17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да е очаква да ги заловят в Странджа?

Тия що не бягат в Русия, ами на запад тръгнали...!?

Рашков дори границата не може да опази

сигурно пак Бойко е виновен

Не може ли в хотел, поне на втора линия?!?

Да ги окомплектоват и да ги пращат в Украйна да защитават европейските ценности.Там има нужда от здрави мъже ...ама. Да лежат и пърдът ..няма да ги хрантутим

...а защо не ги пратят в хотели по морето?

ква сирия бе. бягат от афганистан или емигрират икономически от Пакистан.

хората са отишли за еднин дюнер след плаза и аре във парти буса :D :D :D

Това не са бежанци, а имигранти! Няма война в държавите им, направо със самолета да им ги връщат... Ама ония маймуни там не си ги искат обратно, защото са пращани за подривна дейност в Европата.

БРАВО ! Ловете и Укрите и на Лагер , Британците пращат УКрите в РУАНДА , а НИЕ на Хотел !

Руската граница се пази много старателно и там е невъзможно да преминат такива големи групи хора ! Да не говорим за това, че хора без документи и оказали се незаконно в страната отиват на определени места, които не са особено приятни .

При Т.Ж. границата ни беше свещена и неприкосновена . Стрелба и 3 дни домашен отпуск. Награда.

такава беше до 2009 година, пазеше се от гранични войски с кучета, а Ал Джазира предупреждаваше въобще да не правят опит да минават българската граница, ако случайно я минат ги чака затворен лагер с бодлива тел, вишки, въоръжена охрана - гранични войски бяха заменени от гранична полиция и сега имигрантите свободно минават границата, превозват ги до София, дори хванаха полицаи ангажирани с трафика, а също и депутат на "патриотите"

той замени гранични войски с гранична полиция, по време на войната в Сирия приемаха по 300 души на ден и им даваха статут още на границата, тогава страната ни беше в "Приятелите на Сирия", Орешарски спря трафика, сведе го до нула само за месец, а Цветанов се оплакваше по международни форуми, че спираме сирийските "бежанци", между които много малко бяха сирийци, а от Алжир, Тунис, Мароко, дори от Гана, разбрахме какво са вършили в Сирия едва когато се заговори за ИДИЛ

Гранична полиция пари прави не ги стресирайте и те са хора за бога

Ти разбираш ли разликата между легален и нелегален мигрант? Ама що ли питам, то се вижда.

На всеки такъв бежанец по една укро бежанка, и да се пращат у видинско.

Тогава границите се пазеха от тези, които искаха да излязат. Не знам дали е разсекретена информацията за убитите при опит за излизане.

Нищо свещено не е имало, просто хората от страните на соц. лагера не можеха да пътуват до кап. страните,беше ЗАБРАНЕНО. Най много убити бегълци на нашата граница са били младежи от ГДР.

Не ни стигат 1 000 000 циганина, не ни стигат 500 000 мюсюлманин от турция, ами сега и тези паразити от сирия се натресоха!

Картечари, разположени през 100 метра по границата, решават проблема с мангалите перманентно!

Връщат се на Турция и Гърция и им се казва истината,ще БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ПОД ТУРКО-ГРЕЧЕСКО ЕВРЕЙСКО РОБСТВО И ГЛАДУВА. Защото тия "беднички" мигранти ни оцеъкаха Родината с некакви бургери и дюнери,които вонят на пустинята Сахара.Защото почти няма вече училище за средношколци,пред което да не щъкат арабски,турски и ромски ловци на девойки,използуваше опасни дроги за да се ненаситят от изнасилвания и гаври. Защото ми писна от евреи и турци фашисти,които управляват в собственната ни държава всичко! Защото мразя Авраам-еврейският египетски фараон(АкенАтон),а всички мигранти са негови потомци! Защото обичам Родината си Майка България и не искам да съжителствувам с османски комплексари!

По един куршум в тиквата на тия араби- НАШЕСТВЕНИЦИ.. После да им вземат каквото имат - ценно, пари, дрехи, и да ги изхвърлят от някоя пропаст, да ги изядат дивите животни...

То така беше едно време. Който мине нелегално границата, се стреляше без предупреждение.