17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Информирам се от Телеграм, където все още цензурата не се е развихрила. Многобройни протести срещу зелените сертификати има по цял свят от месеци, ежедневно се качват снимки и видеа. Скоро ще започнат да се включват и набоцканите, които бе искат бустер през няколко месеца

Първо- има демонстрации нон стоп, ама тези над 50-70000 няма как да ги скрият, единственото което могат да направят е да намалят бройката наполовина, второ-голяма част от демонстриращите са ваксинирани, това не са демонстрации само против ваксините, а против неадекватните мерки, които хората след 2 години вече не приемат и трето- против носенето на маски в час от децата- по 8 часа на ден! Има социални мрежи, гледайте, четете......!

Който иска да се боцка и да си носи отговорност! В света е имало глупаци, има и ще има! Само без хитлерски приоми! Явно е, че боцнатите вече ги е яд, осъзнавайки реалността, но връщане назад няма, затова народа да мисли навреме!

нищо старо не е забравено,нищо ново не е научено...Властта е пари и парите са власт...

Скоро ще стане и още по-тежко. Докато не литнат камъни по Давоските милиардери обаче, нищо няма да се промени. Човечеството има вече само един враг, който е ясно видим. Корпорациите като Каргил, Байер-Монсанто, Нестле и всички други тарикати, който искат да им плащаме за въздуха, водата и земята. Докато не се обединим да им напукаме кофите и да бойкотираме всичките им продукти нищо няма да се промени.

Антиваксърите да си стоят дома, кво ме занимават.

Няма да си седим, нас от хремата не ни е страх, вие слагайте памперсите че до ъпдейта за омикрон има поне 100 дена, до тогава сте неваксинирани , Науката дето вярвате в нея ви го казва

Цървул, ще те боцнат, не бой се

Тези дето протестират да ги хванат и да ги набоцкат с ваксината до един.

Яла та шибна с гегата, дирски пендел такъв! Спри да духаш на модератора, че слюнка не ти остана!

И когато стане ясно, че от тезли "ваксини" няма полза, кой ще носи оговорност за разливлите се след години болести или не дай си Боже срърт върху насилените да се ваксинират. Да доброволните глупаци, не говори. Те са се подписали...

До 80 години всички ще изпукаме от тез ваксини,гаранция...

Само при нас - изгодни коефиценти за който познае къде ще пукне първата пушка!

Идеално, тъкмо австрийсктие опитни зайчета ще докажат на целия свят, че тестовите препарати (лъжливо наречени ваксини) не работят.

Гибралтарци и израелци вече го доказаха. Но светът е сляп.

Вервам само на Мангъра и на харвардите ;)

Имам един елементарен въпрос - колко от вас в досегашния си живот са се ваксинирали на всеки пет-шест месеца? Тъй като въпросът е риторичен следва втори - преди ковид никога ли не е имало болести? Тъй като двата предходни въпроса съдържат отговора в себе си следва последен въпрос - какво налага оттук нататък да започнете да се бодете през няколко месеца, след като официално се доказа, че ковид ваксините изфирясват за шест месеца. Ето ваксърското ДВ за доказателство - https://www.dw.com/bg/%D1%89%D0%B5-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%B8-%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%86%D0%B0/a-59889089

Всяко насилие го свързвам с фашизма, това просто е новият такъв.

Фашизъм е имало само в италия, тъпунгер!

Ти да не си на 120 години? Бу-аха-х! Нищо не можеш да свръжеш, защото си кух като лейка.

Сбирщайнът от антиваксъри да не се обаждат, да не ходят по болниците да притесняват докторите, а да си стоят вкъщи,щом много знаят. Аз съм с ваксина и забравих, че има пандемия - онзи ден бях на концерт -фул хаус с ваксинирани, после на дискотека, пак всички бяха или ваксинирани ,или преболедували . Сега отивам на шопинг в Париж. А вие ходете и протестирайте за нарушените ви права на скодоумните ви мозъци - простотията няма лечение.

Ползвай си сертификата със здраве! Благодарение на такива като теб вирусът ще си отиде, светът ще стане едно по-добро място за живот, пък може и допълнителни права да получиш, когато се случи новият световен ред.

Надали, в тази история пешките (непотребните) са именно ваксинираните, хора без значение. За антиваксърите очевидно ще им трябват повече усилия, тъй като последните не се дават без бий.

Да не забравиш да отидеш и на баня, при манафите ... да им занесеш малко от новия щам!

Ама моля ти се. Трябва наистина да има места за ваксинирани в болниците. Какво е това само половината легла да са заети от вакси? За какво са се дупчили?

Побързай с шопинга в Париж, защото до няколко дена ще затворят всички летища, и от шопинг може да стане карантинен лагер , пък ако съвсем се объркат нещата може и концентрационен

Всяко насилие го свързвам с комунизма, това просто е новият такъв.

Комунизмът беше детската болест на сегашното положение.

Що бе, да не те е насилил някой комунист анално

Това са врагове на цивилизацията които ако бъдат оставени сред нас ще ни върнат в каменната ера! Трябва някакво генерално решение, а не само да си играем на права!

Туряш си един чип за връзка с командния щаб и се изстрелваш в бъдещето, където няма болести. Евентуално и смърт няма. Всички роботи подлежат на рециклиране.

Официалните подлоги признават за 20 000, колко ли са били в действителност!

30 000

Какви 30 000 бе, не са били повече от 300 човека :-)А сега сериозно - ТЕ КРИХА И ВСЕ ОЩЕ СКРИВАТ БРОЙКАТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, ЗАЩОТО ВЪВ ФРАНЦИЯ ТЕ СА БИЛИ СКОРО "САМО" 400 000, А СА БИЛИ НАПИСАНИ ОКОЛО 4000 ?!! Още едноедно пояснение: Фирмата - менте "Пфайзер" са описали всичко по състава производството на ваксината и влиянието й върху хората върху "само" 320 000 машинописни страници, които ще отнемат време за прочитане до 2076 год.??? И за това се е постарал самото безполово същество Гейтс, който отдавна ще бъде "прегърнат" от земята !!! ТАКА, ЧЕ МИСЛЕТЕ С ГОРНИТЕ СИ ГЛАВИ, А НЕ С ДОЛНИТЕ И ДЕРЗАЙТЕ ОТПОРА НА ГАДОВЕТЕ, КОИТО СА СЕ ЗАРЕКЛИ ДА УНИЩОЖАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!

Простотията няма лечение

Верно нема, пък и не е смешно.

Браво на хората! Видя се, че ваксинацията не е решение! НО пък какви компенсации получават работниците и бизнеса... Тук сме пълни мизерници в това отношение!

хубаво че сте малко

Да, все още има хора, които мислят с главите си, осъзнават какво се случва и се опитват да противодействат.

Начина на мислене на един ковид любител! 1. Трябва да се боцна, защото задължително ще ме хване вируса, казаха за 15 секунди, не за 10 дори 2. Не съм заразен с корона вирус, но кашлям, имам температура, я да се натикам в болницата за всеки случай. 3 Ох,как ги мразя тия дето не искат да се набодат и тия дето не се плашат. 4 Божкеее, нещо ми става, сигурно ковид вируса вече ме изяжда от вътре, купих си тест божке положителен съм. 5 Аз съм най заразения и за мен искам най-много кислород. Всичко това е 24 часов запис на мислите на един ковид привърженик.

Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !!

Ако някой е гласувал за ПП с идеята че ще махнат маските, значи е много много глупав човек.

Задължително те ваксинират с нещо, което със създаването си е старо, ако е срещу вирус. Колко люхо парче трябва да си, за да подложиш тялото си на многократни интервенции с неизвестни субстанции, само и само, да излекуваш страховете си? Живей докато можеш, не умирай всеки ден!

Ама сте едни памучени души... Умирате от страх с тези ваксини. А те всеки ден ви плашат с ваксинация. Сигурно е много гадно да си толкова страхлив. Хайвани сте големи.

Вярно е, че умират от страх. Ама в болниците.

+/- няколко стотих хиляди явно нищо не са за родното журналя! Още помним 3-те хиляди на цариградско, от орлов мост до младост!

Примката около врата на фашизма се затяга.

Аз гласувам да изхвърлим Австрия от ЕС, защото не спазва човешките права. Голямото зануляване Време разделно

Затвор и ако се наложи бесило за неваксинирани идиоти. И иначе ще си носим този вирус и тези мутации още десетилетия.

Първия страничен ефект от ваксината е агресия.

Господ здраве да ти дава, колкото на тройно ваксинирания Ангел Кунчев!

Къш бе трол....

Няма!

Явно с демонстрации няма да откажат от идиотизма...друго трябва...

Не мога да проумея такива неща в центъра на стара европа. Нима тези хора до толкова са се разглезили, че не могат да изтърпят няколко седмици да се лишат от удоволствия за да бъде техният живот спасен от коварната и многолика болест

Тролове!! Що не си слагате нормални никове, ами се кръщавате....откъде ви копат бе??

Ето заради такива промити мозъци стигнахме до тук.Нула толеранс към подобни ковид идиоти.Enough is enough

Храни надежда... че да ти изневери-)

Има ли тролско училище за творческо писане или си някой “журналист”, дето доработва, че дир не му плащат достатъчно? “Коварната и многолика болест”, хахаха. И троловете се пробват да пишат. Смешки сте големи вие, троловете. Отдалеч се познавате.

Мигранти ! Хем искат да живеят в Австрия , но не искат да спазват законите ! Тъпи мигранти !

Така ли ти казаха? А? Пуйка с промита кратуна...

Мигрант е баба ти.Дори в цензуриращият you tube има клипчета как полицията вдига ръце и застава с протестиращите.Разберете тролове,балонът издиша,опитите ви да омаловавате справедливия бунт на хората,са жалки

И тук спрягаха датата 1-ви февруари 2022. Въпросът е защо точно тогава?

Защото втори е ден на коври и корвари и тогава ще празнуват.

Европееца няма тая свобода като американеца да притежава и носи свободно огнестрелно оръжие. И затова дебилни политици могат да се гаврят с него много повече.

Американеца НЕ Е свободен да носи оръжие. Точно на протест няма право да го прави това нещо, нито пък да го показва по улиците. Точно американците са мега лош пример за притежание на оръжие, което ги прави страна номер едно по убийства с огнестрелни оръжия сред "цивилизовните" държави.