Коментари - Демократите в САЩ започнаха разследване за импийчмънт на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тия май само Занзибарския президент не им се е бъркал в изборите. Станаха за смях. Един бивш комик да свали американски президент. Страна от третия свят.

Тръмп почна да ги разследва и да им спира далаверите и тея веднага надигнаха вой за импийчмънт, ама като е тръгнал да вземе да иска и от други държави като Албания, Косово, и др. да кажат какви им са връзките с Клинтън, Буш, Албрайт и др. подобни

Чакай сега, да не искате да кажете, че този път Русия няма нищо общо? Моля Ви, не се излагайте. Измислете нещо...

Буш е републиканец! Излагаш се!

Това е добра новина. Покрай шумотевицата ще излязат наяве част от мръсните истини за американския грабеж в Украина. А може и за нас в последствие.

Просто кризата настъпва в САЩ. Политическа, икономическа, финансова ... Обяснението е, че Русия е виновна, а Тръмп бил руски агент

Абсолютно всяка държава си има свиите проблеми. Нищо ново под Слънцето.Няма нужда от подигравки. Гледайте си Вашата паница, не чуждата. И да не е Тръмп, Америка пак ще е велика сила. Моля, бъдете умни и благородни

Дони Тръмп е таен агент на Путин. А Зеленски е свръзката му с Москва

Тъкмо вече бях решил, че инфантилният Тръмп малко се е кротнал и все пак няма да видим начало на някаква процедура по импийчмънт до изборите. Но, не! Тоя хиперактивен папуняк просто не може да стои кротко без поне 1 път дневно да направи някоя глупост, която да доведе до минимум гаф, максимум скандал. Човекът има уникален талант да дрънка глупости и да прави глупости. И въпреки благоприятно завършилото за него разследване за нерегламентирани връзки на предизборния му щаб с Русия, пак успя да се навре между шамарите. Вярно, че шансовете за импийчмънт са нулеви, но започването на такава процедура по същество си е унизително клеймо в биографията на един президент. Имиджът на Клинтън, например, пострада много въпреки, че не го отстраниха от президентския пост. Освен всичко друго подобно клеймо ограничава силно шансовете за 2-ри мандат. Но Тръмп си е дебелокож, не му пука. В крайна сметка това отличава арогантния простак от нормалния човек - на простака не му пука. Сега, вместо да се занимава с цялата си енергия с държавните дела, което му е работата като президент, ще трябва да отклонява голяма част от времето и енергията си да се защитава от нападките на разследващите демократи. Е, вярна е приказката, че каквото сам си направиш и Господ не може да ти направи.

Тия усилия по-добре да ги насочат към сегашната кампания. Да не стане после, ама тя Северна Кореа се намеси.

Във Вашингтон - политически хаос, предвестник на финансов и икономически хаос. В Лондон - също. Едновременно се искат оставките на Тръмп и Джонсън. Западният свят се пържи в собствен сос

Значи, според теб Тръмп е куку, и е напълно ОК делата на синът на Байдън в Украина да не бъдат разследвани, а вместо това да се иска импийчмънт на Президента на САЩ, за да се защити сенатор Байдън, неговият син и делата им в Украина?

Лидерите на големите западни държави Тръмп, Джонсън и Макрон са подложени на постоянни атаки с искане на оставки.

Всеки момент световното зло Сорос ще се пренесе на едно по-хубаво място и светът ще си отдъхне.

Тръмп ще си го премести в другия крачол. хе-хе

Хиларито и бледоликия се разчекнаха от жажда за власт и злоба от загубата, интересно какво мислят нашите управляващи, които им се кланяха до земи в предизборната им кампания и презираха Тръмп?!

пак "демократически" пушилки! Всичко е прах в очите на хората. Както за руската намеса в изборите. Просто демократите се занимават с политически игри, в опит да намалят шансовете за преизбиране на Тръмп.

Интересно ЗАЩО демократите не искат да разследват самия Байдън, сина му и Бурисма в Украйна. Иначе, щом е в техен интерес да злепоставят някого, разследват всякаква корупция по целия свят - кой къде взел подкуп във ФИФА и УЕФА, кой изнесъл златото от Венецуела, кой кво направил в Иран, ... а за собствения си вицепрезидент си затварят широко очите!

Джо Байдън трябва да бъде разследван, че като вицепрезидент прави единият си син директор на газонефтена компания в Украйна. Нещо като търговия с власт. Показателно е за нулев морал! Те и двете страни на предните избори играха супер мръсно. Това се Кеймбридж Аналитикс. Това с поръчаното в Англия досие на Тръмп. Това че демократите са прецакали Сандърс като кандидат. Който само искаше да прави светъл комунизъм в САЩ. ;) Пък се оплвакват от другите. Първо да погледнат себе си. И двупартийният им модел и това, че след избори става президент този с по-малко гласове (Тръмп с почти 3 милиона гласа по-малко), никак не може да бъде наречено демокрация (народно управление). Народа избира един, а президент става друг. Както и манипулациите на изборите във Флорида, като при Буш-младши. С губернатор негов роднина, спечелил с 500 и няколко гласа там, при обявени за цялата страна невалидни бюлетини над милион. Но взима всички квоти за Флорида. А медии първоначално обявяват Ал Гор за победител там. Не случайно Путин казал, че няма значение кой е президент в САЩ. Той е кукла на конци на управляващи в сянка. И разни лобита - оръжейни, евреи и други.

Макрон го харесват само 20% от французите... Значи 80% не го искат за президент! Почти същото в Джонсън... При Меркел е 35% ... Ето това е западната демокрация.

Прав си. Малка поправка: "С губернатор негов роднина" Брат му Джеф Буш беше губернатор на Флорида. Той спря третото преброяване на гласовете...

ние тези тайни ги знаем отдавна. Вчера в Киев стана ясно, че от СТЕНАТА С РУСИЯ - проект на Яценюк, са открадната 325 млн.гривни, това са над 10-12 млн. долара. Яценюк го назначиха американците - справка: Нуланд

Руският шпионин Тръмп - в панделата!

С това разследване най-вероятно ще му помогнат да спечели втори мандат!Ако наистина започне подобно разслездане,това ще премахне преградите и отпуши процеса по разследването на далаверите на сина на Джо Байдън -Хънтър в Украйна!А те са много опасни за политическото бъдеще на самия Джо Байдън ,както и за Демократическата партия!

Ще, ще. :)) Не само втори , а доживотен ще спечели. :))

Само да добавя, че Путин го харесват 85%, но това не се нрави на запада, и го изкорват какъв ли не!

Едно време БСП викаше, че СДС се борило за власт! Докато явно БСП се е борило за пуканки. Та и тука. Мръсните демократи играят политическата и се борят за власт, а бай ви Тръмп, се бори за пуканки и 80 000 лайка в Туртър. :))) Това, че Тръмп направи едни пари докато е президент е ок, това, че Обама и Клинтън правят пари след като бяха президенти е непочтенно... :) И да, импичмънт ще има. Не, че това ще доведе до нещо. Клинтън също беше импичнът. Все пак, мокрите сънища, как Тръмп ще спечели втори мандат, ще се случат, само, ако Путин, командирова лично специалисти в САЩ. :))

Ами не, това, което си написал са твои предположения какво е ОК за мен. Поред на въпросите: Да. Тръмп е пълно куку и неговота управление всеки ден нанася големи щети на САЩ, а от там индиректно и върху целия свят. Все пак най-силната икономика в света и държавата с най-голямото политическо влияние е важно да бъде ръководена от човек в добро психическо здраве. Да. Делата на сина на Байдън е добре да бъдат разследвани въпреки, че резултатът е предизвестен - липса на доказателства за корупция. Винаги има такъв резултат, когато се разследва някой висш политик или негов роднина. Но в тази връзка никак не съм ОК президентът на САЩ да изнудва президента на Украйна да възбуди разследване, иначе няма военна помощ. Това според мен също е престъпно и също така удар под кръста в предизборна надпревара. Съвсем отделна тема е, че щатските президенти, сенатори и конгресмени трябва да бъдат разследвани винаги и по всяко време, когато има съмнения за корупция, а не да се търси подходящия момент за да се възбуди дадено разследване с цел да се навреди на опонент в предизборната надпревара. Делата на Байдън в Украйна не са единствените мръсни дела на американски политици по света. Ако ще разследват, да разследват всички, а не само тоя, който ни е неудобен в момента. Наясно съм, че много хора харесват Тръмп. Той е популист, добър оратор и умее да печели хората на своя страна. По същия начин наскоро починалият у нас Жорж Ганчев печелеше гласове, направи партия, влезе в парламента. По-късно в президентски избори успя да спечели гласове, така, че беше, доколкото си спомням, на 3-то място, може и да греша. Но това са хора, които много приказват, а нищо смислено не вършат или ако вършат нещо то по-скоро е вредно за държавата, защото правят всичко единствено и само за да се харесат, а не да укрепват държавата си. Хитлер също е бил много харесван и потопи в хаос и кръв цяла Европа и почти целия свят. Тръмп няма потенциал за такова нещо, той по принцип не е войнолюбец, но има много грешки в политиката си, които вредят на САЩ и на световната икономика. А това се отразява пряко на всеки един гражданин по света вкл. и у нас. А грешките му се дължат основно на нестабилното му психическо здраве. Той е инфантилен, егоцентрик, едно непораснало дете, което иска да го харесват и да се забавлява като дразни другарчетата си. Това не е поведение на зрял човек и на президент на САЩ.

Тръмп не се бори за власт... Той е на власт! Той взе властта на миналите избори.

Да използваш парите на данъкоплатците и да поставяш под въпрос взаимоотношенията с други държави за лични политически нужди като, отстраняване на конкурент безспорно е престъпление. Един от съпартийците на Тръмп изрази скромното мнение, че според американската конституция такива престъпления се смятат за национално предателство и се наказват със смърт. Не ми се вярва Тръмп да бъде екзекутиран, но ще трябва да понесе политическите последствия. Като се имат в предвид ниския му интелект и деликатното му психично здраве предполагам ще се стигне до ексцесии. Има един куп други престъпления и гафове, за които Тръмп може да бъде разследван. Списъкът е дълъг и много хора отдавна бият камбаната. Интересно дали този скандал ще предизвика други разследвания. Нанси Пелоси (лидера на демократите) до сега правеше всичко възможно да пази Тръмп от импийчмът. Успя да предотврати стартиране на процедурата на няколко пъти. Този път явно разбира, че ако отново се опита да саботира процеса ще отнесе шамарите. Байдън като корпоративен демократ безспорно е потънал в корупция. Дори и да не осъдят сина му, с политическата му кариера е свършено. Това беше ясно до голяма степен дори и преди този скандал. Човека е на възраст и явно страда от някаква форма на деменция. На последните дебати не можеше да говори свързано. Както и да се развият нещата този скандал е неочакван подарък за лявото крило на демократите. Става все по-вероятно за първи път в историята САЩ да бъдат оглавени от откровен социалист. Тази възможност без съмнение ще предизвика истерия сред републиканците. Много вероятно е да се отдръпнат от Тръмп и да изкарат друг кандидат. Стари републикански величия като Тед Круз и кукловоди като Робърт Мърсър вече го направиха. Накратко - наблюдаваме началото на края на един злополучен политически експеримент.

Clinton никога не е бил импичван. Само се опитаха.