Фалстарт на делото за ваксините срещу Петър Москов

Специализираният наказателен съд не даде ход на делото срещу бившия здравен министър Петър Москов и заместника му Адам Персенски.

Обратно в новината

Коментари - Фалстарт на делото за ваксините срещу Петър Москов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Д-р Москов приел дарение, с което ощетил държавата!!! А бе такива обвинения вървят само пред делилите бе!

Д-Р Носков пробута на българските бебета фалшиви,турски ваксини. "Д-р"Носков е лъжец и делавераджия. Срам и позор за такъв "Д-р"-.....

и да "Бог да ви поживи мистър Роузуотър!" Поставяме кретеноиди с професионален опит зеро, настръхнали срещу обикновения човек , като Новозагорския лъв пред поделението с едно единствено умение- да говорят пред камера в студио, защото за нищо друго не е добре да се заемат. Бог да ви е на помощ с подобията му!

Поредния мизерник с присъда- невинен.

За относително малко време, Пепи такива ги и..а,че и Сергей Бубка не може ги прескочи.Той така "реформира" здравеопазването,че корупцията и батака се задълбочиха още по-вече.

наистина някой разбира ли каква е тая драма с ощетената държава заради дарение?

"Следващ опит за ход на процеса съдът ще направи на 18 юни." В наше село викат: "Пиши го бегАл!"

Съкратете делото и изпълнението на присъдата в рамките на 30 минути и България ще се отдели от дъното.

д-р менгеле в момента безпартиен ли е или да не би вече да е член на герб? важно е по отношение развитието на съдебния процес. иначефадвокат васил василев е много амбициозен и изключително комерсиална личност ....

Ваксините които се опита да внесе Москов в България са произведени от ИДИЛ в Сирия , после се опитаха да ги сложат на БГ ДЕЦА ТОЧКА - Съда трябва да осъди Министъра за Тероризъм в ЕС .

... звездите ли ти я разказаха? Или Ванга:) Или БГ ФАРМА мафията:) Поне да си измоли да ти подарят диазепам в неограничени количества.

Що ли не съм учуден?? Цялата далавера с ваксините носи "печалба" на турската фирма около 80 000 000$, при платени на държавната "Бул био" около 180 000лева.....И всичко било ЗАКОННО! Според финансистите на москооф......Клета Българио.....

Господа, всичко в текста е логично. Дарение причинява загуби. Министър на здравеопазването няма разрешение здравеопазването да употребява ваксини и лекарства. Логични са и коментарите на твърде много коментиращи - щом министър пречи на лекарствената мафия, той е мафиот. Тази логичност не е само у нас, а има световен мащаб и прости източници. Преди дни тук, студентка, незнаеща изгрява ли слънцето изток и какво е "изкуствен интелект" искаше "да стане богата" със знанията си. Френски бизнесмен даваше на гражданите съвети - "логични, като Слънцето, обикалящо Земята". От такива иде тази логика, господа! "Много са" и са навсякъде. Един век не само нашите учебници, а и Оксфордският речник ни учеше, че сифонът работи заради разликите в атмосферното налягане. Академик Сахаров предложи на ООН да запуши озоновите дупки с атмосферни термоядрени взривове. Софийски булевард носи името на дивака! Видни наши историци ни учеха, че сме тюрки, а тюрките не били турци. И сега простаци ни съветват да не изобретяваме велосипеда и топлата вода...

Господа, предполагам, че пишещите ми минуси са познали себе си сред споменатите от мен източници на прекрасната логичност. Потвърдете с още минуси, господа логици!

При положение, че за сделката а машинките за пръстовите отпечатъци се мълчи отвсякъде трябва да ви стане ясно накъде се клони...

Клони се, че БГ ФАРМА-мафията се интерсува да не бъде възпрепятствана да източва Касата, като й продава медикаменти и мед., изделия с печалби над 100%. А у-вата за пръстов отпечатък нямаше как да проконтролира тези престъпления! И БГ ФАРМА мафията използваше тази тема с идентификаторите само да се гаври с Москов и за пропаганда, на каквато са научени ДС "другарите" и техните родственици и обслужващ персонал от тази мафия.

Еми клони към ЕДИН МИЛЯРД.

Не усещате ли, че започва някакъв фарс...

Ваксините разрешени в Турция, пък тук не. Ама инак все некой пищи да му дарят пари да се лекува при фесовете.

Турските ваксини са си безопасни и произведени и проконтролирани от френската фирма. Не са разрешени за територията на ЕС (в която се намира и България), защото стандартът в ЕС се промени и завиши нормите заради антивакс.- движението, което невежо пропагандира(ше), че ваксините водят до аутизъм, имат живак и др. увреждащи последствия. Няма нито едно научно доказателствено изследване, потвърждаващо това. Осъдиха и отнеха лиценза за практикуване на първия доктор, който измисли връзката с аутизма. А за живака тези, които се съмняват да проверят колко живак има в майчината кърма на съвременна майка, колко в един сандвич с риба тон и колко в една ваксина:) Във всеки случай поколението от соца са ваксинирани с ваксини с подобен състав и нищо им няма, дори сега същите "ваксинирани" с демагогия и безскрупулност овълчели се ДС "другари" водят и доят стадото. А стадото сляпо следва вълците и се опитва да лае срещу кучетата, които се опитват да ги пазят. Абсурд! Абсурден народ! Абсурдна държава!

Не знам дали в тази територия , все още се намират БАЛЪЦИ , които да вЕрват , че нещо може да се промени . Ама те видите ли СЪДЕЛИ Москов ... И като го съдят ? Какво ??? Масларката , Христо Бисеров , Златко Баретата ... тях нали също ги съдиха ? Е , И ??? Някой да сте видели в затвора ? Пък даже и да влязат ? Какво ??? Лелка Цецка ЛИЧНО ще им уреди Бягството ( ако естествено те сами не офейкат преди това , като например Галевите ) ; след което за главна героиня ще ни бъде представена отново ... ъъъъъъ ... ЧИСТАЧКАТА !!!

Аз , като Български данъкоплатец , имам претенции към качеството на ваксините , които са опасни за живота и здравето ни. Тая престъпна далавера си е чист тероризъм и присъдите за шайката трябва да са от 30г. нагоре . За прикриващите ги магистралки - съшо ! За шмъркан - доживот ! Същото за укривателя му , онова подпухналото нищо от минфин . До кога ще търпим тия отпадъци?!!

Приел дарение, с което нанесъл щети ?! Първи април мина...

Добре де няма ли някакъв български вариант на НКВД за да се справим с организираната престъпност.

Без НОВ Феликс Едмундович Дзержински така ще бъде още мноооого години!

"Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение! Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати" Ванга

До днес няма осъден Политик ,колкото и да е откраднал ,макар да е от СДС ! Българи време е за емиграция масова в някоя Държава където има закони !

Ето така се Съди в България ! МАФИЯ ! За кокошка няма прошка ,за милиони няма закони !!!!!!

МАФИЯ !

Има ли нещо читаво , ние го смазваме, няма как да не му намерим цаката .

Кога ще съдят Пепи Отпечатъка за машините за пръстови отпечатъци?

"Следващ опит за ход на процеса...18 юни" направо за декември 2025г. отлагайте *ти фарса

Ще фалстартират докато мине давността , след което Пепи Белото ще излезе по-чист и невинен даже и от Златко Баретата !

Този сериал сме го гледали много пъти вече и ще се повтаря докато измрът балъците вярващи в българското правосъдие...

Този Москов не го знам що за доктор е , но е много нагъл ! Ако се яви на състезание по наглост ще му дадат второ място , щото е много нагъл за да спечели първо !

Една бройка Пентаксим в момента струва 55,4 лева. 100 хиляди броя ваксини пентаксим струват 5,54 милиона лева - без ДДС, печалби и т.н. на едро около 3,3 милиона лева. Москов е осигурил тези ваксини на 10 ПЪТИ ПО НИСКА ЦЕНА + още 100 хиляди други ваксини за тарамбуките пресичащи България. Е как няма черевната сган да плюе против него и да го иска в затвора. Ми тоя Москов не им е дал да откраднат 3 милиона лева

Каква червена сган бе мушморок , попитай Ахчиева за каква далавера става въпрос !

Ти пък Ахчиева.Баш майсторката на платените репортажи.Хората пропищяха от това че са подавани сигнали за нарушения и тя най спокойно ги карала първо да платят и тогава разследване.

Питах я. Отговори ми, че е тъпа патка, но и платили

На Ахчиева кой плаща, доста добре е поддържана .

Не знам за ваксините колко струват, ама вземи се интересувай дали се прави манипулацията преливане на мозък. На теб явно много ти е необходим !!!

Точно някакъв малоумен боклук тръгнал да ми говори за мозък. Ае бегай у лево нещастник, като не знаеш колко струват ваксините що се обаждаш?

нямало претенции.... Обикновено МФ твърди че няма пари....

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

И ние и спускаме някоя превалутирана рубла... И после делим баницата.

Ми не можем от зелената тоалетна хартия да се вредим...

Щото Масква не продава зелен хайвер,нали?

Ха-ха-ха. Баси смешните прокурори. Тия с конкурс за малоумие ли се подбират. Дарение на стойност 340 000 лева донесло щети на бюджета за 340 000 лева!!!!!?????? Що за идиот трябва да измисли такава идиотщина.

Какво се церемоните бе! Директно при бай Ставри в ЦСЗ и гледайте да не избяга.

И ние нямаме претенции! Пито - платено!

Кажете ми кога политик-престъпник е влязъл в затвора? Особенно пък сега даже да се крадне е чест и се толерира! Затова българите искат Путин! Дали по съдебен път или с ,,новичок" политика-престъпник го застига възмездието! И така трябва,всеки според заслуженото! Обзалагам се,че Борисов ще прикрие далаверите на Москов,не едн път го е правил!

Е какво да очакваш, бе кретен. Затова че Москов спести милиони на държавата ли трябва да бъде осъден. Затова, че осигури ваксини за 5 милиона за сума от около 300-400 хиляди + още 100 хиляди броя ваксини.

мое ли това да е държава що министерството на финансите не изпрати и писмо че нема претенции към цецо василев? гарван -гарвану око не вади!!!!!

Фалстарт на делото за ваксините срещу Петър Москов Хм, заглавието трябва да се допълни с "и БОйкомеСТАН".

нямало претенции... Та за колко бяха определени щетите? Министър Горанов от личните си средства ли ще ги покрие? Що не пита гражданите,какво мислят по въпроса?

Отсега, преди още делото да е стартирало, съм готова да се обзаложа за изхода му:) Подскажете ми, моля, името на поне един друг министър - обвинен и ОСЪДЕН, и да почнем залагането за изхода на делото срещу Москов;)

,,соросоидалната,, цианоза е опасна за ,,народното,, здраве...!!!

Суджук Ага Ефенди,нещо каза ли по въпроса,дали Шмъркан Паша Москов,и Ефенди Цветанов ще влизат във затвора?

Колко жалък опит на МФ да отмие колегата на принципа - "гарван гарвану око не вади". Нямали претенции... И какво да направи съда? Нали е независим - игнорирал е глупостта на Горанов. Щом прокуратурата е решила, правилно, че деянието е обществено опасно, а то е - корупция... То, това че са приятели с министъра на финансите няма значение. Е, може би да се надяват поне да не плати. То не че ще го осъдят, както са започнали.

И каква претенция да има министерството на финансите, като дарение НЯМА КАК да ощети бюджета

...тотална подмяна на обществените нагласи в една "свободна" медия, чрез триене на неудобни коментари и манипулиране на вота...

Москов.... още един измислен герой на социалистическото битие, който реши, че мое нещо да се случи. И разбира се в тази държава "Нещо се случи" и продължава да се случва, както в книгата.

"...писмо на Министерство на финансите, изпратено до съда, в което се посочва, че то няма претенции срещу подсъдимите." Аре, сега, ще се съдиме за некви си 400-500 иляди лева.