Денков: Не съм прекъсвал диалога с Мария Габриел и днес разговаряхме

Кандидатът за премиер на ПП-ДБ посочи, че не е обсъждан вариант да бъде сменена ротацията

Обратно в новината

Коментари - Денков: Не съм прекъсвал диалога с Мария Габриел и днес разговаряхме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На българската държава погребаха ни живи тези ид.. оти!!! Изнасяйте се,че от другият месец Русия ще ни пускат с бомби!!! Това не е шега САЩ ИСКАТ УКРИСТАН 2 ТУК ЗАЩОТО НЕ НИ ОБИЧАТ НЕ ГИ СЛУШАМЕ РАЗВАЛИХМЕ ИМ ЗЛОКОБНИЯ ПЛАН С ВАКСИНИТЕ ПРОТИВ ИЗМИСЛЕНИЯТ ИМ ВИРУС.НЕКА СЕГА ВСИЧКИ ЛЮБИТЕЛИ НА КОНТРАСТРАЙК И УКРИТЕ ДА ХОДЯТ НА ФРОНТА ДЕГРАДИРАЛОТО ОБЩЕСТВО НИ ВКАРА В ОГРОМНА БЕЛЯ ДАНО НЕ Е ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯТА МИ НО СЪМ 90% СИГУРЕН КАКВО ЩЕ СТАНЕ ОТ ТУК НАТАТЪК.

Предателска измет

В кабинета министри ще бъдат-Пешо, Тошо Гошо Двама триима от тия и ония.

Отврат.

В момента след скандалния запис на РВ единственото работещо решение е в третия мандат -да се състави правителство на НП ГЕРБ, ДПС ДБ и ИТН, ако поискат да са градивни. Никакъв достъп на ПП и Денков до правителство .Партиите на ПП и Възр са партии на разрушението, на съсипване на България или това което е останало от нея. Оказа се че 500 човека псевдо революционери от София и околните села могат да разиграват цяла България и няма кой да спре лудите. Само дето не казаха в онзи запис кого ще бесят И пак ви казвам, скъпи сънародници, че столицата трябва да се премеси от София и да се избере град в северна България за столица. Всичко е концентрирано в тази котловина -икономика, образование ,култура, София е с отвратителен климат и страхотни екологични проблеми Това е главния фактор за обезлюдявани на периферията. Референдум за нова столица на България!

Какво ще замразяте идиоти..държавата да ни да е зеленчукова борса, Или месокомбинат ...тъпаци народа вас трябва да замрази за 250.г..

Дянков, как върви откриването на структури в Братислава?! Кирил Петков отново излъга за истинската причина да отиде в Братислава. Никаква партийна структура няма да бъде откривана в Словакия, а причината за „непланираното пътуване“ е много проста – Урсула фон дер Лайен ще участва във форума на GLOBSEC, който ще има своето 18 издание в Братислава от 29 до 31 май 2023 г., пише Трибюн.

акад. Денков посочи, че предложението за смяна на шефовете на служби и утвърждаването им, трябва да става в разделение на властите. Разделение на българския народ от собственото си управление - това има пред вид. Искат друи да ни управляват, за да си получат комисиона за организираното национално предателство. В този запис ние чуваме текущите им мисли, но не чуваме твърде много доминиращата идея - пълното отдаване на България в ръцете на чужди субекти. За тази престъпна групичка това е отдавна решено. И разбира се се споменава, защото е факт. Мноото оворене е за текущата ситуация. Ако темата беше по неизвестни причини дали България да бъде дадена за управление от друи държави, нямаше да имат коментар, а само сговорчиво потвърден отговор - Да! Това са бизнесмени посредници. Опасни хора за съдбата на България! Недостойни!

Важното е да поддържаш диалога с Посолството, това с Габриел е за пред медиите.

По-добре да управлява служебното правителство, вместо тия шушумиги.

Какво разговаряте ....вие сте едни пионки и двамата каквото ви наредят това правите Вие самосиндикално може да разговаряте за прогнозата за времето Разговарят....за идиоти ни взехте

Ама тя знае ли? Айде да отивате в кофата заедно.

що за хора могат да бъдат съгласни да ги управлява посолството на САЩ !? щои за боклуци сте бе !? по-глупави и жалки сте даже и от украинците - дето искат да умрат за САЩ за да не умурали Американци .... животни сте вие , скотове а не народ !!!!

Къв боклук бе, колега, това е бетер боклук. На такова нещо турците едно време са му викали рая - демек стадо. Стадо от прости, тъпи, малоумни, ниско интелигентни, ниско образовани и най-вече много зли и злобни и мега страхливи овце! Не смеят да гъкнат насрани от страх! Направиха им цената на храната цели 3-4 пъти по-скъпа от средната за Европа и за целия свят, а овцете си мълчат доволни и щастливи. Гърбят ги, дерат ги и ги скубят с непосилни цени на ток, вода, бензини, данъци, наеми, имоти, такси - робските овце пак страхливо си мълчат, не смеят да се обадят полудели от страх. Ебат ги мега яко с масови мизерни заплати от по максимум 800-1000 лева - те пак си мълчат. Лакоми, безскрупулни чорбаджии-изедници ги гърбят без почивка нон-стоп 7 дни в седмицата по 15-16 часа работен ден - те пак си мълчат. От 34 години ги управляват некадърни, продажни, крадливи идиоти и предатели - овцете пак си траят. Управляват ги дистанционно от посолствата. Чакат някой друг да им свърши работата, както са чакали 500 години преди това. Чакат пак Дядо Иван да дойде и да ги освободи, ама тоя път Дядо Иван го боли мега яко патката за тия боклуци, за тия овце. За 500 години робство са вдигнали едва 5-6 въстания против поробителите и то не масови въстания, ами с един файтон хора. Значи средно по 1 въстание на всеки 100 години робство, така излиза. Последните въстания преди Освобождението от 1878г са точно 4(четири): Априлското въстание 1875г, Старозагорското 1875г, Видинското 1850г и Велчовата завера от 1834г. Срам и позор - никъде по целия свят няма такива долни, страхливи овце, дори черните в Африка имат повече себеуважение и чувство за чест и лично достойнство. Срам ме е, че съм българин! Закривай вече този смрадлив кенеф!

Не ви ли омръзна от активните мероприятия на другарите от ДС и Пасоля?30 години по един и същи начин се гаврят с овцете.

Шило

Кое е активното мероприятие? "Всички са одобрени от посолството"? Кой го кажа? И кой му е виновен?

С нетърпение чакам да направят правителство и да подпукат русофилистична сган начело с пРезидента.

Мрънколай Менков от кое главно на ДС е?

за да направят колониално правителство чудя се коил ли продсажник са купили от посолството сигурно Славчо курвата продажна с неговите гласове ще се сформира евро-атлантическото правителство

- Сър, каква е разликата между територията и бардака? - Джон, голяма е! в бардака има Ред, Законност и Справедливост!

само Великият Обичан Непогрешм и Непобедим Вожд ще получи Правилното Прозрение за бъдещето на територията и ще го материализира!

това е България

с тоз клющав академик и с таз клющава френска европейка няма да дигнат нито цоциалните нито пенциите! и социлани кухни няма да има! и банки за безплатрна храна няма да има... а и нас няма да ни има скоро! щото ходите на избори!

този път постановката от Правилното Посолство ще да е различна... но все пак не можаха ли да ни докарат по-закръглена милфка? клющавите не вървят по тукашните земи... на глад са!

Бах толкова рев от копейките и русофилите! Сус, бре, маави даева

Денков е водил диалог с тъпата патица?! Това трябва да се види! Какво ли шоу е било…

Хем Габриел вика ' преговорите са замразени" ...хем акад. Мрънколай вика :" и днес... разговарях с Габриелито...." За смях стана завалията...що ли му трябваше да се забърка с Харвардските мастии- и лайнари..

Значи или тя, или той лъже. Как ли се чустват техните избиратели балъци.

Българки русопитек да се наричам,първа радост е за мене!Съветските другари 45 год добре са възпитали българките политици и тяхната тълпа от верни калпазани и мошенници!

Татко ти селяка комунист правеше минети на руските другари а ри сега ганя джендър педал го духаш на на Сорос

денков-Мренков от фондацията сътворен и мустафово въдворен !

Защото знаят че на нови избори ще се провалят окончателно. 4 години власт и заплати кой друг ще им ги даде...

Бях прогив нови избори и нови 100 милиона, но ве не съм..с оглед ситуазията Аля бала не желая да ме управляват..и наистина ако са изпуснати думи ок..но то показва дълбока алабалщина

Българската Войска НЯМА общо са "фк цска тире София". Защо се наричат така, нямаме обяснение.

Т.н. "национален стадион" е в Центъра на София. Това е Стадиона на Левски София. Вашия стадион е в Ловеч, и е празен.

Никога не сте имали стадион в центъра на София - играли сте на едно от игрищата на АС-23, великодушно дадено ви от тях да го ползвате. Прословутия нотариален акт, който търсите от години НЕ съществува!

Време е за ОРЛОВ МОСТ и ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА!!! БЪЛГАРИ, да си върнем БЪЛГАРИЯ!!! Да покажем заедно, че "ПОСОЛСТВОТО" не може да определя съдбите ни и да поробва децата ни!!! 500 години стигат!!! Нека излезем заедно, без политически партии и платени педерасти и да им покажем че не сме и децата ни няма да бъдат техни роби!

Мощна украинска ТАНКОВА атака в района на Бахмут Руските ФАШИСТИ бягат като ОВЦИ https://www.youtube.com/watch?v=Uum3RlZFpLU

Как са се загрижили за България тези добри хорица. За власт и пари майка си и баща си ще продадат и от народеца по пет кожи ще одерат, вашта м...ица.

Академик Глист бил спец по разработката на сапун. Вероятно това е топлата връзка с Асена Василева.

денков и кокорчо са пасивни и двамата. 100% киро тъпото ги е залъгал че ще ги ебе и затова му се връзват

А бе този измислен соросоиден академик, станал такъв с раздаване на проекти, при липса и на една самостоятелна публикация, нещо, което не може да се случи и за асистент, само като му видя мутрата приличаща на змия и увъртащия речитатив, ми става изключително, ама изключително отвратително.

Нивото на коментиращите в полза на Пасоля и IQ-то им е точно толкова ,колкото са нивата в бункера на Пиздин около 50 пункта .

Всяко интервю на пепераст или протестър вече ми звучи дълбокомислено като детската броенка: Ала-бала портокала...

Не прекъснете скоро ще бягате с ПП в ЮАР

вземете в ръце и стига ала бала с тези шарлатани

на преговорите!

Имаме истинско доказателство, че в огромната си част, проста срещу Бойко през 2020 си беше чиста доза платени измишленяци на психо-десните шменти ДБ и ПП. Къде са сега същите тези умно-красиви млади хора, с буден ум и геройски сърца а?!? Къде се онезе смърдящи боклуци долни от отровното трио?!? Тишина в центъра?!? Защо?!? Нима записите на руди гела не са повод за блокаж на Орлов Мост?!??? Баце е натиснат и ще клекне, но това ще е върховното дъно - прегърнати крадливите мутри на бойко, със Прокопиевите акули и сосороидте?!?!! Закривай. България я няма.

Всичко беше платено от Пасоля и Посолството

Денков явно не знае че Герб са замразили всички разговори с ППДБ. Не знам как е разговарял с Габриел когато на него му е забранено.

те си гукат , цайса иска да оножда Гаргамел

Кире, Кокорчо и Мравояда, забравихте ли битите под колоните младежи, които протестираха зад вашите лозинги "Позор, съд, затвор за Гешев и Тиквата", "Мразим ви безплатно" и отще подобни?!?!?! Забравихте ли как ги заливаха с газ? Забравихте ли, че на това заложихте съсдаването си, това беше основната идея на вашата организация? Сега вече няма нужда от вас, след като се сляхте с ГЕРБ, за да прокарате интересите на САЩ за сделки с въоръжение, участие във войната с Украйна, санкциите срещу Русия. Никой не казва, че редовно правителство е нужно на България. И не се срамуват да обясняват, че евроатлантическите ценности (не се казват детайли) са на първо място.

Сбирщина ат клоуни

Добре че ,ръководството на службите ни в момента е назначено от Мунчо,инапе всички колхозническа тролчета в Дир ру. отдавна щяха да търкат наровете в някой арест или затвор.

то пък едни служби ..... отвреме навреме фърлят някоя пиратка уж било голям атентат , във всички държавни институции е селски долнопробен цирк ....

За да промени броят на гласовете и да ги вкара в парламента !!! Писах и пак ще повторя РАДЕВ НЕ Е РУСКИ А АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ!!! През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор по военни науки, като защитава дисертация на тема „Създаване и използване на системи за тактическа подготовка на авиационните екипажи и подразделения“ през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“.[2]

Мунчо не можете да го"изперете".Предложен е от Решетников и подкрепен от БСП(БКП).А и по делата му ще го познаете,че служи на Руската Сатрапия.

се познава че служи точно на американците. Ти май не четеш какво и къде е завършил, малко джендърче!

Хвърляй кърпата Денков, мача приключи. Ако изборите са утре ще имате поне 1/3 спад на подкрепата.

Да де нали затова ще драпат да не отидат на избори

Не мога да не кажа от сърце след всички простотии повърнати от рашистките тролчета: Раша е деветата дупка на кавала и скоро ще умре окончателно и безвъзвратно!

ПП и ДБ С ТАЯ КОАЛИЦИЯ ИЗГУБИХА ЕЛЕКТОРАТА, КОЙТО БЕШЕ ПО ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ БОКО И КАСКЕТА и верно останаха на 7-10%, но това не са интелигенцията, а русофобите. Манол Пейков, дето пее руски песни за Деня на победата и сега е върл русофоб - тва е електоратът на ПП и ДБ плюс някои мазни кариеристи, някои хора на Прокопиев и алчни лекенца, дето искат на "остров в тихия океан" - цитат от записа!

Да не забравяме че тоя мушморок който ви предлагат за премиер беше в кабинета на мошениците и откровените селски хитреци чиито изкъс е на такива и беше министър на Образованието. И какво направи със вашите деца,сложи им намордници за да ги обезличи задуши със собственият ом издишан диоксит и ги тестваше със тестове за КОВИД като никои от вас не знае със какво са намазани три тестове и вашите деца ближеха.

2023-05-28 23:12:39 ПРОТЕСТ СОФИЯ (нерегистриран) ПРОТЕСТИ ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА НАПРАВИЛИ ПРАВИТЕЛСТВО! ДА ВРЪЩА ДЕНКОВ-ГЕРБАДЖИЯТА ПРАЗНА ПАПКА И ДА ХОДИМ НА ИЗБОРИ ----------- ТРЯБВА ДА ВЪЗРЖДАНЕТО, СЪЗДАДЕНО ОТ КЛУБ "ВЪЗРАЖДАНЕ" - ЧЕРВЕНИТЕ БГ-ОЛИГАРСИ , ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ДА ВЪЗРОДИ БЪЛГАРИЯТА В СЪСТАВА НА ВЕЛИКАТА РУСИЯ - СЪЗДАТЕЛКАТА НА БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ !

БГ-ПЛЕМЕТО ДА ИЗЧЕЗНЕ КАТО ТАКОВА !

Браво за поста,бакшишите нищо не разбраха.