17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В една война няма победители! Европа и Русия използват остарели стереотипи. Това е век, в който най-колосалната и развита икономика - тази на САЩ, която и в момента е с очернени от свръх печалби компании, не се е водила война от самото и създаване!! Срам за тези недалновидни сплетени, срам за това, че се допуска въобще употреба на ядрено оръжие!!!

В украинското село Демидов, Киевска Област, в резултат на взрив е разрушен мост. Има загинал човек! Не, нямало е ракети. Взривът е възникнал в резултат от мълния, очевидно при гръмотевична буря. Спасителни екипи работят на терен.

Дерипаска ги смята грешно нещата. Ако Украйна не се сравни със земята, щото очевидно Зеленски няма да го отстранят по друг начин, режима в Кремъл си заминава. И това е процес стартиран още от Майдански времена, когато изгониха Янукович.

Е, и какво ще спечели Путин като навлезе насред нищото??? Унищожена земя, без един стрък трева, камо ли сгради и пътища дори??? Какво ще я прави???

Защо да се сменя властта в Русия? Писмо от Уйлиам Бърнс - посланик на САЩ в Москва - до Кондолиса Райс " Вече 2 години и половина съм тука и успях да разговарям с от най дребният бияч по Кремълските коридори, до най големите либерали и върли критици на Путин, и до сега не съм срещнал ЕДИН който да не смята че американското вмешателство в Украйна, няма да се разглежда като директна заплаха за Русия". Всеки който е нещо в Русия и независимо дали харесва или не харесва Путин, ще бъде против това което американците направиха с Украйна! Оставяме на страна културни дейци които никога не са разбирали от политика и имат по найвен поглед върху живота (изкуството го изисква), дори и Навални и тези около него мълчат подозрително много по въпроса! Всеки който разбира и го еня макар и малко за Русия в Русия, е застанал зад Путин - кой по с повече гласно, кой по пасивно. И Путин, никога не би направил такова нещо, освен ако не знаеше че няма да има тази подкрепа. Ако познавате много руснаци..особено в чужбина, ще видите че доста от тях или не изказват подрепа за войната или открито се изказват против нея. Но ако се сближите с тях и те разберат че могът да ви вярват, тогава повечето ще ви признаят обратното...

Дерипаска е част от глобалния отбор на Nathaniel Philip Rothschild (Нат Ротшилд). Известен, като британски финансист с лична собственост на стойност от около $ 15 млрд и водеща фигура на фамилията Ротшилд. От приложената справка, мисля става ясно, как Дерипаска беше спасен от Rothschild & Cie Banque и изваден от списъка на санкционираните тихомълком и без много коментари. Ще се наслушаме на "спасители" на Русия при предстоящата надпревара кой да докопа активите й след победата на Украйна. Ако психопата путин е искал да промени света, има успех. Унищожи Русия и Свободния свят е по-силен от всякога. Някои от свръхбогатите станаха още по-богати. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Натаниел Филип Ротшилд, известен също като Почетния Натаниел Филип Виктор Джеймс "Нат" Ротшилд, е роден в Англия и е завършил образованието си в Eton College и Wadham College, Оксфорд. Започва професионалната си кариера в средата на 90-те, работейки за Lazard Brothers Asset Management в Лондон, Англия. След това той отиде да работи за базираните в Ню Йорк Gleacher Partners, преди да се присъедини към Atticus Capital. Той става съпредседател и съсобственик на Atticus Capital и остава в компанията, докато не бъде затворен през 2009 г. След това прекара няколко години в съпредседателството на Attara Capital LP. Той също така е председателствал или ръководил дружества за управление на активи като Vivarte, RIT Capital Partners, United Company Rusal plc и Five Arrows Limited. Понастоящем той е не-изпълнителен директор на Barrick Gold Corporation и се явява в управителните съвети на няколко големи институции. Той ръководи инвестиционната компания JNR Ltd. Неговата компания управлява инвестициите на нововъзникващите пазари като металообработването, минното дело и ресурсите. Натаниел Ротшилд също е работил като съпредседател на Bumi Plc, компания, която управлява природните ресурси. Той им помогна да създадат профил и да се появят на Лондонската фондова борса. От 1996 до 2009 г. работи като съпредседател на хедж фонда. Хедж фондът управлява широк кръг от мултинационални компании. Той е член на Международния консултативен съвет на Brookings, училището Кенеди в Харвард. Освен това активно участва в работата на Международния консултативен съвет на Barrick Gold Corporation.

SirBob

Как точно реши, че Украйна ще победи????? Връзка с главния мозък има ли?!?

отнеха им яхтите, дворците, парите, това се случва редовно в Англия, дори без санкции, свикнали на охолство с нарушение на законите, доведени до безпаричие понякога посягат на живота си.

Е то е хватката да продължиш, дори и всичко да ти отнемат. В охолство всеки може.

Този е признат от съда измамник.Прверете.

Хахаааа ... имаш предвид руския съд ли ??