Десетки хиляди излязоха в Брюксел на протест срещу Covid ограниченията

Недоволството прерасна в безредици, наложи се полицията да използва водни оръдия и сълзотворен газ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аутсайдерите-сектанти пак лаят :Д Не им ли писна да се излагат?

10-ки хиляди?! бяха поне 500 000, не знам Българите какво Чакат - явно са доволни от живота си?!

Ти му спасяваш живота от страшния Омикрон (Ковид, мутирал в хрема), то протестира и настоява да си купува хляб и масло без дигитално разрешение? веднага да им се демонтират пейките и да им се забрани разходката в парка! Да бъдем отговорни!

Няма начин да не се прочуем с простотията си

Не лъжете над 100 хиляди са били...

Правих всичко както ми казаха. Скрих се първо като мишка и не излизах. После казаха ваксинирай се, ваксинирах се. После казаха като се разболея да се изолирам, изолирах се. Сега ми казват да започна от начало защото сертификатът ми изтича след два месеца. Изолация, ваксинация, боледуване, изолация, ваксинация, боледуване, е до кога?

Тпия ганю ваксъра стои и блее като овца

Учил си 6 години Биология, познах ли?

ние просто не се ваксинираме

Путя пак е развързал кесията...

Днес омникрон утре ковитрон по утре мегатрон и игли и игли и игли до като станете вълча порода

Но ,,демокрацията ,,я пазят с водно оръдие.Така лесно няма да си дадът печалбите,няколко милиони умрели,няколко милиярди обедняли,но няколко натупали милиарди

А бе какви са тия глупости! Идете да нападнете руснаците, че това вече не се издържа!

Пак преебани

Ако някой пръдне, пак Путин е виновен :))

Мангъров и там им объркал хората :)

ФАКТИ: Група лекари-учени и журналисти са завели дело за ковид-измамата, която вече втора година продължава. СЗО излезе с доклад, в който вече не се ПРЕПОРЪЧВАТ маските и че втората ваксина МОЖЕ да е вредна за здравето. Веднага ЕС нареди на васалите си да затегнат мерките, че да не се разчуват тия неща... Вникнете внимателно как нашите управници се опитват да се измъкнат от бъдещата ситуация. Играят всеки ден на лошото и доброто ченге - баба Радка иска пълно затягане, наш Кирчо дава обещания за отмяна на зеления сертификат и т.н.

"Не на коронавируса на обществото!" :)))

Ти явно имаш достъп до информация, до която никой друг няма. Малко ми идваш прекален.

Все пак прогледнаха. Браво на хората!

BOKLYKA na EVROPA dnes e v Bruxelles.

Прав си, боклука на европа е в Брюксел, но не тези по улиците.

Вие сте по-зле от плоскоземците. Те поне не са описани за здравето за разлика от вас не вярващите. Ако си бяхте спазвали поне носенето на маските, до сега да сме забравили пък ако щеш се ваксинирай. Ама не, тъпотията няма мерна единица и граници.

Ами отвори сайта на СЗО и чети. Ами прочети в незавасимите западни вестници за делото против ковид-измамата и не плюй напразно

Факт е, че земята е кръгла ама вие плоскоземците все имате тайна информация, че всичко е обратно Вие сте по-зле от плоскоземците. Те поне не са описани за здравето за разлика от вас не вярващите. Ако си бяхте спазвали поне носенето на маските, до сега да сме забравили пък ако щеш се ваксинирай. Ама не, тъпотията няма мерна единица и граници.

Тия и без това са 4 милиона. Да не вземат да се катурнат? Че имат два много хубави музея - един военен, един за коли! :-D Страхошна работа! Иначе като държвано строителство... Слаба работа... :-D

Тролче нерегистрирано, на 20 януари телевизия Алфа" дори излъчи интервю с един от лекарите, подали делото против ковид-измамата.

Така с протести се видя ,че няма да стане! Спиране на плащането на данъци и няма правителство което да не клекне.

Ако докажеш, че си бил там и как точно/ориентировъчно си ги преброил половин милион, може някой да ти повярва.

Са около два милиона

преди Минути Започна и Протеста в Столицата Вашингтон - Революцията е тук! Милиони Американци се очаква да участват в протеста във Вашингтон!!

А вие сте дъното. Две години целия свят ходи с маски и вируса си прави каквото си иска. Ако имахте някакво критично мислене, може би щяхте да стигнете до елементарния извод.

Това си е доказана глупост, ама карай....

Аз съм просто потресен. Не от новината. Тези протести в Европа са от месеци. По-скоро от факта, че такава новина достига до читателите на dir. Как така им се отпусна цензурата...

В най-близко време тези зелени сертификати и ограничения ще бъдат премахнати навсякъде ! Истината ще възтържествува!

Ти остави, че там всеки втори има оръжие и като нищо някой може да превърти

Да вадят автоматите и да стрелят на месо! Мор за Антиваксърите-идиоти! Мамицата ви проста!

Ако нямаше протести, не знам докъде щяха да стигнат досега. Нашият средно голям протест показа, че не са безразлични към недоволството на хората и дадоха сигнали за диалог.

Народе,хайде юруш на "ВАКСИНКИТЕ" !!!!!!!!!!!!

да си прецакан. ... а тия неяснотии я кръвта

Я! Ваксо пед.раксо :)

Много си проста!

това пише на Плакатите на Протеста във Вашингтон!

как крадливия, корумпиран и ояден световен елит хвърля армии и полиции срещу бедстващите народни маси излезли на протест. Ама народното цунами идва. Май е бил прав дедо Маркс за световната пролетарска. Едните не могат да управляват по новому, а другите не искат да живеят по старому. То и с Бастилията и Зимния дворец така са започнали нещата.

Ваксинираните масово са заразени.

Прост е на майка ти сънът й!

Теб явно господ те е наказал достатъчно. Да си жив и здрав, пък дано някога осъзнаеш какъв тъпак си се паднал на мама и на тати.

Дали си бил толкова злобен и долен преди инжекцията или просто това е страничен ефект. Все тая, късно е за теб.

Септември! Септември! О месец на кръв! на подем и погром! Мъглиж беше пръв Стара и Нова Загора Чирпан Лом Фердинанд Берковица Сарамбей Медковец (с поп Андрей) - градове и села. 5 Народа въстана - с чук в ръката, обсипан със сажди, искри и сгурия, - със сърп сред полята, просмукан от влага и студ: хора на черния труд с безглаголно търпен

Те така се действа по европейски! Шепата “фашисти” се оказаха 50 хиляди на площада!