Десетки хиляди протестираха срещу COVID ограниченията в Недерландия и Австрия (снимки)

В Амстердам, Хага, Грьонинген и Маастрихт искат да им "пуснат звука", във Виена - оставката на Себастиан Курц

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нееее е Дееееее ... Къде е Нееедерландия?! ... Абе, пишете я Холандия, като не можете да докарате правописа...

Фарма Тролове, как върви ресета и новото нормално?

Ще ви занулим всичките

Доброволни и БЕЗПЛАТНИ ваксини! Вече сме играли мача с безплатното образование и здравеопазване... Щом има нещо безплатно, веднага се вкарват цели народи в лагер. Това се прави може би за да не дойде някой да им открадне безплатните благинки. Какъв консерватор е курц, щом и до тоалетна не ги пуска без ваксина? В ЕВРОПА НЯМА КОНСЕРВАТОРИ!!! Само малка част от републиканците в САЩ са консерватори...

Скоро милиони

Много е тъпо, че неграмотници влияят чрез такива писаници. За информация на драскача - има проверка на правописа и на български.

Поправете името на Нидерландия, моля.

По света всички правителства са много загрижени за здравето ти и искат да те ваксинират и да ти ограничат правата, ако обаче ти не си много съгласен и решиш това не съгласие да го изразиш като протест, то полищията много здравословно ще ти пусне газ и ще те натупа, м да много са загрижени за теб!!!

Много хубави и бели хора, но всичко това ще потъмнее.

Ша ви чукчат мюслитата.

Младите не им пука за старите, но пък и в Австрия имат 63% ваксинирани. Имаха достатъчно време да се ваксинират, не виждам проблем да да отворят всичко.

Нидерландия пък 82.4% от пълнолетните.

Напротив, има проблем, ваксинираните продължават да заразяват.

Тази новина, трябваше да е №1 Все пак, поздравления за смелостта, че я показаха!

Баах ти и 'заразата' 11 000 души за година и половина. Смешници, както винаги обикновения човек отнася последствията на ония кукловоди.

и тея ли са пак ганьовци антиваксъри? щото аз си мислех, че такива само в България има. Всичкия останал свят спазвал мерки.

Има една тънка разлика тук в Астрия - хората не са толкова против ваксините, колкото против ограничаването на свободата, за това се протестира най-вече ...

Къде са троловете. които представяха, като пример за подражание Австрия в покорност към "ваксината"?

Ковид ще остане сред хората, докато има хора. Тези ограничения и локдауни няма как да продължат вечно. На все повече хора им писна да стоят заключени в обора и излизат на протести. Трябва да се действа преди да е станало и тук като неофашизма в Австралия (за тези които следят събитията)

След протестите колко хора умряха от Ковид?

Никой не може да ти даде точен отговор, тъй като е недоказуемо. Но едва ли повече, отколкото ако нямаше протест. Всичко зависи от това кой "масажира" стъкмистиката в дадения момент и каква изгода има от това

нЕдерландия?

Кривопис

Ми хората се осъзнават...

не повече от 1000 човека. Това за 2 мил. град е нищо.

Ти по списък ли ги проверява? А и 300 да са, вече са много

Тоя Хитлерюгенд при Фюрера щеше да строи пътища, летища, да прокарва железници и магистрали, а не да върти фютки по барове и дискотеки.