17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всеки два месеца - нов закон. Малоумници.

С тая Сачева.Като зам.министър на Образованието,вкара НПО в училище.Сега я пратиха да направи същото в социалната сфера.Новият Закон за детето и Законът за Социалните услуги са недопустими.

Не и вярвайте на тази соросоидна мутра. АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ ЧОВЕШКИ ЕКЗЕМПЛЯР НО БЕЗ ЧОВЕШКИ ПЪЛНЕЖ ЕТО ТОВА Е ТЯ, МИНИСТЪРКАТА САЧЕВА. ТЯ Е ПАТАЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ ЗА ЧОВЕКОМРАЗЕЦ И ДЕТЕМРАЗЕЦ. вСИЧКО ЧОВЕШКО И Е ЧУЖДО И ДАЛЕЧНО. нЕ И ВЯРВАЙТЕ НИТО ДУМА ОТ ТОВА КОЕТО ГОВОРИ.

Абе као искате да писателствате глупостите си останете си в къщи, пишете си, продавайте си ги и белким проумеете че това що плямпате няма нищо общо с реалността.. Не ви ли писна от долнопробни закони, кодекси, декларации...

Лично познавам двама души - майка и син, които се нуждаят от някаква помощ . И двамата са с инсулти, обездвижени, с говорни дефекти , а за тях се грижи техен братовчед - близо 80 годишен, който гледа и своята болна съпруга. Наистина трябва да се регламентира тази помощ, за да обхване повече нуждаещи се.

да си подава оставката и да тръгва на гейпарад

Физиономията й казва всичко.

Тооо...майка и и баща и я подхвърляли като парцалена кукла и си гледели кефа и живота и тая сега точно тя ще ми решава кое е нормално и кое е ненормално семейство. Ами тая дебелана не зна е какво е нормално семейство защото го е виждала сапо на картинка.