент, а не епитети, защото епитетите не са аргументи, мойто момче.

Имунитетът на Тиквата, заради който Тиквеника хвърли и народ и партия "под автобуса" не бил част от преговорите? Че той БЕШЕ преговорите. А тая лелка...е, оставаше да признае. Даже не се напъва, говори нещо като робот за протокола и отива да си гледа живота. То бива да си долен, ама докато народа търпи, търпи, такива ще изплуват на повърхността, а и по- долни родоотстъпници, като онази жалка шайка ППДБ.

Високо интелигентната секси пичка на МутроТиквата Бай Йух.

Кирил Петков: "ГЕРБ не са истински враг, те са само маркетингов враг." Христо Иванов: "Трябва да седнем на една маса с ДПС."

Пералнята се напълни, дебелата тиква и още по-дебелото шиши се ИЗПИРАТ едновременно.

Тези хора как се гледат сутрин в огледалото

Ам тогаз да го запрът!

"Как политиците се втурнаха да защитават най големия престъпник в държавата..." ППДБ ви излъгаха, че Борисов бил престъпник, за да гласувате за тях. След като го направихте, ППДБ влязоха в коалиция в ГЕРБ, а вие още не сте осъзнали колко сте прости.

Доказани и по съдебен ред мошеници ще ви прецакат всички ви заедно с народа. Вземете се в ръце, ако не искат след месец два да не ви замерят хората Съюзили сте се с гробокопачите на народа и страната си. Как ще се почувствате ако отиде и едно момче на фронта, където животът на един войник е 4 часа. 4 часа е животът на един войник на фронта или и това не знаете. Това го говорят самите украйнски офицери. Съюзявсте се с хора, за които Конституцията е нищо.