Десетки хиляди демонстранти излязоха на протест за климата в Ню Йорк

Протестът се състоя преди началото на сесията на Общото събрание на ООН, на което се очаква да присъства и президентът на САЩ Джо Байдън

Обратно в новината

Коментари - Десетки хиляди демонстранти излязоха на протест за климата в Ню Йорк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си имам магаре,с него се придвижвам. Ич ни е на оная работа за кимури ,телефони мелефони. И Марко е много екологичен да знаете, сере едни екологични лайаййна и после с тях на пазара изкарвам едни органични домати ама тва са не по темата. Има малък проблем обаче пърди ,пъррди бе. И там една активиска активно ме убеждаваше че Марко таковал там неква дупка в небето. Ами на тая дупката не я таковат хъмъ райбероват. А аз кат ги гледам тия засукани активистки са само за активно райбероване.

Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:--------- https://marketl.ink/carcam

Всички чапли с нов айфон на всеки 2 години, за направата на който са изкопали една планина в търсенето на редки метали. Аман от лицемерие!

ли е най-важното в момента чуждопоклонници,отразете българските протести.

Успех им желая! Така става то да се бориш срещу капитала. Искат да потребяват всичко и по-много пък за климата се загрижили.

Вижте ги само по снимките какви са аутсайдери протестиращите. Събрали са ги от приютите срещу малко джобни. Какво разбират от глобални климатични промени?

Важното е че ти разбираш и ходиш редовно на протести добре облечен.

Има много лесен начин за протест. Да спрат да използват транспорт задвижван от изкопаеми горива. Да спрат да употребяват храна и напитки за направата или преноса на, които са използвани също такива горива т.н.

Без Грета?! Абсурд! Това не се е случило.

sten

Ненормалници! Десетки хиляди друг път. Стотици хора са само, а това са Хамерикански ПРОпаганди, защото измененията в климата, и промените, които искат, така както ги искат, удрят първо и най-вече Европа! Защо не протестират и накарат КИТАЙ, ИНДИЯ, Южна Америка, хайде и Африка - да променят нещо, а? Или ще чистим само небето над Европа и САШ? Мамицата ви нередна!

Обикновени религиозни фанатици на новото вероизповедание!

ㅤ

Със същия успех могат да протестират и/или да се борят с ретроградния Меркурий.

Много CNN са гледали.

... те плакатите са повече от тях :)

"Десетки хиляди" и "Демонстранти от около 700 организации и активистки групи...". Бей от тука, бе! Я разделете "десетките хиляди", не пише дори приблизително число, на 700. Тия са изкарали по 20-30 платени, я има, я - не, и това е новина. Всъщност не е новина - пропаганда е. Жалка.

Гледай майтап накрая да се окаже че човека няма нищо общо с изменението на климата и изведнъж да настане ледников период. После пак затопляне. Както се е случвало МНОГОКРАТНО, включително през последните 2000 години. И накрая историците след много години да ни се смеят че сме се вързали на странното съвпадение че точно сега уж като развиваме индустрията и изхвърляме боклуци и се намираме в поредния цикъл ба затопляне и си мислим че имаме нещо общо. П.п. кво стана с озоновата дупка ? Хем по големи количества отрови изхвърляне хем дупката се затвори ... а уж беше заради боклуците

"активисти" ще да са много закъсали за кинти. Тези от първата снимка със сигурност не знаят що е климат,а на другите две снимки са каките от некой бардак без клиенти.

До2030 ще ни спрат колите в Европа. Театърът е за това. Да обърнат европейците на крепостна работна ръка.

+

Тия са като Али Баба и 40те разбойници. Накачулили се на нови коли и итишли да протестират. Що не ходите пеш до Ню Йорк и не се пткажете от финансирането си , бре ахмаци? Събрали се нам колко си луди да чакат главния луд , да правят цирк заедно. Ама няма кой по една лотика да им даде, да им се наместят мозъците.

Това да отидеш на протест за климата говори колко си прост и неадекватен. По ги разбирам ходещите на концерти на Галена, Мария или Фикрет Тунджер. И те са тъпунгери, но поне не парадират, че ще спасяват света, а гледат само да друснат телеса и опънат по няколко питиета.

Платени от Русия протестанти да клатят успешния президент

ㅤ

Май теб някой те клати...

Най добрия начин да помпгнеш на климата е дацсе самоубиеш.. спираш въглеродния си отпечатък и намаляш товара върху планетата.. моля всички сериозни активисти да спрат да мрънкат и да действат

И на какви горива щя я караме?

Нали от 2035 само електрически ще се продават в ЕС.

Това са над 10 години. До тогава климата, според тях, ще чака ли? И какво ще правят с гърмящите и отровни батерии?

Не знам, ама това ми звучи като "Яйцата са много вредни, не ги яжте, повишават холестеролa"

Без съмнение организирани и финансирани от евреите сатанисти контролиращи САЩ и Запада.