Депутатите искат от Цацаров резултатите от проверката в КПОНПИ, тогава ще гласуват оставки

БСП, които поискаха отстраняването на Пламен Георгиев, не участваха в заседанието на комисията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тази каца (цаца) с лой кога ще бъде изтъркулена по баира надолу

антикорупционната комисия работи добре и усилено- вица на седмицата

Гарван гарвани око ще извади ли? Интересното тук е, каква врътка ще направят селските гербовисти тарикати. Те всички са доказани покерджии и играчи.

Ал Капоне , ше рапортува на сбирката на мафията за делата на Дон Корлеоне .............

Така се прави. Резултатите трябва да се представят в срок, ама максимален. Да бързаме с умерен оптимизъм. После в НС. Да видим дали ще успеем да съберем кворум. Трудна работа. Опозицията си би камшика. Всичко е нашите плещи, а те не влизат в пленарна зала. Ще видим как ще се получи с тези оставки.

Борисов го каза най-точно-ПУНТА МАРА.

“Депутатите искат от Цацаров резултатите от проверката в КПОНПИ, тогава ще гласуват оставки” ==== Депутатите могат да претендират че искат каквото си искат, имитирайки някаква дейност, но Бащицата Борисов много отдавна се изходи по въпроса за Цацаров, а именно, че всичко остава за времето СЛЕД Цацаров! Което, разбира се, идеално ги устройва! Борисов много ясно каза в прав текст, че никакяи промени не са възможни докато Цацаров е главен прокурор, освен разбира сд имитациите за пред мат’ряка!

Почуствали се виновни, и от "Cъвест и Mорал"...., си подали оставките да напуснат постовете които заемат ,..макар и да са "половин-виновни" ?? ;)) Депутатите обаче, чакали отговор от проверките на Цацаров за да гласували оставките!!! НЕЩО.... не разбирам...Bиновните,.... искат да Hапуснат...... депутатите,.... Hе ги пускат ??? Защо, са тези врътки и гимнастики?????..... депутатите адвокати ли станаха на "самопризнали вината си" с оставките???? Статия за дебили пак!!!;))

Кога прокуратурата ще се самосезира и заведе дело срещу настоящия министър председател за неправомерно изплатени от него хонорари, по негови самопризнания, на Елена Йончева?

Октай пред Фрог: Борисов незабавно да арестува Доган и Пеевски Премиерът Бойко Борисов има само един хода, за да се спаси. Случващото се в момента го води към пропастта. Той може да запази позициите си в политиката само, ако незабавно арестува Длян Певски и Ахмед Доган. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай. Съветвам Борисов да не праща маскирани на селските кметове, а да ги прати при Пеевки и Доган. Нека службите му да разследват нещата свързани с „Булгартабак“, ТЕЦ-Варна, студения резерв т. н. Само така той ще получи опрощение. Аз знам, че няма да посмее никога да стори това. Но, ако иска да докаже, че е самостоятелен играч, е наложително да направи този ход. Миналата година казах, че Борисов ще бъде унищожен от своите създатели, ако не ги изпревари. Скоро пак споделих, че ако незабавно не отиде на избори 2 в 1 да се спаси и да си осигури гръб във следващия парламент, той ще плати много висока цена на местните избори. Когато гръмна скандала с апартаментите на Цветан Цветанов и другите хора от властта, пред вашата медия казах, че всички са се оплели като черва-политици прокурори, съдии, бизнесмени, заради което няма да има обективно разследване. Това е големият проблем, който предстои пред Бойко Борисов. Вчера нараниха Валери Симеонов, като го пуснаха по „пързалката за разследване“. Някой определено се опитва да го провокира, като го бута да говори колкото се може повече. Симеонов каза нещо ключово като коалиционен партньор. А то е, че Бойко Борисов удря най-близкото си обкръжение, но не удря хората на ДПС и Пеевски във властта. В това е разковничето, за да се разплете тази цялата ситуация. Не случайно най-тихи в този скандал са хората от ДПС. Голяма част от министрите, които визира Симеонов, са на ДПС. Не е тайна, че Пеевски кадрува във властта чрез Владислав Горанов. Спомняте си онази снимка с двамата, седнали на по торта и кафе. Не случайно, каквито и скандали да има покрай хора като икономическия министър, покрай Николина Ангелкова, Владислав Горанов и т. н., нищо не се случва. Според мен Сименово визира точно тях. Фрог нюз

безотговорните народни хрантутници, искат от корумпираният Цацаров резултатите от проверката на корумпираните от КПОНПИ за скъпите апартаменти на властоимащите! Алоооо депутатите не се ли сетихте, че аз също щях да свърша работа и да ви дам подобни резултати за много по-кратко време и много по-малко пари.....

И защо продължават пропадналите дето останаха в парламата с 8% доверие да си мислят че проверките и цацата ще имат по голямо доверие за достоверност??? Напуснете о време ако имате и капчица останало достойнство защото резила ви с всяко отваряне на уста се удвоява поне..

ФБР, дето прибира по Света корумпираните чиновники.

Дето обичат кинти

Какви оставки, бе?! Един по един при Бай Ставри! А Физкултурника да им провежда физзарядката...

не поканите г-жа Кьовеши да оглави КПКОНПИ, тъкмо й се освободи малко време

ОСТАВКА!

Има ли някой да се съмнява в "резултата" от проверката? Без съмнение двамата компири-терасаджии ще се окажат чисти, светли, неопетнени личности като всеки гербераст! Гарантирано от Цацарон!

Всичките са чисти като момина сълза!! Особено пъпеша

С други думи ще чакаме тупурдията да утихне и тогава по терлички ще решим нежно въпроса. С още по-други думи - нека следващият парламент се занимава с това...

оставка-проверка-оневиняване- завръщане на бял кон

Герберските черва тръгват от Цацаров , оплетени са като змийско кълбо!

в така нареченото народно събрание отдавна са загубили връзка с реалността. Както и повечето от висшия ешалон на администрацията.