Десетки глоби покрай абитуриентските улични шествия в Русенско

Видеокамерите са хванали близо 40 шофьори и пътници при движение с превозни средства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама ми е скучно с подобни излияния на тия от ПП-кат Русе. Два пъти стигнахме до спор, два пъти ми направиха НП, два пъти стигнахме до съд и два пъти адвоката ми дръпна напред с по 400 лева. Не е ли време да започнат да си плащат от джоба си актовете, които падат в съда?

Покрай вируси и политики позабравихме за напиращите идиотчета. Но ето, има ги, вече се проявили в "живота" и те. Щом са ги учили он-лайн, защо и баловете им да не са он-лайн? не знам как ще стане /като че ли някой знае как са учили така и каква тежест ще имат тапиите им/. Един животновъд би казал "просто възпроизвеждане на стадото". Здравей, Европа, поредната партида аут-едикакви си иде...

Краде е видеонаблюдението когато ни крадът колите и полицаите ни рекетират.Сега знаят че децата имат пари и ги съдират от рекет.Няма по долно същество от полицаи дано пукнат във мъки много мъки даи !,Боже.

Ама що не ги оставяте? Досега май никой не се е пребил. А ако се пребие някой ми то си е за него, мен какво ме интересува? Не можеш да предпазиш всички от простотията.

Това е бетер от Анадола и Африка

"Бодрата смяна" пак ще покажат, какви маймуни сме си отгледали.

О, да! И дори ще ни покажат ,че са се научили да броят ча-ааак до дванадесет!