17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Байдън каза край на ковида.

Кво стана с най-неваксинираната нация? Измре ли? А с черните чували на др годжи? Разбрахте ли сега що за измамници са всичките телевизионни глави дето ви ваксинираха?.. впрочем някои вече започнаха да получават разни масивни инфаркти, "sudden deaths" и прочее маловажни странични ефекти на ваксинките.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрете!

Я! Ваксо Педераксо.

Показваш, че налагащите набождането, искате смърт.

Да мрем , да мрем, ама не мрем. Що така се получава ???

Починали са: жена на 90 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 68 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 64 г. с хронично хематологично заболяване; жена на 82 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване; жена на 83 г. със сърдечно заболяване; мъж на 92 г. с хронично неврологично заболяване. Средна възраст на починалите от ковид 80г. Средна продължителност на живота в България е 72~75. Изглежда, че ковид 19 вдига средната продължителност на живота!!

Това са обявените данни вчера. Днес няма починали.

Така ще ми липсва карантината. Дано се върнат мерките.

Слабо, много слабо, а бяхме отличници :(

Мобилизацията на Путин отново имаше поразителен ефект срещу Ковид - както на 24 Февруари вирусът изведнъж отслабна, сега съвсем изчезна.

Не си хвърляйте маските, перете си ги редовно и чакайте! Ослушвайте се за шум от мотори на улицата и гледайте през пердето дали минават колони от камиони с чували.....За детайли - справки в една болница от един дженеръл.

Че не е генерал, всички се убедихме. Дано поне да е лекар...

Гледай какво нещо! Бай Дън обяви края на ковид и как се промениха новините! Нищо, че сащ имат между 143 и 411 починали на ден миналите седем дни... Важното е да интерпетираме какти ни заповядат и както ни е изгодно. Преди две години и половина за 1 починала жена, възрастна и с много болести обявяват изнвънредно положение, а тази за 411 починали край на ковид.

То и досега нямаше починали ОТ "ковид". Имаше СЪС "ковид". Но то имаше и с хрема починали. И с много други болести и неразположения.

Предизборно ми е някак си...

вчера беше празничен ден, правят се по-малко тестове, но общо взето тенденцията е за намаляване на заболеваемостта

Байдън каза, че пандемията свърши и ДИР сменя посоката веднага. Сега с какво ще плашите овцете? Глобалното затопляне? Американски подлоги!

Атомни бомби и въглероден двуокис, който всъщност не могат да контролират и е важен за реколтите.

това не е първата статия на Дир, че няма умрели от ковид за деня Заболеваемостта пада по цял свят, включително в България и това не става защото, цял свят е американска подлога или щото Байдън бил казал нещо. Ако Байдън каже "Американците ходят на 2 крака" ние какво да правим за да не сме американски подлоги? да подскачаме на един крак ли?

Дреме ми на мобилизацията :)))))))))))))))

Спокойно, утре ще се опитат да ви плашат и да има операция шок и ужас отново! За вторник са приготвили опит за голям брой случаи. Да ви кажат колко е страшен кромида. Лъжи, лъжи, лъжи, благодарение на платени медии включително и тази.

Органи вземат от ранените във войната, деца и роби също.Мигрантите също пълнят банките за органи.

Вчера беше почивен ден, с малко тестове, днес ще си наваксат.

Радоста ви ще бъде кратка,защито евреите зад океана сега пълнят гуши от войната в Украйна. Щом свърши, пускат отново фарма индустрията в ход.

Радостта