Спаска Митрова си върна детето

Спаска Митрова спечели окончателно делото за родителските права върху дъщеря си Сузана, съобщи евродепутатът от "Атака" Димитър Стоянов. Митрова е съветник на партията в Европарламента.

Обратно в новината

Коментари - Спаска Митрова си върна детето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега да изясним нещо: Нито съм червена, нито пък бабичка. Ако някъде виждате женска злоба, бъркате. Реагирах гневно към "тракторист", защото не е важно как изглежда Спаска Митрова, а и някъде по-нагоре в коментарите си сама написах, че да разделяш дете и майка е неморално и жестоко. Подкрепям борбата на Митрова за детето й. Не оправдавам обаче PR и рекламата, които политици и медии правят от една семейна драма само поради факта, че тази Спаска е някаква новоизлюпена българка и то точно от Македония, още повече, че истинските българи не получават подобна подкрепа в сходни ситуации. Днешната новина за бащата на Съвестин го потвърждава, междувпрочем. Интересно ми е с какво партия Атака помогна на Елисавета Камбурова например???? Подкрепям мненията на "Честито на женицата", "митра спаскова", "Искам да ти кажа..", "???" - това ме кара да вярвам, че все пак са останали нормално разсъждаващи хора в България.

Прилича на селска хубавица. Но по-важното е като толкова иска да е българка и се гордее че е такава: 1. Колко добре знае български език? 2. Знае ли изобщо нещо от българската история - кога е създадена държавата или каквото и да е? Очевидно иска да е българка заради изгодата от българското гражданство и разбира се безплатната помощ от България за да си решава семейните проблеми. И нека разни псевдопатриоти като проф. Божидар Димитров вместо на всяка цена а се хвалят колко 'българи' са интегрирали от чужбина - нека ги задължат да минават тест по български език и история на България! 90% ще отпаднат от списъка...И разбира се като им дадат БГ паспорт да ги задължат 5 или 10 години да живеят и работят в България, щото знаем накъде си стягат куфарите с европейския паспорт!

Озадачена съм от медийното внимание към това хитровато селско девойче, което открито се възползва от ситуацията

Поздравления за усилията на българската дипломация. Ние с моите приятели направихме каквото можахме миналата година. За Спаска и за нейното дете организирано играхме български македонски хора пред посолството на Македония в София. Ако това наше действие предизвиква снизходителна усмивка у вас, то нека всеки направи това за което вярва, че е правилно за нашата мила държава и за нашите сънародници извън нея. Поздрави.

А ние с мойте приятели също направихме каквото можахме за Спасото, организирахме яко напиване в кварталната кръчма - наречена Македонска среща. Дано да сме и помогнали!

ей........ щом македонците се гаврят с нас, а ние си пасуваме.......държава ли ? нация ли ? стадо ли? какво сме ?

Спаске прегръщам те!

Он дека пише на македонски за бугарите и као бугарин чист,по-доле е прав и за всичко, па нека е писал со грешки. Во все що е писал е прав, а не дека лелите го поправят- вие сте промитите в мозъците, лелки червени.

Поздравявам те, братко! Те, комунягите са еднакви навсякъде: и в България, и в Македония, и в Сърбия, и в Хърватия. От тях людето само лошотия и мизерия могат да очакват.

Много е смешно когато някой уж-българин се опитва да пише на развален македонски мухахахааа. Дали има някой македонец който се опитва да пише по форумите на развален български? Обзалагам се че няма такива смешници!

ТОЗИ ПЪТ БРАВО НА АТАКА. НАИСТИНА СВЪРШИХА ЕДНА ХУБ-АВА РАБОТА.ЗА СЕГА АТАКА СЕ ДЪРЖИ МНОГО МЪЖКИ В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА.НЕ СА КАТО БСП-НДСВ САМО ДА ХРАЧАТ ПО СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА.

PR и популизъм, нищо повече!

Всичко това е чудесно - никой няма моралното право да разделя дете и майка. НО! ... защо българките в България не получават такава защита в същата ситуация???

чудно какво имаш в предвид, че тук децата по принцип се дават на майката,освен ако не е нещо наркоманка или с подобен някакъв авторитет!

Илияна

Ами обяснявам ти - когато единият е тормозен от другият /физически или психически/ - без значение мъжът или жената, на институциите хич не им дреме, пък на партиите още по-малко. Не, че няма закони, просто не се спазват и никой не оказва защита на човек в такова положение, камо ли партия да се занимава с него!

балгарите от бившата югославска република македоня са с промити мозаци от близо 100 годишната срабска антибалгарска пропаганда и асимилация, точно такава както и в западните балгарски земи поробени от сарбите. цамо комунистическите изроди, родооцтапници, като агент гоце сирищнишки могат да бадат приятели сас сарбите и техните уродливи лидери, като цлобо. балгарите в балгария са сащо с промити мозаци от близо 70 годишната болшевишка пропаганда у нас. затова много подкрепият червените си палачи и гласуват за тях. освен това, така наречените "комунисти"(всащност никога тези разбоиници не са били истински комунисти) прогониха от балгария наи кадарните и можещи балгари. те винаги са им пречели, защото мислият и могат за разлика от тиях, които генетически са обременени да не могат да мислият и да не могат да могат. затова хитлер ги е наричал "унтерменш" и заедно с техните братя циганите е изпращал в газовите камери.

Написано на чист български език. ;)

Транслитерирано е, от системата за транслитерация , бе мила моя мира, ако напишеш на латиница иа ти го кирилизира като я, а ъ изобщо няма.Същото това да го прочете и патката селвина и всички знайни и незнайни юрдеци и юрдечки, дето най-напред зарад правописа се захващат да размахват пръсчета.:)))))))

Човек, който нарича себе си българин и пише така неграмотно е обида за нацията си.

:)), не, не е обида, обидно и ялко е твоето поведение, успокояваме факта , че си доста прозрачна и хората веднага разбират каква си, наж вероятно изобщо даже не си българка, сигурно чифутка с булгарски паспорт, наследничка на тези които ни "приватизираха" авиокомпания Балкан , след което ни взеха банките, сега ни тероризират с мобилният си престъпник- мобилтел. та такава е работата Нека те помилва Господ, както той сам прецени!

За правописа се заяждай с кирилизатора, той е неграмотният, а докато не си смениш ника с чисто български, не се пиши патриот и не квикай патетично кат пребозало свинче срещу хората с мение.

имам забележка към последното ти изречение. това за камерите е доста съмнително, тези камери според специалисти - независими експерти (мисля скандинавци че бяха) изобщо не са функционирали, по начина по които са направени не биха могли да работят ефикасно за тази цел, казано накратко абсолютен провал като техническо съоражение, липсва какъвто и да е почерк на немската машина, тоест най- вероятно са "сделани" нещо като "катинската " история

На какъвто и език да го напишеш е ВЯРНО!!!! Напиши го и с грешки, и на китайски, важното е, че е вярно! Напук на червените бабички!

Но пък стигнах до един тъжен извод - трябва да си с чужд паспорт тука, за да ти обърнат някакво внимание. Защото за същото във Вътрешна България и пръста си нямаше да мръднат журналистите, камо ли някой друг...А са хиляди подобни случаи, но нашите героини не мрънкат, защото го знаят да не чакат помощ отнийде.....Майката му е сега при преброяването да се пишем...я македонци, я зимбабвийци или други подобни.

Браво! Ако България е помогнала да се разреши случая, ще се приближи до цивилизования свят!

бравото е за партята Атака, която само я плюват някои,то е ясно защо. от Атака единствено се хванаха да и помогнат на жената, държавата в лицето на ловджията първанов и на бившят министър председател - сер-гея , нищо не направи, те само знаят да подкрепят кандидатурите на македония и на сърбия за европеискят съюз и толкова , но какво очакваш от потомци на национални предатели, ами и те стават същите национални предатели, че и по голями даже!

Гледам, че много фиромски "студентчета" са писали тука.Браво, Спаске, показа на фиромските кратуни какво е български дух.Добре дошла в родината си.

Спаске, грабвай си парцалите и детето и тук в България. А твоя темерут бившия тъпанар нашите да не го пускат през границата. Да духа супата откъм сръбско.

Тя Спаска не е проста като теб за да идва в България..тя си върти д.то в Брюксел бе балък :)

Популизъм с политически привкус, от който една случайна македонка се облажи здраво. Иначе, да и е живо и здраво детето...

ха ха как го е яд чифутина само, ами че това не им влизаше в сметките, щом е българка според тях трябва само да страда,но вивота е такъв, че палачинката се обръща! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая патица стана по известна от Левски и Ботев, че и европейски паспорт взе и на работа я уредиха...откачена държава. А българите да се блъскат за 500лв заплати :)

като искаш Ботев и Левски да са известни работи по въпроса. Така се действа. Камаче по камаче се гради държава, а такива патоци като теб е съсипват.

...че ако имаше нормална българска държава тя щеше да се грижи еднакво за всички граждани а не да си правят ПР с някаква психопатка от съседна Македония. В България има достатъчно жени в подобна ситуация ама те да се спасяват както могат, нали :) щото не са от македония или от зап. покрайнини? Еле пък ако не са европейските паспорти надали ще има и някой т.нар. македонски българин да иска да си сменя гражданството - взимат и изчезват в запада европа, не щат в цървуландия!

на такива "българи" като тебе и 500 лева са им много, такива като тебе са яли бой и от Левски и от Ботев

Абе, ако има държава, тя трябва да се грижи за своите поданици, независимо кой къде се намира и какъв е...

Така ли? А останалите "македонци поданници" защо плюят и мразят всичко българско? Отговора е един: защото НИКОГА няма да бъдат истински български поданници, а гратисчии, за които БГ паспорта е врата към Европа.

Спрете да ни занимавате с тази никому неизвестна жена !!! Забранявам ви !!!

в грешка си ,жената стана известна заради мъката си и заради това че не иска да бъде друга освен българка, каквато е по рождение. така че си трай, ясно е че на някои не им хареса че точно Атака помогна на жената, но да бяха и те сторили нещо полезно по въпроса!

Браво момиче, това е една лична победа в тази семейна драма, използвана също за политическа антибългарска кампания! Браво и на всички политици и партии които се застъпиха и дано такива антибългарски кампании не се повтарят в съседни на нас държави!

Тази попеда е всичко друго, но не и лична просто защото въпросната неграмотна македонка не е направила нищо, за да я постигне. Нейните битки ги водеха Атака, Божко Димитров, партии, политици и медии, но не и самата тя. Всъщност македонската девойка направи цяла България на смях и превърна личната си драма в политически цирк.

Може да е грозна според тебе, ама е достойна да носи името българско! А ти си продажно копеле!

тази е грозна и изглежда мн тъповата трябва да я обесят !

Тва да не ти е конкурс за Мис бе, красавец ненагледен!

Гледай си трактора!

Що не цъкнеш вдясно да си гледаш фолк-проститутките, като си такъв естет, ами никнеш дето не са те сяли!

Хубостта на Спаска няма да коментирам, но за ума й си страшно прав. Как е възможно това глуповато момиче да е съветник на българска партия в Европарламента?!?! Аз например се срамувам, че такава ограничена особа като нея ме представя като българка.

jizast

Браво на "Атака"... Понякога има и справедливост на този свят.

Партия Атака няма нищо (или почи нищо) с тази победа. Те само си приписаха заслугите и си направиха евтин PR, както правят обикновено. Голяма роля за тази кауза изигра телевизия СКАТ с многобройните си репортажи от Македония и предавания, които даваха гласност на случая. Всички др. медии си бяха седнали на ушите и устите (както обикновено) и чакаха да видят накъде ще задуха вятъра.

Има партии и олигархични кръгове в България, за които съдбата на българите и Родината е тема скучна и достойна за пренебрегване и презрение. Добре, че не всички български политици мислят само за банковите си сметки! Чест прави на партия Атака, че се застъпиха за Спаска Митрова!

Не си в час. Изобщо не става дума за това. Зад граница има много хора, които имат и по-големи проблеми, но помощ не получават, за съжаление. Това е поредният ПР.

Илияна

Много си прав/а/ за съжаление.....

както и да го наречеш, важното е че има свършена работа налице,положителен ефект, справедливоста въстържествува, ако и други партиi започнат да си правят така"пр" нещата ще си дойдат на мястото. аме те другите партии само гледат как да приберат на циганите гласовете с някое кебапче и това им стига, не им пука за Българя!

Честно казано не разбирам защо занимават обществото ни с този тъп битов случай!!! Всичко у нас цъфнало, че вързало. Пълно е с Демокрация в Държавата България - само ни остана да решим проблема на Спаска Митрова! Ако не беше толкова смешно - би било трагично, или обратното.

ще ти дам, рупор и трибуна да действаш.

Не ми се мисли обаче за хаоса в главицата на това оспорвано дете, за внушенията оттук и оттам, които са го бомбардирали ... То май прилича донякъде на някакъв трагичен символ на парадоксалната македонска нация, изфабрикувана поради външни хрумвания.

За детето се радвам много! НО... питам се, какви съвети дава Спаска в Европарламента, какъв специалист е тя?! Евтина пропаганда пак! Можеха и друга работа да и намерят, в БГ...

И аз искам отговор на този въпрос! Каква е квалификацията на тази дама? И как ще си гледа сега детето, за което се пребори? Ще жертва ли кариерата в Европарламента заради детето или ще станем свидетели на нов хленч?

Аз също с нетърпение чакам отговора!

ще си почакаш, но и ще си получиш каквото заслужаваш:))

SUPER

браво,честито

браво! наж-сетне...дано има и много други успехи за балгарската кауза!

Ми това не е "ново", а точно старо от 2 месеца. Явно на Митрето никаква друга "кауза" не му остава освен тази и да се пъчи за "голямата дейност на Атака".

Така е, използва мощното рамо и пари на пожарникаря като сЪуправник да му дават място в медиите за изява. Атака няма никакъв дял в това...

пич, спечели ме да съм против каузата на "идейчица за българия" която е как да ошушкаме остатъйците :)

ideyazabulgaria.org

А ти отдавма ме отблъсна от "идеята на DedoPop". Пуснах я веднага в коша за боклук....-:)

Една чудесна, макар и с четири години закъсняла новина!ЧЕТИРИ години една майка, една българка е унижавана, преследвана и тъпкана само заради това, че е ... Българка!Детето и е лишено от майка и манипулирано психически, с цел да я намрази или забрави, но ... Бог види!Е, и Европарламента, де ... Искрено се радвам и за двете!

Браво!