27 март - неучебен за всички ученици

Министърът на образованието проф. Николай Денков обяви деня след парламентарните избори – 27 март, понеделник, за неучебен за всички ученици в страната.

Обратно в новината

Коментари - 27 март - неучебен за всички ученици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото правителството-такава и държавата-такива училищата-такива и гласуващите (затворен цикъл от идиотизъм)

А в училищата, в които няма избори, защо?

направо да ги разпускат тези пропаднали училища, в които така или иначе нищо не научават!

Да са ни живи и здрави децата!

Avatar952

А неработен за родителите ?

Сега ще помоля министъра да ми гледа детето на 27ми март. Не е ли редно в такива дни да се орагнизират някакъв тип екскурзии, спортни празници, ако щете почистване на двора и боядисване на оградата на училището, децата поне да са на въздух, ще им е и забавно, а и малко труд няма да им навреди. Но не, най-лесно е неучебен ден, пък родителите да му мислят.

Вие ако рачитате другите да ви гледат децата, ще дойде време когато няма да познаете.

Добра новина, поне ще се отчитат по-малко побоищата между съученици за месеца.

То ако питате мене е най-добре всички дни да са неучебни, а всеки ученик да си се занимава с каквото му е интересно! Ако на някого нищо не му е интересно, еми да си губи времето, така или иначе чистачки и продавачи на билетчета също трябват. За какво му е да речем на един младеж, който иска да стане готвач непременно да учи как се решават квадратни уравнения? Или пък на някой, който иска да стане певец, има данни за това, да учи какъв би строежът на атома? Ако му дотрябва някой ден, все ще намери как да го разбере.

Като ги слушам, всички партии щели да оправят образованието. Сега да сметнем. През настоящата учебна година 3 учебни дни са прахосани, заради избори. Това е почти 2% от учебното време. Прахосано, за да направим от 240 тъпанара депутати, за да не правят друго през следващите 4 години, освен да опропастяват всичко, включително и на образованието.

Да е жив и здрав бат Бойко! По-кратки мандати повече неучебни дни!