Актьорът Евгени Будинов депутат на мястото на Антон Тодоров

Актьорът Евгени Будинов и Иван Вълков положиха клетва като народни представители от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Актьорът Евгени Будинов депутат на мястото на Антон Тодоров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скочи в блатото. Да му е честито.

Kalin

Явно театри са малко в София та се появи и нов-Парламента зад морала;-) да не се бърка с театър София -зад канала;-)

Завишава се качеството на актьорския състав на театъра "герб" или може би цирка "герб" !! А опулените и окрадени мушмуроци ще наблюдават предствлението люпейки прясно изпечени слънчогледови семки в очакване на по-добро бъдеще, което допускам защо, май никога няма да им се случи !

Този актьор лично за мен за известен с рекламата си за препарат срещу хемороиди - Цикатридина супозитори и съответно е поредната нелепа кандидатура на ГЕРБ.

Значи трагикомедията продължава и това е нормално, защото режисьорите са същите, само аматьорите се сменят ! И най страшното е че зрителите им ръкопляскат!

Шоумени, циркаджий и тук таме някой рекетьор, професионален... такива ни управляват и законодателстват, после "защо са ни такива законите?!".

Не се научиха артистите и певците да не се бутат в политиката. Харесвах го в Корпуса за бързо реагиране, ама сега като политик може да ме накара да намразя филма.

Пак нещо не схващам. Този и Волен Сидеров нали си налитаха на бой, защото не могат да се дишат. И станаха за резил пред де що има камера. Как така сега ще "служат на народа" в синхрон?

Очакваме скоро Кварталната Батка наистина да стане депутат от ГЕРБ :)

е то на герб депутатите са или квартални батки или кухи лелки или червени дядки

Тоя на никому неизвестен циркаджия с какво ще допринесе законово в народното събрание. Вкарайте поне Азис, Слави Трифанов, Преслава, Куката - тях поне хората са ги признали че правят шоу, а тоя сопол даже и известен не е

Не ти е известен на тебе, защото освен на концерти на азис и биг брадър друго не си гледал.

О,този сигурно е мозъчен хирург.

Защо бе? Момчето е точно. Не е много умно, няма някакви актьорски заложби и най-вече ще папка и ще слушка. Какъвто пръст или флумастер вдигне тамадата, така щегласува! Типичен тарджет на Боко Тиквата!

Отватителник, некадърен дори за реклама. Ма нали да сме популярни. Както и дъртия пенсионер Тома Томов от БСП - да му плаща глупавия народ лежачката в НС.

ако 2 милиона данъкоплатци смятат,че депутатите работят за себе си и управляващата мафия(т.е срещу народа) ,могат ли да отидат пред нс и да ги "помолят" за оставката им ?????

С решението си НАП да преследва всички фирми от дребният и среден бизнес, обикновени граждани продаващи през интернет стоки, налагането на 10% данък върху лихвите на влоговете, по-високите цени на винетки, Гражданска отговорност и градски транспорт целят единствено - по-висок стандарт на живот, по-високи приходи в държавата с цел борба с корупцията и повече здраве и сигурност за българите. Благодарим ти ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н.! Гласувайте само за парламентарно представени партии и г-жа Фандъкова!

Че какво му беше на предишният?

Аз не мога да разбера, защо масово ревете срещу актьорчето?! Ами нали за да влезе в Парламента, вие сте гласували за него?! От себе си трябва да сте недоволни, не от него!

аз не съм ,а ти ?

Като не си гласувал що рИвеш? Мнозинството си е избрало свои представители в Парламента и сега управляват. Ние, които смегласували за други партии и коалиции ще изчакаме следващите избори. Такива са правилата на демокрацията.

нищо против този артист но наистина ли мисли че работата му е в парламента и че има капацитета да зоконотвори???

А на Болен Сидеров и други човекоподобни в парламента какъв им е капацитета, че не се сещам.

Слава Богу, че нашият премиер никога не е участвал в силови групировки. ГЕРБ полагат истински усилия за защита на обикновеният български гражданин. Важно е да се знае, че нито ГЕРБ, БСП, ДПС а и другите партии в парламента никoга не са участвали в корупционни схеми, скрит лобизъм и защитаване на лични и семейни интереси с цел облага.

Съвсем сериозно ,прави ли някой сметката колко ни струва този театър ,чиято сегашна цел е затриването на държавата от картата ?всички тия лицемерковци ,произнасят клетва и я престъпват на първия ден !е ,нали има будали да им плащат ,защо не ??

Ей, какво копеленце нагло излезе това леке. Актьорче безлично под средно ниво, става за халтурки. То и в парламента това го чака. Аман от боклуци гербаджии. Ами и Сидера къде е сега да лае, и той халтураджия излезе, а езикът му е залепнал за з..... на ББ.

Гого, хапчетата брат редовно трябва да се взимат.

Здрасти, чичо Будинов. не ти е приятна истината, нали?

Ще седнат на два съседни стола със Сидеров...

Момчето е симпатично. Възпитаник е на проф. Стефан Данаилов,а той ги прави добри актьори.Само не разбирам какво прави в ГЕРБ? Та,там са само крадци во главе с председателя им!

?! Посочи поне 3-ма добри актьори излезли от класа на Данаилов.

Тя не може да ти посочи трима актьори въобще, освен ако в това число не се включват чалгарите.

Ами може би е в ГЕРБ, защото за разлика от своя ментор, професор Данаилов момчето може да пише правилно думата сбогом.

Изпълни ролята си в постановката срещу Болен и сега си получава наградата. Явно какъв актьор е като лиже властта и изпълнява поръчки всякакви без а подбира. Ужас.

Доказал е какви роли може да изпълнява, а е и от правилното място - Банкя.

А Вълков кой е и какво представлява?

От ден на ден все повече се убеждавам, че ГЕРБ се утвърждава като партия на негодници и калтаци.

Браво, много симпатично и интелигентно момче, трябва да има специалисти от различни области.

Цирка продължава....

Ха ха, явно не може да се реализира по специалността и се е захванал с политика. Поредното доказателство, че с политика в България се занимават неудачници. :)))

Много добре даже е реализиран като актьор. Един от търсените млади актьори е и в театъра и в киното. Не се изказвай неподготвен.

И дано да знае как се пише думата сбогом, че един негов именит колега и професор, бивш министър от БСП не знае.

И това го прави полезен на държавата при коването на законите или го прави компетентен по външната ни политика ? Или пък го прави специялист по финансите или здравеоопазването ? Да наистина е талантлив АРТИСТ !

Волене, недей посяга повече, че още отрепки ще се навъдят парламента....

Сънародници, моля, обяснете ми защото нещо не разбирам Как завършил НАТФИЗ става политик ? Какво разбира от политика. Аз съм инж. дали ставам за лекар/спедитор/кранист ??? До кога ще търпим това безчинство от 240 крадци ? Няма партии, няма личности има само масови крадци и убийци ?

и може би предлагаш в парламента да влизат само завършили за "политици"!!! Ей, не казвай, че си инженер! Такива идиоти излагат всички, завършили инженерни специалности.

Здравейте, явно сте екстрасенс щом знаете какво предлагам след като не съм го изразил в горният си пост. И да явно съм идиот, щом продължавам да се примирявам с това, което тези 240 боклука ни причиняват. За да бъда напълно ясен, все ми се иска кормило на държавата ни да бъдат хора, корифей в областта си. Достатъчно кадърни и образовани финансисти, икономисти, инженери, доктори счетоводители, професори, учени имаме.

няма как да има завършили "политика", но се предполага , че за най-висшия орган на властта в една държава , трябва да бъдат подбрани начетени и високо ерудирани личности...Артистите и футболистите няма как да са ерудирани поради естеството на самата им професия!Както, впрочем и един чистач няма как да е високо ерудиран!

какво трябва да си завършил за политик?!?!? В кой ВУЗ има такава специалност, че да се запишем?

искам от всеки депутат всекидневен отчет за приноса му към благоденствието на България и бг народ .за всяка лъжа -100 тояги на голо ,за други престъпления -отнемане на бг гражданство и пращане на Арктика доживотно ! ако подкрепяте ,да внесем петиция !

Един абсолютен негодник сменен с една абсолютна утрепка.

И какво точно знаеш? Дано поне до таблицата за умножение да си го докарал.

Няма нищо странно - баща му е бил пожарникар, а той май и е от Банкя.

роден софия,но израснал в банкя ,под магнолиите .

ГЕРБ+БСП=БКП

В една група с Волен, след посредствената постановка в НАТВИЗ....

Ужас ,Пази Боже...!

един лизач е сменен с друг,по-млад!!

след като ще работи за ГРОБ,

Ех, друго си е да работи за БСП! Там има и чест и достоинство и втори (след Станишев ) хермафродит управлява партията! С една дума- гордост и предрасъдъци!

Тоя да не е от протестърите? Нали си спомняте, че имаше едни "студенти", дето в 23 часа правеха репетиция в НАФТИЗ. Тогава казаха, че студентите по това време имат право да се намират в сградата на НАФТИЗ, а народните представители нямат право да влизат! Те това да науча ми стига! Какво значение има от коя група е народният представител? Той е народен представител! Сега на протестърите, които сваляха Орешарски им се отплащат. Поставен човекът на добро място в листата и ето ти го протестъра/боклука/ в парламента. Може да е добър актьор, но няма грам морал. Протестите срещу правителството на Орешарски започнаха на втория ден, без никой да изчака да види дали аджеба това нещо ще работи. При това, това правителство беше съставено в пълно съответствие с Конституцията на Република България. Ако бяха изчакали 100 дни и тогава да кажат, че правителството не работи; тогава добре! Всичко е ясно! Само че, протестите започнаха на втория ден. ЗАЩО? Кажи господин ПРОТЕСТЪР, защо протестира? Какви са ти мотивите? Къде имаше нарушение? Бог да пази България от такива депутати! Та това е безпринципна личност!

Протестите срещу орешарски започнаха защото назначи пеевски, което е все едно Ал Капоне да го назначат за шеф на ФБР. Взимай си Гинкобилобата навреме.

Може ли да попитам? Понеже не ми е ясно. ЗАЩО ПЕЕВСКИ МОЖЕ ДА Е ДЕПУТАТ, А НЕ МОЖЕ ДА Е ШЕФ НА СЛУЖБА, МИНИСТЪР ИЛИ КАКВОТО И ДА Е ТАМ? ПО СИЛАТА НА КОЙ ЗАКОН? Значи може да е депутат, а не може да е шеф? Намекваш, че е мафиот и престъпник така ли? СЪДЕН ЛИ Е И ИМА ЛИ ВЛЯЗЛА В СИЛА ПРИСЪДА? Какво стана "новият"? Нали сме правова държава? Ко тана с демокрацията? Нали вече нямаше да правим така? ПОВОДЪТ БЕШЕ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! Ако не беше това, щяха да намерят нещо друго. Само наивници като тебе могат да излизат с плоския пениз за Делян Пеевски! Парички за "протестърите" също нямаше, нали? Ха сега тичай на четвърти километър да те прегледат!

един актьор и 239 циркаджии ще работят за будалкането на всички българи ,честито на печелившите медузи !

Българийо, докъде стигна!?!

Един актьор би допринесъл много за България... Паразити мръсни...

Ако наистина е актьор и се занимава с театър.В случая е безполезен и само може да "слушка".

Този човек съм виждала единствено в предаването Черешката на тортата. И там ми направи много кофти впечатление. Понеже искал той да победи, щял да дава на всички много ниски оценки. И наистина го направи. Макар и самият той да го представяше, че е на майтап - всъщност си го правеше съвсем реално. Сам се постави в тъпата ситуация да се обяснява. Много глупава постъпка. На пръв поглед нищо, но човек си прави изводи за характер и поведение.

Този има и реклама за хемороиди.

Гениална игра в ролята на Краварката в "Краварката в левия ъгъл"!

Всъщност всички депутати са актьори влезли в ролята на народни представители, за да поддържат вярата на плебеите в демокрацията. Този поне е професионалист :)

Биха се, плюха се с Волен, сега щи се гушкат любовно, в името на свети Паралан. А това лице е в парламента защото много разбира от закони, нали, както повечето безхаберници, създаващи само брак.

Едно време Волен нападна да го бие, а днес са заедно в една коалиция и ще си ходят по рождени дни и сватби ... Честито!

Това същия палячо ли е, който ревеше, че Волен Сидеров го е удрял пред НАТФИЗ, а после от камерите се оказа, че лъже?

Щом може да лъже, става за депутат!

Търкалджия! Да му мислят БСП и другите! Много бой ги чака! Няма дядовите няма бабините! Бой по манерките! Бат Бойко знай кво да прай! Артисти му трябват на него, АРТИСТИ! Изкуството шъ нъ спаси!

е,невероятно ,но факт.Не сме очаквали друго.

Два изгорели бушона бяха заменени от два още по-изгорели бушона!

Кон за кокошка

А,случайности в бг.кочината "парламент"няма.Единствено вярно е ,че там честни,учени и морални хора не попадат.Там са само потомствени и доказани крадци.