Делян Пеевски обвини Министерството на финансите, че лъже за негова фирма в САЩ

Бившият депутат от ДПС е имал участие в Pure blue event management LLC, но тя е била регистрирана в ОАЕ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боли ли когато ти вадят зъбките свиня алчна?

Тази гротескна фитура на снимката защо не се опълчи срещу САЩ? ТЕ ГО СОЧАТ с ПРЪСТ! Но ако не е толкова нагъл, нямаше да трупа богатсво за наша сметка. ВСИЧКО идва на мястото си. Първо да дсе справим с дебелаците-тлъстаци - БМБ, този, Цацаров и онзи с клепналите уши и каскета с комунистически поглед и плам за се разправя с дребни хора и крие истинските виновници. Хора, гласувайте и мислете преди това!

махнатли корумпирания главен прокурор итогава ще се разбере истгината

Айде на пачата.

Пак ще си изберем Бойчето, тъпи комуняги! Насерете се!

Проспахме 30 год. за политическа лустрация, ама виж ти как си стана икономическата. Струва ми се, че законът Мгнитски е правен специално за България.

Не разбрахте ли че Дебелан няма нищо. Нито медии, нито фирми, нито банкови сметки. Само един стар таралясник Опел.

....

Не ми се четат прасешки оплаквания, кво грухти тоя, коледа мина, жив е, да си рие из кочината и да си трае.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Сега разбрахме ли, кой плаща да се пропагандира в България, че САЩ са лошите?

Сиреч Делянчо е от добрите? Американците по грешка го подложиха на закона "Магнитски"?

Пеевски плюе по правителството, по което плюят и герберастите. Ето кой на коя страна е, хи хи хи!

tonk11

Не плюе а опровергава. С документи. "правителството" какво показа с документи?

Значи герберастите и Пеевски са прави като "опровергават" правителството, а санкциите по Магнитски са грешка?

може на всеки да се случи. Да страдаш от нарушена обмяна на веществата не е престъпление. За друго го съдете, ако е истина, но не и за това...

Няма никаква нарушена обмана, просто алчните хора много често са и дебели. Прекаляват с хубавата храна и питиета особено.

краварите подгониха шопара и той взе да квичи хаха

Каква целта поставените лица да са толкова силно неприятни, противни направо? За да може да се канализира гнева на народа, когато си получат заслуженото, може би?

Абе делянчо да не би тази информация да са я ''взели'' от нашия ТР а не са им я подали краварите????? Ами ходи обвини краварите за това което са написали защото заради нефелността и подлагането на нашата гешефтария на властващите стигнахме до това дередже...

Ще залинее хайванчето от възмущение...

Президентът и правителството ни трябва да си дават много ясна сметка, че като правило краят на всяка престъпна власт и диктатура (каквато бе в България 45 + 31 години) се бележи с отчаяните усилия на отиващия си режим да провокира ЕТНИЧЕСКИ конфликти и да се промотира като яростен (псевдо)патриотизъм и национализъм! Затова е много важно час по-скоро да бъдат прочистени МВР и службите от капиите на мафията, и най-вече да бъде отстранен Гешев и този ВСС и да бъдат разследвани и изправени пред съда! България е в много трудна, сложна икономическа и геополитическа ситуация, заобиколена от две империи, чиято попара сме сърбали исторически много десетилетия - Русия и Турция, чиито разузнавания и агресия при тотално овладените от мафията служби не само допускаха, но и подпомагаха, проблемите ни със Северна Македония също до голяма степен са провокирани от там (от Москва през Белград до Скопие)! Тоест, България досега наистина бе Троянски кон в ЕС, и то не само на Москва, на Путин, но и на Анкара и Ердоган! Това е истината и колкото и да е болезнена и неприятна трябва да си я признаем, защото го допуснахме!

и защо не си толкова взискателен към режима на боко - режим на мутрокомунист, неграмот4ен, безцеремонен, лаком и с грамаданско его (на какво отгоре)? ИЕЗВЕДНЪЖ се появиха хора, изискващи от президента и служебното правителство. Няма лошо, така трябва да бъде към всяка власт. НО така правят малките безпомощни деца - търсят големия и честния да им помогне. Огледайте се и помислете как с вашето поведение сте помагали по един или друг начин за едноличното управление на една мутра в продължение на 12 години. Имате възможност да се коригиране. Престоят избори.

Това трябва да е ясно на народа и на етносите! Това дето го казваш е политика на правителството! Примери бол - Възродителния процес, ДПС, ако нещо се пипне ДПС веднага се започва да се бълват за етническия мир, а от друга страна имат едни 100-200 000 гласа от жители на Турция, които явно нямат нищо общо вече с България, освен да ги карат да гласуват за ДПС.

Шиши. мама да та светне. Финансовото разузнаване на САЩ не пасе трева. Това, че в учредителния акт на фирмата не пише с дебели и големи букви, че собственика е Шиши, не означава, че те не знаят написания собственик на кого е подставено лице и от кого се контролира фирмата. Тоз номер мама върви само в България, защото плащаш там едни 1 млн лева на когото трябва и никой не те закача. А в твоя случай, даже и това не е бло необходимо да правиш. Ама в Америка мама, мизата е 1 милиард долара за такива като тебе. Вече един нашенец изгоря там с 1 милиард ( ти го знаеш кой е. Аз няма да го споменавам, приятели сте). Незнам мама ти и тези които стоят зад тебе с какво се мислят че са по специални. Щом досега не си си платил и си изгорял по закона Магнитски, мама, от тук нататък мама, ще можеш да правиш бизнес единствено в Северна Кореа.

Ти чете ли какво пише бе? Що пишеш глупости? Това е инфо подадено от България а не от щатите и не е собственик а акционер. Правиш ли разлика?

го защитаваш и тоя???? Баси тролското падение! Докъде може да стигне гърбатия за някой ПИКлив лев...

Издирва се прасе. Отговаря на името Делян. Следите му се губят някъде в ОАЕ, Дубай..... Отличителни белези: Дебело, грозно, страшно, миризливо. Грухти и издава неразбираеми звуци. Ако някой го види - незабавно да уведоми властите в ОАЕ, че на тяхна територия се е вмъкнало прасе!

Кьовеши канцна ли? Каскета появи ли се да й се мазни?

Не, ама разбрахме защо протестът срещу Гешев извенъж се засили.....случайно!

Шишо тича пред вятъра.

Кръстих си прасето Делян.... ха белким стане тлъсто като тоя....

Кой е този на снимката, каква е тази генетична гавра? Да се накаже за всичко,което е направил против народ и държава.

продавам три къщички, сламена, тухлена и дървена, една в банкя, една в дубай и една на плажа. и 100 кила свинско, щот не го ядем, партията не дава

Кофти е да се задавиш с пържоли.

Ама "финансовото министерство лъже", че имам фирма в Америка!? А американците и те ли лъжат че има фирма в САщ след като го назовават по име в доклада си?

Този г-н ли ви управлява задкулисно? Прочете му биографията! Този г-н върти на малкия си пръст всички политици, магистрати, медии, производствени предприятия, хотели по морето, планината и столицата? Този? Голям народ, голям суверен, голямо нещо... Даже се оплакваме от неговото лично иго... Браво...

Русия определя санкциите срещу Пеевски като лицемерни.

Дасе вдигнем всички за да защитим Пеевски,Борисов,Гешев.

Дали ще се съберете 10 човека, които ще се вдигнете?

Такова голямо момче, а реве ...

В Америка някой пръцна, тука се изпонасраха всички!

Но народът се радва...

3евзек

Глупав народ. Не вземе да с еизправи и да защити своя гражданин от американския колониализъм!

Ако някой си мисли, че парите на Тея са блокирани се лъже жестоко. БСП в момента свалиха гащите.. Никой не споменава , че Божков е в списъка с над 60 фирми и половината от тях са свързани с червени политици та чааак до Вицепрезидентът и бившия военен министър , съпруг на една друга Мая Манолова с културата реплика ..Аз предложих. Стига се до там , че втори председател на ДПС отива в Турция и се кълне във вярност на Ердоган. Падат изтребители без причина .. Правят се военни маневри. Е... Добър материал сме.. Едни и същи ебачи , но го въртят отново от отзад в отпред за да усетим вкуса на шоколада

За Декевре да се готов сивнчо прасчев, квика не квика това е играта, за зимата на суджуци и бурканско...

Тоя, Доган, Борисов и СИЕ, заслужават да гният бавно и мъчително в някоя дълбока, мухлясала дупка …

бял и пухкав. Всички олигарси имат, а той НЕ ! Сигурно, зависи на чие име е . Какво, обиден е на краварите ли ? И ББ няма нищо в Испания, 'ма той поне си мълчи ! Нашето МФ може и да не знае, но американските служби няма как !? :)))

На нашето МФ са заповядали "да не знае"!

Фирмите му в Дубай с милилиардите , крадени от България вече са блокирани чрез санкциите, никой няма да прави бизнес тях, защото ще бъдат ударени от сащ моментално.. Това прасе удка- не иска ще се завърне в България с крадените си милиарди , Кешев трябва да бъде елиминиран даже и физически ако трябва, за да влезе това прасе в затвора и крадените му милиарди са се върнат в хазната, откъдето за взети...

Честно ли да ти кажа мисля си че го боли КУРА, тоя толкова е заграбил че не могат 5 поколения да ги изхарчат.

Прасчо започна да квичиии здраво, явно го заболя !!! И на теб не ти правеше чест да унищожаваш фирми и животи на толкова много хора но го правеше нали …. Дебело говедо !!!

Стига плюхте добрия човек! Всички плювачи искате да сте на негово място - на парите му, на фирмите и респект му, на жените му и пр. С една ду ма - ЗАВИЖДАЧИ! Хе- хе!

Всички искаме да сме такива свине със надиплена сланина вместо лице ..шибаняк, вие нямате дори човешки вид бе, шибани прасета тъпи...а курвара ми от чалгата с квадратната мутра е бай- тъпата и грозна чалгаджийка...за кви жени говориш при това прасе, путката му отдавна е погълната от сланината на шкембетата му..

С толкова пари и власт той си има каквато жена поиска, а ти само лъскаш бастуна! Личи си колко му за виждаш, щом си толкова разстроен... Крретен! Хе-хе!!!

Няма да се изненадам и тоя да повтаря, че всички жени са проститутки дори майка му.

Ама с тях могът да бъдат жени,защото плащат добре и чалгата и тоя.По добре беден отколкото изглеждащ като тия

С други думи и ти за виждаш, защото както е казал народа - по-добре богат и с мадама, отколкото беден и с х. й в ръката! Дааааа Кис- кис- кис

Блиц ли, кои бяха тия? От неговите медии, нали не бъркам?

Проблемът е, че и този приятел не разбра, какво му казаха от Щатите . Не го искат, не искат да работят с него. А дали ние ще го разберем е друг въпрос . Червеният картон е вдигнат. Т.е. ние трябва да внимаваме.

Вай, вай, завалъ, че се и обидило даже домусчето.

На сапууун..!

Бая сапун ще излезе

Взимай 2 калъпа и тичай на баня! А!? И внимавай да не изпускаш сапуна за да не вземе Нафарфори да го нафарфори!

Седем български журналисти рестартираха отново подписка за оставка на генералния директор на БНТ и на СЕМ. Аргументът им е, че Емил Кошлуков не е легитимно избран от СЕМ. Те се солидаризират и с позицията на културния министър проф. Минеков, който смята, че под санкциите на закона „Магнитски“ попада и Кошлуков като обвързан с Делян Пеевски. Подписката до сега е подкрепена от 1738 журналисти, творци, общественици и граждани.

Казах: заколете трите свини баце дилянчу цацаров. Гешев и доган да се погребат живи.

Първо съд не беше ли по закон?

Каквото посял, такова и ожънал..

Прасчо квичи на умрело. И има още много да квичи

Така е като са му опрели ножа до гърлото как няма да квичи .

Свобода за Пеевски! Не на репресиите!

Че кой е затворил прасето за да иска свобода.

Колкото и да грухти прасето, го колят за Коледа.

Боли ли, боли ли като ти вадят зъбките.. помниш ли тая фраза?

Коледата май подрани за това прасе

Не, баце, когато и да дойде Коледата за този, все ще е закъсняла!

То ти нищо нямаш, и майка ти, и тя няма! И ако на някой не му е ясно, наистина няма- хората си искат парите- като става въпрос за гущери- и глава няма. Няма, тън мън, ще разказваш докато свят ти се завив

...разкешваш, докато свят ти се завие*.