17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е спасението на България от нахалната руска напаст

Трябва да одобрят и официално споразумение с руските шпиони. Поне да имат официален статут.

Сделката с пръскалките срещу комари (Ф16) е последен и отчаян опит на нашите управници да запазят властта с помощ отвъд океана! Баце играе на живот или смърт. Той или народа! За сега Тиквун има преднина........

Е не така де тези как може да ги наричате депутати това са продажници, крадци, гробокопачите на България. Нима някой вижда нещо добро и патриотично в тези, вижте рейтинга на НС. За депутатите гласуват само братята роми срещу 50-100 лева.

Много скъпи тези способности.

"Министърът на икономиката Емил Караниколов... поясни, че рамковото споразумение за индустриално сътрудничество е много по-скъпо от самите самолети. "Това е предаване на технологии, трансфер на знания, ноу-хау. Всичко това струва много по-скъпо", коментира той" От трансфер на знания кколко пъти ХАКНАХА държавата?! ... Профилът на Караниколов е 1:1 с профила на Свищовския счетоводител - нагли и арогантни.

Единствения трансфер,на който се надява министър Караниколов е-няколко пачки долари към собствената му банкова сметка! (може и офшорна да е)

ГЛЕДАХМЕ НА ЖИВО ГРУПОВО ИЗНАСИЛВАНЕ! ТОВА Е УСЕЩАНЕТО ВИНАГИ КОГАТО ВЗЕМАМЕ-ДАВАМЕ /ИЛИ САМО ДАВАМЕ/ С ХАМЪРИТЕ!

путеф ли си, но си руска отрепка :)

Това е,като “прасето и касапина сключиха споразумение за производство на месо”...!

Не производство на месо, а наденици.

Нали, вежливия доноснико Ще те бие ли господаря заради самолетите? Сереш от днес лесно и прав, нали :)

Имаш впредвид себеси, нали ве чирако? Раздраа ти разпоретината до сливиците. Та за какви самолети там квичиш, че нещо не сё вждат, чё и завода дет ще ги дяла също.!. мбууухахаха

Яко ви редуват вече: путката - устата, путката- устата Боли ли след днешната жестока загуба?

ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИЗРОД КОЙТО ПИШЕ ТУКА! КАК ЯДЕШ С МРЪСНАТА СИ УСТА,КАК ПРЕГРЪЩАШ ДЕЦАТА СИ,ИЗВРАТЕНЯКО,НЕ ЗНАМ!

Щерю горивния и беГеЙца ще им копат основите на новия завод за дъртите щайго -блок от70те.хахаха

Нали искахте разоръжаване? То какво става, всеки се въоръжава все повече и повече, Американците и Руснаците не пропускат шанс да си премерят ... новите оръжия. За какво са ни тези самолети? Ще ги бутнем в едни хангари, ще излизат 2-3 пъти в месеца за по една разходка из облаците и айде пак там. А тя поддръжката им ще струва майка си и баща си. Вземете хеликоптетри и ги дайте на болниците та дори и под наем, да превозват тежко ранени пациенти, ще са къде къде по-ценни. Вземете нови оръжия за армията, като ще трябва да похарчите 2% от БВП, вземете оправете граничните съоръжения, някое и друго ново танкче и бтр-че и ето ти два милиарда за какво са ни тези самолети ?!?!?

Тези самолети не са за нас, а за кравите. Тези самолети са клас нападателна техника. С тях отбрана не можеш да водиш. Те могат да носят ядрени бойни глави. Така се затваря ЦЯЛАТА ЕВРОПЕЙСКА граница от Прибалтика през Балканите до Кавказ с ядрен арсенал. Кратко и ясно.

Пак полюции и мозъчни разстройства на ото скопени

На днешният ден 19 юли, е роден великият български герой Димитър Списаревски! На 20 декември 200 тежки бомбардировачи-Б-24 и придружаващи ги изтребители на фашистка Америка атакуват мирното население на София. Срещу тях се изправят едва 36 български изтребителя сред които е този на Списаревски! Българските летци успяват да нарушат бойният план на противника, като свалят 10 американски самолета, а много от тях са принудени да хвърлят бомбите си преди да са достигнали София. Списаревски прави нечуваният до тогава таран сваляйки един бомбардировач Б-24 жертвайки живота си. Днешният поклон пред фашистка Америка е позор за България! Предателите от ГЕРБ, ДПС и шкембе воевода ги чака нов Народен съд!

На война, като на война. А Списаревски просто не го е слушала главата.

То и тебе не те слуша а,а си я носиш.

МЛЪКНИ,ИЗРОД! ГНУС МЕ Е ОТ ТЕБЕ!

Най-близък очевидец е лейтенант Джон МакЛендън, американски пилот на „Лайтнинг“ от изтребителното прикритие, бордов номер 43 – 2352 от 97-а изтребителна ескадрила (97th Fighter Squadron). Малко след това МакЛендън също е свален и пленен. Той дава следното описание и оценка на действията на поручик Списаревски. [16] „ „Шест минути преди да бъда свален станах свидетел на нещо нечувано и страшно … летящият като вихър български изтребител се отдалечи от поразената вече и падаща към замята наша „летяща крепост“ и хвърляйки се с цяла мощност към друга се стовари върху нея, отсече опашката ѝ и крепостта се разруши като голям дъб ударен от мълния... Наистина страшна смърт дори и за най-смелия пилот !"

Списаревски през целия си живот е участвал в един единствен въздушен бой. И в този бой понеже не го е слушала главата унищожава и себе си и чисто нов свръх модерен за вренето си Месершмит 109Е жизнено необходим на българските ВВС по това време. Резултатът от тази глупост е един свален бомбардировач.

От тебе резултата е само джазве кокали след време и 20 тона фекалии... Айде друм. Пътувай с вятъра, не виждаш ли, че те прескачат като това дето остава от тебе.

Кажи на Джордж Сорос да си ЕПМ!!!

+++++

Ама нали американците нямаше да инвестират нищо в България, за разлика от СААБ? Пак ви го набиха до макарите, друзья.

И какво са "инвестирали" американците? Едно н-и-щ-о. Чак да посочин една конкретна инвестиция. Купиза с измислени обещания и приватизационни бонове тецовете в Марица. РУСКИ ТЕЦОВЕ. И само стрижят. Но кожа вече не остана за стригане.

Който иска проблеми той сключва контракти с американците- Фдлкваген беталер солено за складираните си коли там.

България бавно и сигурно загива под Диктатнурата на ГЕРБ и нения лидер !!!!

Достойно ест. С договорът за самолетите Бойко заби ножа до дръжката в сърцето на комунистите. С с това споразумение с Локхийт Мартин направо ги погреба.

Както навремето Костов погреба комунистическата ядрена енергетика на БГ , като сключи договор за 30 години с фиксирана цена на тока с продадените преди това пак от него ТЕЦ Марица 1 и 3 на американски фирми. Кефя се как фашаги като тебе ще се давят в собствените си лайна, щото гледам от далече, не съм в БГ...

Без ТЕЦ Марица 1 и 3 сега нямаше да имаш ток. Те поддържат енергийният баланс на България.

Иначе Костов е върл комунист. Водил ми е упражненията по политикономия. По час и половина дрънкаше за предимствата на комунизма пред капитализма. Тогава окончателно намразих комунистите и станах заклет антикомунист.

да, така е, както и ТЕЦ-а на Доган...

А аз не мразя на политическа основа и лекции по политикономия не съм посещавал. Като ядрен физик мразя само тъпаците. И за това не живея в БГ...

Зная те. Бивш ядрен оператор, по точно СИУР.

С какво ги Уби ? С това че даде грешни пари за едни стара марка самолети , за това че ги даде парите на куп , за това че ще доплащаме още за самолетите ! С какво уби Комунистите с това че 20 години ще изплащаме този заем , за това че е признато от ЕС че сме най-бедната Държава в Европа с най-бързо умиращо население и Имигриращи на младите ? Такива като теб показват че са изроди и унищожители ! Да не си с каракачански паспорт щом пишеш против бедния народ !

1, За разлика от комунистите които за 4 милиарда купиха камиони и джипове мерцедес и хеликоптери които дори за туризъм не стават Бойко купи модерни самолети. 2.Заем не е теглен за плащане на самолетите. 3. Благодарение на Бойко отдавна не сме най-бедната страна в Европа. Най-бедни в света бяхме при управлението на комунистите когато имаше купонна система. 4.Тогава имигрираха младите. 5. Комунистическата сган която получава пенсии без да е внесла и лев в НОИ заслужава да и се спрат пенсиите.

Ото, напълно си прав - др. Костов е може би най-тъмночервеното копеле в близката ни история. Не съжалявам че скачах по площадите

Тази опорка отдавна няма смисъл,троле! Боко Мутрата и всичката сган в ГЕРБ са от БКП. Всеки го знае...