Депутатите обсъждат намаляване на заплатите, ИБГHИ иска тя да стане 1570 лева

Друга част от предложенията им предвиждат отнемане на транспортните привилегии на народните представители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да Нали олигарсите им плащат заплатите на тези !!!

Да, срамно е! ... Още по-срамно е, че след 130 години още използвате гнусни архаични турцизми! ... Душата май, в чалга рай!

ЩЕ ГИ НАМАЛЯТ И ПОСЛЕ ЩЕ СИ ГИ КОМПЕНСИРАТ ЧРЕЗ УЧАСТИЯ В РАЗНИ КОМИСИЙКИ .....НЕ НА НАС ....ТЕЗИ ГИ ПРОДАВАЙТЕ НА ОНИЯ ..ОТ ЛОНДОН ....ТЕ ЗА ДВЕ ПЕСНИ СКАЧАТ В КЮПА .

И аз искам да им ги намалят заплатите

Хайде на бас, че няма да си ги намалят.

България има нужда от качествен законодателен процес. Съмнявам се, че това може да се постигне с по-ниски заплати. Ниските заплати на депутатите само ще направи по-евтино за олигарсите да продължат да променят правилата на играта, така щото да бъде защитен техния интерес, за сметка на този на всички останали.

под масата?

По нашия край на това му думаме "популизъв в действие". Заплатите ще си ги намалят, ама другите екстри(участие в комисии, командировачни, представителни пари и кой знае още какви, за които даже и не сме чували) ще ги компенсират. Предизборни трикове да наивници.

Уф, пак бързи пръстчета. Извинявам се. Постът ми следва да се чете така: По нашия край на това му думаме "популизъм в действие". Заплатите ще си ги намалят, ама другите екстри (участие в комисии, командировъчни, представителни пари и кой знае още какви, за които даже и не сме чували) ще ги компенсират.

вече не са народни представители, а наемни работници на олигархията. Така че, има логика. Не е нужен някакъв ценз, изпълняват се поръчки.

Депутат като участват в 5 комисси и взимат по 2-3 хиляди лева за участие в комися = на 10 000лв. Председателя езима около 5 000лв. Стига с тия популиски простотии. Взимайте си заплатите, но премахнете парите които получавате от комисии. сменете си автопакрка. Не се возете в коли за 150 000лв., може да се возите и в коли за 15 000лв.

А някаква информация за сумите който ще продължат да получават от комисиите? Онези който им заемат цялото време за НС, въпреки пре щедрите възнаграждения и бонус върху други бонус които получават за дето са депутати в НС.

Абе вие луди ли сте????

Не ,не сме луди. Само Мая Манолова проверява до къде може да стигне наглия популизъмТа тя само за фризьор дава толкова. Другото искам да знам-кога ще гласуват предложението на Славча за субсидиите от един лев-нещо се умълча и той, и Тошко. Пък може да са поумнели и да кажат-то беше парлама само за изборите

Фоостата на всички "депутати"

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови, Хаджигенови и Нинови.

Този евтин популизъм го пробутвайте на някой африкански народ, не на нас.

Това ли е най-важното? Гладен да ме управлява?

А шефовете на ББР по 60 бона! Не е справедливо.

защото Черепухин плаща щедро...

простотиите...

напинят някойн да ги забележи... ЕБГНИ...

Тези, така наречени народни избранници, не предстваляват интересите на народа.

ще вземат наградата за пуполизъм,май?!

*пополизъм

Циркаджии , това ли е най важното . Умишлено си губите времето .Знаете ,че дните ви са преброени . Отиваме към нови избори . Побъркахте народа и той ще ви накаже .

2 минимални и без кинти за път, сътрудници, представителни и бонус за "важни" решения.....

ИБГНИ се готвят за нови избори. Кой депутат ще гласува "ЗА" такова предложение!?

Лицемери.Повярвахме ви,ама друг път.Те доходите ви от другаде идват.И 0 лв да вземате,пак си оставате зависими от олигархичните кръгове.

Трябва да взимат минимална заплата те за 5 лв работа не вършат !!!!!!!

Повечето така наречени "депутати" имат много други източници на пари и влизат в парламента или за връзки и влияние или за да могат да подсигурят бизнес империите си. Заплатите им трябва да се намалят до дупка, голямо изчегъртване на нули трябва да стане.

Е сега отекохме сите бърдуци от събранието на Членовете и Коровете

Див популизъм за най-тъпите народни маси. Срамно е, че това още хваща дикиш.

Да, срамно е! ... Още по-срамно е, че след 130 години още използваш гнусни архаични турцизми!

Ако ще работят като хората, няма нужда да си намаляват заплатата според мен. Ама ако ще го карат както до сега - най добре да са без заплата...

Не, не моля ви! Помислете за Маяма - как ще може всеки ден - дори понякога два пъти на ден, да е с нови шикозни тоалетчета?

Ами ще помагаме, както досега..

Завист?

Направете им заплатите колкото минималната пенсия. Тогава рязко ще секне интереса към Парламента, ха ха

Пълни глупости, все едно митничар да стои на заплата..

Няма шанс да се само ИБГНИгнат.

Никакви заплати за тези Търтеи. Ще работят на доброволни начала, ще вадят от личния си джоб. Нали всичко е в името и за благото на народа!?! Нали са там "каймака" на обществото и т.н. и т.н. Нали зорлем се тикат да управляват.

Този който ми сложи минус директно да му бръкнат в джоба за заплатите на Търтеите!

Минусите са от ортаците на "неподкупните" дупедати!