17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е , при ГЕРБ

Би било добре журналистите да се погрижат да разберем дали проблемът е специфичен само за Пазарджик, или е вселенски. Така не знаем дали нужда от клатене има някой местен некадърник, или направо централата.

Гарантирано от ЕС!! Не си мислете, че некадърниците се държат от народа на власт!

Така ли?! ЕС ти гарантира некадърните калинки, назначени на шуробаджанашки принцип на топли местенца?!

Тогава защо в останалата част от ЕС нещата изглеждат по различен начин?

Студена вода, мили мои! В чаша и орално! И после вървете да си правите компания с бившите застраховани в "Олимпик"! Да се научите в тая държава как стават нещата! Евентуално може да получите утешителна награда - усмивка от тлъстото Лили-винеткаджийката!

И даже можем да се оплачем на арменския поп - опции да искаш в държавата Му!

Е, толкова ли е трудно да си напишат последните 4 цифри от номера на на картата ? Не секюрити цифрите, а тези от нормалния номер. То от ТОЛ управлението и без друго само тях виждат. Нормално е да им пускат този отговор при неизпълнение на това, което е написано.

Тъй де. Все пак това са само некакви си граждани, ощетени от поредната некадърност на държавата (и платена пак с техни, на гражданите, пари). Няма трудно-мрудно, искаш - не искаш! Банкови извлечения пращали, ама ха! За какви се мислят тия, а? Тая система да не е направена да ги улеснява! Ако им кажат от ТОЛ управлението, и песен ще пеят, и хоро ще играят! Друг е въпросът, че в това ТОЛ управление в деня, в който стана грандиозната издънка с електронните винетки, никой ни вдигаше телефона, ни отговаряше на мейлите.

Карай, ще останат за народа. Бойко може и пенсиите да вдигне. майтап бе Уили.

Значи Горският от Сливен върна парите веднага(имаше добро желание), а държавата -не. Т.е. начини има, но няма желание.

Вероятно десетки са получили винетки без да им вземат парите. Затова от гледна точка на АПИ всичко е точно.

От лаптопа си платих винетката.От принтера си я разпечатах.Цялата операция отне около 4 минути.Стъпките в сайта са описани добре,става бързо и лесно. Не знам,какви са им проблемите в Пазарджик. По принцип,АПИ е трябвало да предвиди,подобни грешки,за да не се набутват хората.Всеки може да сгреши.Как така ще им горят парите при грешка!

Браво! Пожелавам на всички да се случисъщото, но все още има редки случаи, които остават само с пожеланията.

За това, софтуерът се тества от ливади. Ако си наясно с тествания процес, програмата ти винаги ще работи като слънце, но пусни един некомпетентен човек и веднага ще ти лъснат простотиите. Не можеш да си представиш какво може да измисли потребителя.

Няма ли кой да им заведе едно дело и да им постави запор върху банковата сметка?

goose

колкото и да ме не кефят - те няма как да знаят банковата ти сметка, виждат транзакции с карта .. и могат да ти рефънднат парите по картата, не по банковата сметка ...

Ако гръмнеш бомба пред парламента и след това използваш карта в близък обект, веднага ще те идентифицират. Но като става дума за връщане на пари, всичко се променя.

НЕ СЕ РАЗБИРА КАКЪВ Е БИЛ ПРОБЛЕМА.. В ДОСЕГА ИЗНЕСЕНИТЕ СЛУЧАИ СЕ ОКАЗВАШЕ ВСЕ НЕГРАМОТНОСТ!

Тук не е такъв случая. Това е махалата в пазарджик, там всички са грамотни.

Затова грамотните си пишат програмите дуракоустойчиви, та да могат и неграмотните да се справят. Който си мисли, че Господ му чете мислите, пише куци програми.