Делото срещу ЛиЛана отново не тръгна, тя се отказа от адвокат Хаджигенов

ЛиЛана обясни, че в последните дни трудно се свързала с досегашния си адвокат Николай Хаджигенов, защото бил зает в парламента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ледено студено ли ти е в пандиза?

кой е пък тоя адвокат. Не съм чувал това име. О,да, сетих се, един малоумник с неизживяно детство, мотащ се с прашка по улиците и целещ се по прозорци

Лилана е умна пичка от класа.

Той затова Хаджигенов иска закриване на Спецпрокуратурата. Те сега всички му клиенти ще шиканират процеса , а той на законодателно ниво ще лобира за закриването и така ще ги измъкне по - лесно един по един...те ще му се отблагодарят подобаващо като го позлатят.

Чери намагнитен, Хаджигея си би камшика у парламенто за повече кинти и сега какво ще прави горкото момиче... Тате да бичи кинти от билкови реклами и да помага че Лилито си нема вече никой.

е това момиче за частни партита?

Но делото за 20 загинали до Своге- ПРЕКРАТЕНО!!! ееее,само 20 души загинаха!

Дали има нещо общо между Хаджигенов, Лилана и Божков? Или както се казва няма нищо случайно!

Май има. А има ли нещо общо между герб бойко пеевски и спецпролуратурата?

и двамцата го лапат на Чери...

Какво лицемерие- ЦЯЛО ЛЯТО СЕ БОРИ ПРОТИВ МУТРИТЕ И КРАДЦИТЕ, А ИНАЧЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ГИ ЗАЩИТАВА- ТОВА КАК ДА ГО ОПРЕДЕЛИМ ПОМАГАЙТЕ!

Лилана мутра, а стига бе, глава имаш или кратуна?

Лилана е Мутреса.

Николай Хаджигенов вече е депутат - не е много редно да се явява в съда като адвокат Правилно се е отказала от него

трябва да се каже истината - Лилана я съдят, защото поиска да участва в разпределението на "баницата" с винетките. Ама там са допуснати само две фирми. И двете май са на шиши.

лапала на Шиши...

Лилана я съдят, защото усвои 500 000 Евро за разработка на апликация за бийтбокс (пърдене с уста), чиято разработка струва максимум 2000 лв и която са си изтеглили 5 човека (нейни роднини по пряка линия). Схващаш ли??

е па много от пишещите тук гласувахте за тях ИТН и ИМВ, а сега не ядете доматите с колците А МА ВЕЧЕ ГИ ИЗЯДОХТЕ, А СЕГА МОЖЕ ДА ПОВРЪЩАТЕ.

всички бандити си вкарха в парламента хора

Защо ни занимавате с Глупости ? Има по-сериозни работи , отколко Лиана и Джипко Бибитко !

има да!!! да разкриете самоличността на защитените свидетели

адвокатчето на мафията от партия Мутри. вън колко трябва да си тъп да гласуваш за подобни хора

Найстина Радев се застъпи и мутрите са вън.Разбирай Ветко вън Лишайна вънБошков вън от България

чака да закрият спецсъда , нали затова работят новите политици. Всички дружки на "новите" са клиенти на спецсъда, сега ще оправдаят всички престъпници - срам , позор , безочие ....

Schilo

На Хаджигенов това му е работата, ама да му видим морала-тая, хубава-лоша, му се е доверила и му вярва. Със сигурност и му е платила. Сега ни пари, ни Хаджигенов. Не се прави така, адвокате!!!!

Той с Героги от БОЕЦ колко морлано постъпи

Т.е. Никито Хаджигенов няма връзка с черепната глава ? Да и ние пасем увереност като Деса на президента...

На нейно място и аз бих отложил докато сменят Гешев. Хаджигенов нали с това се занимава 24/7

Schilo

Делото е в съда, така че, ако някой наистина мисли така, лъже се. Чака да закрият спец.съда, че да пипне отначало. А съдията е имал възможност да назначи и резервен защитник.

Schilo

почне, не пипне.

Хаджигенов, като адвокат на жена съдена за измама с евросредства!!! Смях, срам, позор! този би трябвало да си е дал отвод много по-рано, защото нали имаме: Мутри вън! Пък се заел да защитава именно такива хора, обвинени в измама и корупция... С две думи: нямам думи! Скандално!

подсъдим и осъден?

Това е България ...

Всъщност Хаджигейов дали има поне едно спечелено дело, освен делото на живота си, да влезе в парламента, за да се прави на важен?!!!

Не знам и не съм чувал да има друго дело. Също е интересно да се повдигне въпросът за дипломата на адвокат Хаджигенов. Аз също съм юрист и досега не съм срещнал състудент на въпросният господин, а като вземем предвид ,че дипломата е от Нов български университет, вече съвсем ме съмнява професионалната му квалификация.

Чакай скъпа моя, Шиши да нареди кабинета. И ще оправим нещата. Изпратил съм торбичката на Узунов.

Сигурно бившия и адвокат я е посъветвал за тая съдебна врътка. Голям хитрец е тоя Хаджигенов.

Черепа просто си има приоритети .. по важен му е собствения врат от този на поставените лица ... затова Хаджигенов плътно на консултациите че ако не успеят да спазарят заговора срещу Гешев става тегаво.

Метресите на черепа се изживяват като жертви и говорят за морал. Мъка

А ти дали си направил нещо в тоя живот? или ревнуваш, че момичето се е изчукало с някой по-богат от теб? Може да се е пляскала ако ще и с Байдън, ако си иска и това не е ничия работа, но е факт, че не е крала а създаде наистина сериозен продукт, който бачкаше безотказно и безплатно за всички до момента в който не я обвиниха

Горанов каза,че само тиквата е взимал парите,а на лакейте си е хвърлял трохите..

Хаха .. "косвено" я били свъразли с санкциите по Магнитски ... еми няма как да е директно освен ако не една от тримата в списъка. Имаш ли общи фирми с участие на Божков много тегаво с тоя магнитски. А и с адвока Хаджигенов щом е ясна работата.

Простия народ си наби политици и служебно правителство на директно командване от Дубай ... ами без Магнитски какво щеше да е тия 3 месеца ?!

от този овчи поглед! черепухин явно и го е вкарвал в нослето и я е лоботомирал :)

Гнусна съдебна система, има най- малко три статии в ,които паралиите отървават затвора.

Тази не я ли е било гнус да стане любовница на изрода Божков?

Много красива жена!

Г-н хаджигенов, защо изоставихте това изстрадало момиче?

Нека се подиграва със съда. Щом може и щом и се позволява.

Може да си позволи всеки адвокат.Бая захлеби от източване на Еврофондове.Пък и таткото заработва от реклаи на чайове,гинки билиби,баяна вода...По Евроком и Алфата.

Чака Хаджигенов да закрие Спецсъда и да и забаачат делото- т.е. да го прекратят по давност! Хаджигенов- един от радетелите да се закрие Спец прокуратура и Съд- и е бил до сега адвокат!

Т.е. Божков=Изправисемутривън

да не е сложно. божко=мутри вън, бойко=герб=пеевски=спецсъд

каква е тази? Предполагам е трансджендър, щом Хаджигенов и е адвокат.

Не зная за половата ориентация на Хаджигенов. Има трима прекрасни синове между 18 и 26 години. Как мислиш, дали са транджендъри? Ако си ги виждал. Не съчинения по картинки. Хаджигенов може да е защитавал нещо в духа на тъпата Истанбулска конвенция, но за това най-напред в страна се РАЗЛИТАШЕ боко мутрата с огромните си телеса. Беше обещал в ЕС да приемем Истанублсаката конвенция, но не му се получи. ТОЙ нали и слуга по природа и момче да пази колите на сикаджиите на паркинга, да обслужва началниците, ВИНАГИ беше готов (защото най-често не разбира за какво става дума) да обслужи неолибералните измислици на западняците.

Синовете сигурно са прекрасни, но дали са на Хаджигенчо? Това само жена му го знае.