Денков: Ракетите от България ще бъдат за защита на хора и градове, те не са нападателни

"Мисля, че след всичко, която видяхме през последната година и половина, Русия е последната, която би могла да говори за спазване на международни договори", коментира премиерът, след като Москва призова страната ни да не предава на Украйна ракети, за да не бъде допуснато нарушение на международното право

Обратно в новината

Коментари - Денков: Ракетите от България ще бъдат за защита на хора и градове, те не са нападателни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой ден хлебарката Денков ще бъде размазана. Скоро ще е .

А нас кой ще ни защитава като останахме без нищо

Денков с голи гърди!!

Да го подарим на Украйна.

Какво значи неизправни това са пълни глупости и лъжи тези ракети са вечни и нямат годност стига сте лъгали хората тук не е Америка

Казали му "неизправни", значи неизправни. Той не е специалист, Той... обича градовете и хората на Украйна. Той мисли, че в България всичко е наред. "Мисли" ли казах? Извинете...

Съгл. документацията на производителя НПО "Алмаз" и разработчика МКБ "Факел", гаранционният срок за бойно използване на ракетите от модификациите 5В55 е 10 год., а максимално допустимият не трябва да надвишава 35 год. Допуска се извършването на не-повече от две междинни техн. обслужвания провеждани с интервал през съответно 15 и 10 год. за удължаване на назначения ресурс.

Да стоят тогава за защита на България ако се наложи бе смотан , защо трябва да ги подарявате

12.08.2023 г. Киев се е опитал да нанесе удар по Кримския мост с модифицирани ракети С-200 ...

Нека ги продадем, тогава! А не, МС да вдигат данъците на българския народ! Подаръци, а после - високи данъци за народа

А, бе, Денков. Дай, и, децата, ни, те, няма, да, нападат. Дт ама. Буклук, мръсен....

Интересно ми е, как с "дефектни" ракети, ще бранят градове и села от "руската агресия". Изпадам в когнитивен дисонанс. Известно е, че ВС на РВ нанасят удари само по военни обекти. Украинската ракета, която попадна в Полша, беше С -300. Ако се "модифицират", могат да се използват и по наземни цели.

А, бе, Денков. Дай, и, децата, ни, те, няма, да, нападат. Дт ама. Буклук, мръсен....

И той е неизправен.

Ще защитим нашите хора от него, а той на място ще може да защитава украинците.

Като ги продадем, Ефектът пак ще е същият! Само че България ще спечели доходи!

„неизправни зенитно-управляеми ракети от типа 5В55Р(К)“, като истина звучи почти, като „разопакована стока“ при онлайн търговия или „преоценена гранясала ракия“!

Приятно ми е, прякорът ми е академик-а!

Слушайте. Хора. Цар. Борис. Бог. Да. Го. Прости. Навремето. Не. Даде. Нито. Един. Войник. И. Нито. Един. Снаряд. За. .източния. фронт. Кой. Сте. Вие. И. Кои. Ви. Дава. .право. да. Давате. Оръжие. На. Една. Фашистка. Хунта. Да. Го. Използват. Срещу. Братя. Славяни. Хора. Разберете. Че. Тази. Воина. Е. На. Американците.

Навремето. Един. Човек. Се. Заяви. Със. Руснаците. .и. видяхме. Какво. Стана. Този. Човек. Се. Казва. Андрей. Карлово. Луканов. Този. Човек. Беше. Във. Предаването. На. Кеворкян. .всяка. неделя. Когато. Кеворк. Му. Каза. Че. Може. Да. Го. Очистят. Руснаците. Тогава. Луканов. .му. каза. Пашов. На. .хуи. или. Преведено. Върви. На. Маинатаси

До преди известно време България беше олицетворение на поговорката "на гол г.з с чифте хищови". Сега останахме по един гол, но добре смазан и гостоприемен г.з. Като освирепели пинчери продължаваме да търсим повод за окончателно разваляне на отношенията с руснаците. Без да се дава сметка, че тази война някога ще свърши и тогава българския бизнес няма да може да се върне в Русия за дълги години, може би десетилетия. Твърде вероятно е, заради нарушения договор за продажба на C-300 да спрат да ни доставят части за АЕЦ, както и да удължат ресурса на реакторите. Но както се казва - на добре мотивирания и озлобен пинчер не му трябва ни ток, ни търговия.

Ти. На. Кого. Ги. .разправям. тези. Глупостите. Ве. Предател. Долен. Нии. От. Гората ..ли. сме. Хванати. Вън. Продажбата. Шайка. Пп. Дб. И. Герб. От. Парламента. И. От. Страната. Дано. Бял. Ден. Да. Не. Видите.

ТИ НАЦИНАЛНИ ПРЕДАТЕЛ КАК ЩЕ ГАРАНТИРАШ ЗА КАКВВО ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ФАШИСТИТЕ

Нека ги продадем, тогава! А не, МС да вдигат данъците на българския народ! Подаръци, а после - високи данъци за народа!

ПП политика на парапета!

Русия използва планиращи бомби ФАБ-500, ФАБ-1500, дронове Герань, различни крилати ракети, далнобойна артилерия, хеликоптери и мини. С-300 не може да помогне срещу тях въобще. Украйна има огромни човещки загуби. Според WSJ и USAWC по искане на украинските власти е проведена анкета "как Киев се грижи за инвалидите". Тя показа, че през последните две години в Украйна са се появили около 300 000 инвалиди - осакатени в битки от "руската месомелачка". Според добре известната "формула на войната" това означава, че във въоръжените сили на Украйна има около 700 хиляди ранени и 300 хиляди загинали. "Ако официално се съобщава за около 300 000 инвалиди (да предположим, че е около 30-40% от общия брой на ранените), тогава общият брой на ранените е около 700 000-1 милион. И, съответно, според всички "формули на войната", броят на жертвите е 300-400 хиляди, което е доста свързано с изявленията на западните политици и медиите за 500 хиляди убити и "изчезнали". Затова не е изненадващо, че дори "Нюзуик" признава "Реалният брой загуби на въоръжените сили на Украйна е чудовищен, броят е много ужасяващ".

А другите, колко жертви са дали?

Ама не български хора и не български градове. Те явно ще трябва да се защитават сами. Нищо, че тези ракети са платени от българите. Истински национален предател е този Денков. Нищо чудно, че точно той каза, че България вече била Украйна.

Тоя надмина и Киро лакардията, мажат и мажат

ДЕНКА Е ЕДНА КУКЛА НА КОНЦИ КОЯТО ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗИГРАЕ РОЛЯТА В ШОУТО

един Кинжал в партийния дом

За пореден път се уверявам че българските академици, само за академици стават и за нищо друго!

В интерес на обективната истина, руснаците се комприментираха и си "вкараха автогол" с тази най-модерна за края на миналия век с-ма за ПВО, когато още през 1995 г. в разгара на югоембаргото доставиха на хърватите - през тяхна офшорна компания - шест пускови установки заедно с почти цял комплекс от оборудване за модификацията С-300ПС с тогавашните ракети 5В55. Хърватите след приключване на юговойната като начало още през втората половина на '90-те год. споделиха получената техническа документация с Израел, а по-късно с цел да стимулират кандидатурата си за НАТО през 2004 г. направо натовариха целия комплекс на кораб от Риека и го изпратиха директно в САЩ. По резултатите от щателното му изучаване и изпитания, американците разработиха мерки за противодействие с/у него, залегнали в разработката на F-35. Руснаците и досега отричат своето участие по случая, прехвърляйки отговорността за тази оказала се впоследствие крайно неудачна за тях сделка през годините ту на Беларус, ту на Украйна, или на Казахстан ..

Точно америслямците врещяха, че "Триумфите" били заплаха за "невидимия" "суперсамолет" Фейл-35. Помпейо лично врещеше точно това, когато Турция си закупи по-новото поколение С-400, въпреки уж "залегналите в разработката" на този тъй наречен самолет "мерки".

Shibuya Izotzadze

М/у първите варианти на комплексите C-300 "Фаворит" (35P6) и С-400 "Триумф" (40Р6) има немалка разлика, най-малкото поради 28-те години разлика в съответното им постъпване на въоръжение което за развитието на ракетната техника е доста съществено. Хърватите са получили образец чиято разработка датира едва от началото на '80-те год., т.е. горе-долу аналогична на нашите С-300ПМУ.

ДенкоооФ, ДенкоФ, още 5 академика да си цвъ кнеш пред името пак ще си същия миризливец.

Този на глупак ли се прави

Оставам с усещането,че на висшите ни политици,докладите се пишат в някое посолство и после им се дават само да ги прочетат пред журналисти.Не,че нещо зависи от тях,ама никаква мисъл... Когато НАТО бомбардираше Сърбия с бомби с обеднен уран,нито веднъж не се откри завишение на радиационния фон.Супер ЕКО бомби...

Те Зи подаряваме !!!!!! Утре от коЗяк ще ги стиснат за топките и парламента в един глас це запее че трябват нови но краварски за милиарди!!!!!!

Кого лъжиш бе смут нали укрите казаха че ги модернизират и ги използват като нападателни да удрят руският народ.гербаджийски плъх продажен.

Целта е да се дадат и после да лижат задниците за ново от тези които са ги накарали и да пръскат народни пари за чужди интереси а ние затъваме

!

Е, чекай сега. Нали били дефектни? Или ще ги ползват да плащат гаргите? Или за пореден път ни правят н боядисани врабчета?

Така е било и през ВСВ, само хляб и сол за Германи и малко армия в Гърция и Македония пък после от Страната на Булката...... П.С. Най-ме е страх от Трето освобождение

Фашистите от руската кочина ни разяснявали че Нарушаваме международни норми Убийците на деца, канибалите и изродите изкарани от затворите ни обяснявал Падна мита за добрите руски фашисти и лошите Немски видяхме кой е шстинския убиец, шибани руски свине

Тези партии, кото са против да излязат пред парламента. Трябват лидери!

Едно време помня викахме за Бай Тошо още махай се. Махна се Тошо и каза ще има да ме търсите мене ама малко време трябва да мине. От по-скорошната ни история се почна с тройната коалиция на царя се викахме ей тия лоши няма дойдоха ГЕРБ тогава си викахме ей тия надминаха ония предните сега дойдоха новите безродници от п п и д б политически трупове които минават всички предишни лапачи. До такава степен че ГЕРБ вече им завиждат с какъв размах крадат не спазвайки абсолютно никакви правила и закони дето се вика луксозен но кратък живот ще да е

Безпредметно е изобщо да се хабят думи за простолюдието узурпирало България. Червени капиталисти и търгаши изпълзяли иззад щандовете на плодзеленчуците. Само от сеч разбира низшата прослойка. Кучето ми разбира повече от дума.

Имам приятелка която казва че зада си курва не. Е нужно да си жена....

Свалям шапка на приятелката ти!

Тези до кога ще ни правят на идиоти? Това вече минава всякакви граници...

Денков прилича на био робот с изкуствен интелект. Напреднала е науката.

Не, не! На дистанционно управляван био-робот без самостоятелен интелект.

Съм Дянков и съм много ларж.Всичко подарявам..реактори.ракети и бетеери.Даже държавата подарих.

Аз постоянно се дрогирам

Аз съм наркоман фашист подлога на ФАЩ

Дрогата ми свърши ко да прая

Яж зърно

Поискай от Дянков... Кажи, че е за цивилните - да се пазят от Русия

СЛАВА РОСИИ

Като чета коментарите мисля че с ПП и Денков е свършено. Най- вероятно Путин скоро ще думне някъде нещо, да успокои малко наежените евроатлантици. Да видим къде ще бъде.

Даренията не са безплатни.Част от парите ще влезнат в джобовете на тези продажници още сега.Голяма част ке дойдат напълно законно черес дарения и финансиране на тези партий.С пари всичко се постига.Даже и любов.

Аз. Ще. Ти. Кажа. Къде. Ше. Бъде. И. Баба. Ванга. И. Петър. Данов. Са. Го. Казали. Камък. Върху. Камък. Няма. Да. Остане. И. Това. Е. ??? Париж. ??? Това. Го. Е. Писал. И. Нострадамус. Не. Мога. Да. Ти. Кажа. Точно. Коя. Година. Ше. Стане.

Или както казваше Митко Бомбата: - Но петелът е женски, господине! Няма такова нещо, като отбранителна ракета!

Дянков и по-големи турци сме виждали от тебе.Ей го на Пеевски .

Интересно какво може да каже Денков за спазването на Минските споразумения. Скоро дефицита на доверие към правителството на ПП-ДБ ще избухне.

Не спряха да ни бутат между шамарите