Ангела Меркел смята да управлява Германия още 4 години

Германският канцлер Ангела Меркел възнамерява да продължи да управлява страната като канцлер през следващите години.

Обратно в новината

Коментари - Ангела Меркел смята да управлява Германия още 4 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смяна на караула ,... вместо военни бази на САЩ /уж НАТО/, ще има руски бази . В Бг е обратното . Въпросът е , КОЯ Е ПО-ВЯРНАТА ПОСОКА , т. е. , на кой да слугуваш : ---НА САЩ ? ---НА РУСИЯ ? Щото ЕС вече не важи !

А защо трябва непременно да слугуваш ???

Така съществува САЩ , от продажни управници . Сриване на цели империи !? За съжаление , това което ИМАШЕ ЕС като сила и авторитет , а именно , ....ВОЕННА И ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА , НАЙ-ГОЛЯМ АВТОРИТЕТ В СВЕТА , БЕ СРИНАТО ОТ САЩ ... САЩ победи ЕС без война .

С подкрепата на САЩ / НАТО/, може и да царува .

Тя и Нинова се готвеше за премиер ама.....:)

Да не говорим за Цецка Цачева , майката на нацията / майката ни ева /. И тя ''МИСЛЕШЕ'', за Президентски пост ,....амЪ?

Това е нарочно, нарочно не се допускат нормални хора до кандидатурите. Изборите са манипулирани. Нарочно са допуснати само два кандидата, които и двамата представят една и съща зионизка платформа. Хората са оставени без избор и без техен кандидат, нарочно. Убедена съм, че има много достойни кандидати, които просто не са допуснати до изборите, за да не стане сечено на нагласените кандидати. Пегида могат да излъчат отличен кандидат, сигурна съм. Но те дори не са допуснати до изборите, проверете си. Митингите на пегида са клеветени, полиция ги 'охранява', а всъщност ги мачкат и ограничават, тероризират и злепоставят. Целата куманиЗка пропагандна машина е пусната в ход. Хората са открито заплашвани, как точно да гласуват. Идете в германия и говорете с немци - и ше ви стане ясна картинката - Боко не е единствения, и при тех е още по-зле, ако това изобщо е възможно.

Точно, толкова още време и трябва, за да се срине фалшивият рейтинг на Германия и да се разкапе ЕС!

Щом не е Русия и не е Путин - може и доживот! Даже може характерните мустачки да си пусне под носа - това ще го аплодират като своеобразен чар!

Германците преизберат фашизоидната Шмеркел,значи одобряват фашизма. Бабет е решила да изпълни плана за унищожението на Европа и християнството до край.Дано Бог се смили над нас грешните.

Дзверкел е куманиЗка. Тя НИКОГА!!! не е била десно ориентирана. Тя е от левите, и ползва куманиЗки похвати. Израсла е политически в куманиЗка партия като комсомолски секретар. После е била под крилцето на Хонекер, стар куманиЗки кадър, който й даде поста канцлер когато той реши да напусне. тя никога не е била избирана заради самата себе си, тя беше наложена! от Хонекер! като единствената възможна. От куманяга, на куманяга! с куманиЗки методи! Смяната на името на партията си е пребоядисване, но идеологията си е куманиЗка. Същото направи тук и БКП/БСП. Също не станаха различни, останаха си куманяги.

бряяя, всите русолюбци станали германофили!?!! от кахър за ес, германия и меркел сън не са спали!!

Боже, пази Германия! И България! И цяла Европа!

Как бездетна, бе. Та всички араби я наричат мама Меркел.

Дано я преизберат, че тая измислица ЕС да се срути най-после !

Абе, ще гледаме на живо ''Планетата на маймуните'', май, много скоро, ако такива като тая останат на власт. Германците, като си я харесват, да си я преизбират. Лошото е, че тя се меси в политиката на цяла Европа, не иска да управлява само Германия.

Сигурно журналистите не са разбрали Меркел правилно. Тя е искала да каже, че иска да управлява Германия още 40 години!

Дано да и излезе крива сметкатасметката. Спомням си я как рева, когато Кол загуби от Шрьодер. То бяха сълзи в кадър, то беше натискане по ревера на Кол.....

да не дава господ

Тъкмо ще довършиш Германия!

още не сме построили халифата

аз не харесвам нито шулц нито меркел

Дано да не я изберат, аман от тази идиотка.

- Меркел, водачка на християндемократите (ХДС) - Какви са тези християни, които докарват само мюсюлмани и половин Африка в Европа ?!

ЯВНО Е РЕШИЛА ДА ЛИКВИДИРА ЕВРОПА-ОКОНЧАТЕЛНО!?!ЩЕ СТАНЕМ АФРИКА-2!!!

Алеле другарите колко са загрижени за Европа и в частност Германия. Трогателно.

Алеле, колко си проми-и-и-ит..................

таман да да довърши Европа и настани арабите-терористи....

Германците да си помислят добре кого избират - да изберат Мартин Шулц ако изобщо им пука за Европа и за европейските ценности (за европейски скорости като "айнц-цу-цвай-цу- ..." и т.н. тук изобщо не говори).

Шулц е евреин и хомосексуалист, така че и на него не му пука за Европа и европейците повече от Меркел! Както се казва, вземи единия, че удари другия!

Аве магарица Меркелица голем евро диктатор ще излезе а, Путин ряпа да яде }:-)

че ряпа я! кво друго?? варенная ряпа! и прокиснал квас!

И каква е файдата от демокрацията като идиоти управляват?!

Файдата е за онея дето дърпат конците.

Файдата е за "демократите", които си живеят в тяхната демокрация. Промер: България.

Чисто германско мислене- по-добре да умра на държавническо място, та да не плащам за погребение и да икономисам пенсийката..........

между Меркел и Цецка Цачева. Има прилики:: Меркел е била младежки активист на ГЕСП, Цецка била партиен секретар. Има ли разлики?: едната е умна и коварна, а другата е само коварна нагаждачка.

Хилъри или Тръмп и Меркел или Шулц , ба ти и развитите демокрации дето и един некретен не могат да си издигнат за държавен глава.

Да управлява ли , или да наводнява с джихадисти?!

Тя изпълнява заповеди защото е еврейска подлога. Всичко се движи по план, планът Калерги.

Ми пенсия ма? Кога ша ти стигне времето да ходиш на Слънчев Бряг на олл инклузив. Пък и виж колко "нови мулгави граждани на Германия" чакат за твоето място.....

Сбогом, Германия. Беше ни приятно.

А дали пък не са ги помолили, съвсем вежливо, да напуснат? Цитат "Германските депутати имат право да посещават войниците ни в чужбина. Ако такива посещения им се забраняват, то Германия си запазва правото да изтегли военните си, каза Меркел."

Тази дрезденска комунистка съсипа Европа. Явно и там Цецо- кабела прави ,,избори".

Леле мале , според тая германците са мазохисти.

мазохисти избират управляващите ни.

Някой решава, че може да управлява още четири години и после избирателите го избират.

три мандата и сега следва четвърти. Путин управлява три мандата и сега следва четвърти. Управлението на Меркел били демократично, а управлението на Путин било фашистка диктатура. Само че Путин има 68% одобрение. Просто руснаците го обичат. А Меркел едва върза правителство след половин година преговори с опозицията. Цяла Европа отново трябва да търпи дикататурата на Меркел.

Танте и Баце вървят в пакет ,защото България е кръвно свързана с Велика Германия с нерушимо бойно братство- М-4 и Б-4 ще управляват за радосс на целокупния български народ и ужас за позитано -драгалевската измет!

Като по време на ВСВ, нали?

да говори на правилен граматичен български, а той все си е на нивото на пожарникарския маркуч.

Не обиждай маркучО.

Ако мандатите на Меркел бяха като на Бойко, то означението трябва да е М-8.

А бе то и хилядолетен райх щеше да има, ама нямаше и няма да има.

Е то избора е или тя или Мартин Шулц. Последният е социалист, роден в Западна Германия и не е членувал в комсомола...

може, но друг път...

Трябва да довърши ЕС.

Малееееееее, тази бабка още 4 години иска да прави простотии си в Европа. Тя за 4 години направо ще затрие Европа.

Като отхвърля ограничението за броя емигранти,какво само пискат за квотите.Да ги прибира всички,италианеца да и изпрати и тези от Италия.Вчера имало сбор на 4000 неонацисти и чудо!-само няколкостотин излезли на контрапротест.

Цитат :Германските депутати имат право да посещават войниците ни в чужбина. Ако такива посещения им се забраняват, то Германия си запазва правото да изтегли военните си, каза Меркел. Значи и тези ,както американците ,могат да ходят в много държави, а хора от държавите не могат, както не допускат турски депутати в Германия , това може ли да е равенство ?

"Никой не може да каже какво ще ни поднесе животът, но аз със сигурност възнамерявам да продължа още четири години", каза Меркел. Е Танте като не знаеш какво ще ти поднесе живота как може да си сигурна,че ще управляваш още четири години ?

Като приказката на една българка- Мъжо, ако някой от нас умре , аз къде ще живея ?

ВЪН ОТ ПОСТА! КАКВО Е СЪНУВАЛА ТАЗИ? ТЯ НЯМА ЛИ СЪВЕСТ? ПЛАЧЕМ ЗА ОЩЕ АТЕНТАТИ ЛИ?, ЗА ОЩЕ МИГРАНТИ? ЗА ДА СРИНЕ ТОТАЛНО ЕВРОПА?

Много си зле - каква "съвест", бе, очакваш от Меркел. Тая сън не спи да разсипе Европа. Ма като сте мнозинство баламите, що не?

Започваите да учите немски защото ако, Меркел управлява още 4 години може да стане задължителен! Онова полу евреиче което, е родено в Австрия може само да и целува краката като ББ.

По-скоро арабски.

Ем като са мнозинство идиотите по света и у нас, що дан управлява. Ше управляват: БойкУ- България, Меркел-Европа... Сергея-ПЕС... Да живей демокрацията по всички земни кълбета! Ура, дрогаре, демократи!