И ”Делян” в записите. Ченалова: Янева беше близка с Пеевски

Владимира Янева имаше близки контакти с депутата от ДПС Делян Пеевски и не го е крила, заяви бившата й колежка Румяна Ченалова, която бе уволнена дисциплинарно.

Обратно в новината

Коментари - И ”Делян” в записите. Ченалова: Янева беше близка с Пеевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обединителя на нацията беше много чувствителен за здкулисието. Не пропущаше повод да се изказва. Сега се е снишил и интересно защо не показва готовност да прави пак служебно правителство. А умните и красивите и ранобудните заспаха зимен сън.

Що за общуване и поведение! Тия фамилиярничат за определени личности като децата от детската градина - Бойко, Жоро, Делян....Как е възможно такова ниво? И това ми било съдебна система!

Добре, как е възможно да ги записват както си поискат. Тези или ги следят от НСА или цялата истороя идва скалъпена. Как така има бръмбари на сички важни срещи. Или ги подслушват през телефоните и тези глупаци не се усещат. Просто мистерия. Или това са записи просто и тези си ги пускат сами за да прес;едват някакви цели. Много интересна тема, ако някой по-умен ми обясни ще съм благодарен.

Точки ли събира Ченалова, та така упорито топи Янева?? Не симпатизирам на нито една от двете, още по-малко на скапаната ни прокуратура!!

Той Делян голям бе! Как така изскочи от..... Янева? Голямо напъване трябва да е било.:)

Щеше да е по-гот ако му викаха Шиши.

Българи , обединете и организирайте се в шпиц команди и изметете веднъж завинаги тая деградирала , корумпирана болшевишка пасмина , наречена милиция и съдебна власт !

Тиквата казала на Цацата да изчука една гнила ябълка. Друга гнила ябълка, недоволна че няма да я изчукат, направила компромат в който се чува и грухтене на прасе. Всичко се появява в медия на гнила круша.

Владимира Янева имаше близки контакти с депутата от ДПС Делян Пеевски и не го е крила, заяви бившата й колежка Румяна Ченалова, Това което виждаме в съдебната система , ако бе станало в Полша и Чехия, или Румъния,министър председателя щеше да е с подадена оставка, след което закопчан в следствения арест, главния прокурор по бързата процедура щеше да е директно осъден на 10 г. затвор, а т.н. две каки, щяха доживот да търкат наровете по затворническите общежития.Такъв боклук ни управлява, че нямам думи.

Нещо друго................

Всичките сте навързани като свински черва, долна мафиотска стан! Но не сте само вие, за жалост.

И к во пройм сега? Той Сидеров нали предложи на 21.11.2015г. схема покоято Цацаров да бъде на подчинение и да може да му се търси отговорност , но той на 25.11.2015г. си го аристува и си мисли че умрялата лисица лесно се коли.Бойко и цацаров са пътници от всякъде.Въпрос на време е всички заспали българи и облъчени от медиите да се събудят.

Стига сте намесвани навсякъде тоя дебил! Мижитурка, висока под 1. 60 м! Аман от платени писачи!

Предложи следващата мижутурка която да ни управлява с навързани черва през следващите 25 години и няма да намесваме Сидеров - последната крепост на България от последните 10 години. Ако незнаеш проекта Герб беше създаден точно да измести националноотговорното управление което трябваше да се установи през 2009 година.Атака трябва да си поиска мандат от народа , а не от президента и да се измитат от сградите на властта.

Да излизат записите КОЙ нареди на ВКС да отмени пресъдата, ефективната от 4 години на Цв.ЦВ. и да се свършва с това управление.Да влиза следващия и единствен политик от съвременната история на България който ни заслужава - Сидеров.

Някой разбра ли защо двете свраки изведнъж станаха двете каки? Явно нещо съм изпуснал

Га еди кюфтеата не рива! Ся що ривеш?!!!

"По повод "Яневагет" тя коментира, че не знае как ще се реши този проблем, защото от изявленията на президента стана ясно, че той няма правомощия да формира независима комисия." Да,ТОЙ НЯМА правомощия,но Сивушка ще намери вратичка в законя.Питай Сивушка.Тя навсякъде се вре.

ДО ОТКАТ

...м/у цигани: аз не съм циганин, ти си

Радан Кънев е абсолютно прав, че мафията са тъпи, защото пробутват непрекъснато едни и същи номера. Записи, дрън-дрън. Вече никой не се връзва на подобни елементарни постановки.

Той па Рамаданчо....пръщи от акъл нали?

Даааа! Рада е много права!

Над България се носи ужасна смрад!Абе няма ли кой да разчисти това мръсно блато...аман вече!

Чунчо,разчисти го бе!!!!! Защо чакаш някой друг да го направи!!!!

Бойко Борисов трябва да си подаде оставка след тоя скандал!!!

Защо? Някакви доказателства, че тези разговори отговарят на истината?

изток, само така изглежда

А някой отговорен фактор да е оспорил записите?! Засега се оспорва само "законноста на СРС-та"!

И тази власт е подкрепена от ЕС и 50% от народа, отвратен съм!

Sm3hurk0

Навързани свински черва по високите етажи на властта !

Къде манджа без мерудия :))))

Българи!!! Ние живеем в Европа! каво се случва? Трябва да искаме пълно разследване, пълна прозрачност, иначе ще си останем бедни и жадни! Имаме деца за бога, ако не за нас, заради тях. ТОВА НЕ СА ДВЕ КАКИ, НЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ БАТЕНЦЕ ЗА ТЕБ, ЗА ДИ НИ ГОВОРИШ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ! ТОВА НЕ ДВЕ КАКИ, БАТЕНЦЕ!!!

Ти чул ли си я тая приказка: Когато атовете са ритат, магаретата теглят!

Трябва народен съд и бесилка или куршум! На всички, без изключение - съдебна система, ДАНС, полиция, парламент, държавна администрация. Като в Китай! Едва тогава, след подобен "контрол" на действията на целия "държавен апарат", ще тябва да се освестят и наистина да започнат да работят. Това, което управляващите в България извършват, е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу хората в България! Нещо повече, перверзия! Да не се окаже само, че записът е направен по време на сексуален акт на трима изпаднали, презадоволени от живота, извратени стари свирки!

Защо като в Китай? И в България си е имало Народен съд, който се е занимал с подобен "елит" на нацията, вкл. "елита" на съдебната система, който не е бил по различен от сегашния.

Няма ли кой да посъветва тази кака,да си затвори устата.Толкова ли е глупава че да не може да разбере че говори срещу един 35 ГОДИШЕН ТРУД НА "НАЙ- ПРОГРЕСИВНАТА" ЧАСТ ОТ БГ.Како, ако продължаваш ше те гръмнат.Нали знаеш че живи,"знаещи" нещата в БГ няма.Нито в затвора нито вън от него.Или си траят или са мъртви или са посвета.Тя тази съдебна система в днешния и вид е градена 35г с усилията на толкова "прекрасни" лица и сега ти да се правиш на умна.По-добре уволнена но жива от колкото умряла в опита си да докажеш че си права(а дали си права не ме интересува де).Како, никой няма да ти позволи да разрушиш една от опорите на БГ "прехода".От това са заинтересовани много "хора" и то все "важни хора".И за да ти е ясно колко са важни,е ми делян и цацаров и боко са нищожества в сравнение с тях.Те са им подлоги или квото се сетиш

"По повод "Яневагет" тя коментира, че не знае как ще се реши този проблем, защото от изявленията на президента стана ясно, че той няма правомощия да формира независима комисия." Да,ТОЙ НЯМА правомощия,но Сивушка ще намери вратичка в законя.Питай Сивушка.Тя навсякъде се вре.

Много си прав!

Типично нашенски съвет, воден от "любимата" ми поговорка: "Преклонена главица сабя не я сече!". Затовеа сме на тоя хал, защото всички се снишават, а не усещат, че затъват все повече и повече и в един момент и главите им ще потънат в блатото и тогава държавата и населението и ще изчезнат.

Момче,написаното от мен може да се тълкува по начина по който ти го правиш само от един не особено интелигентен човек

Хора, айде стига вече с тия циркове, че ми писна бе! За какво ни занимавате с тия нечестни и мръсни хора, не разбирам? Няма ли нищо друго, което да се случва в тая дръжава?

Ами то всичко останало "ни се случва" именно поради тези "циркове" на тези хора-беднотия, ровене по казаните, лошо здравеопазване, скъпотия и т.н.-да не изреждам повече. Достоен народ, станал за посмешище заради именно тези "хора"!

И най-вече заради недоизтребените комунисти !

Глас народен глас божи, може всякакви да си ги изберем, даже и доказани престъпници, може да ги поставим и над закона, може щом сме им гласували и лично да колят и бесят.

Чувствам се дискредитиран. Чак ме е яд, че не си чувам името в записите, поне по малко име да имаше съвпадение да се почуствам и аз значим, че и аз съм дал нещо на света.

Това същество, нямам друго обръщение към нея, защо не проговори какъв натиск е имало преди да бъде обвиняема. МНОГО Е ЛЕСНО , СЕГА ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПЛЮЕ СРЕЩУ ВСЕКИ, КОЙТО Е ВЗЕЛ УЧАСТИЕ В ОТСТРАНЯВАНЕТО И ОТ ДЛЪЖНОСТ. ЗАБРАВИ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ СИ В МАКЕДОНИЯ И ЗА СЛЕДСТВИЕТО ТАМ СРЕЩУ НЕЯ. ЗАЩО НЕ КАЖЕ НА КОЙ БЕШЕ ЧОВЕК, А БЕЗ ГРАМ СЪДИЙСКИ СТАЖ ВЕДНАГА Я НАЗНАЧИХА ВЪВ ГРАДСКИЯ СЪД. ЗАЩО НЕ КАЖЕ НА КОГО Е БИЛА ПОДЛОГА.

Сега вече си го преместих ... :)

А пък един познат в телефонен разговор с мен сподели, че бат Бойко му е откраднал туршиите и компотите от мазето. Да вадя ли записа?

и моите открадна и ракията ми взе и сега ходя трезвен и не знам на кой свят съм

тая по Нова каза, че Янева й предложила пари да ѝ помогне материално два месеца след като е била уволнена и тя ги взела!!! Ама той мъжът ѝ няма ли доходи? Като си помисля за семейства, на които не им изплащат с месеци заплатите!!! Абе тая трябва директно без съд в затвора да иде да ѝ се радват.

НО НЕ САМА....

Отдавна подозирах скритата колаборация между Боко Тиквата и Дидо Пуевски! Като две капки вода! С една и съща интелектуална недостатъчност, но с едни и същи политически и икономически амбиции! И няма как да е другояче, кукловодите им са едни и същи бивши генерали от ДС!

Никога в своята история България не е имала толкова прост човек за Министър-председател.

Имаш от мен повече от един +, а на този, който ти е поставил - , ще му кажа,че е дважди по-прост от цитираната от теб личност.

Млад си и не знаеш за Антон Югов, за Вълко Червенков . . . . .

Целта е свалянето на ГЕРБ от власт. Комунягите няма да мирясат. Това им имплантирано в мозъците.

и на децата е ясно че са партнъорите и протестърите...

Сваляне е меко казано!! ГЕРБ трябва да бъдат линчувани, тия измамници и престъпници!!!!

Е как няма да изскочи, Бойко Борисов и Делян Пеевски винаги са били в комбина, както ГЕРБ и ДПС!!!

По Опорните точки е така. ..ама гласуванията в Парламента показват съвсем друго - ДПС, БСП и Атака. Ама не бива да оставяме фактите да пречат на Опорните точки, нали ;))

Помните ли? Между минало страшно и бъдеще неясно живее един малък народ. Свободата му приляга, но чепикът го стяга и погрешен е всеки ход. Девет милиона мишлета изкарват се за всичко ченгета. А котараците подхвърлят досиета и си пият кафето... ...Хората търпяха и накрая проумяха, че си правят с тях лоша шега..."

Никак не говори добре за нас, че за 25 години нищо не се е променило! Само от 9 станахме 7 милиона. И да ви кажа - България напуснаха по-добрата част от младите хора.

Абсолютно сте права! У нас подкрепата един към друг и положителното остана само ...... зеленото палче!

Много бързо от защитник се превърна в обвинител. Кухааааааааааа

Оставям на страна клюките и интригите в съдебната система-те просто за "резил"за правния елит на България,но съм длъжна да кажа,че до сега не съм виждала по-елегантно и луксозно облечена съдийка.Браво, госпожо,подобни одежди най-вероятно не се продават на нашия пазар,а и месечният Ви доход,колкото и да е бил голям едва ли би стигнал за постигнатата от Вас визия.

Малииии аз не съм ништо....тая от снимката ми лъха на спермояд...

народе, не се бави. Като си представИте, че такива като тия и други ни решават съдбите, че все още се съдим с надеждата да получим СПРАВЕДЛИВОСТ. аМА ИМАЛО И ЧЕСТНИ СЪДИИ - НЯКОИ ДА Е ВИЖДАЛ ИЛИ ЧУВАЛ ЗА ТАКИВА? АКО ИМА ТО ТЕ СА НОВОПОСТЪПИЛИ, КОИТО ОЩЕ НЕ СА СЕ НАУЧИЛИ НА НОМЕРАТА И КРАЖБАТА. сЛЕД ВРЕМЕ И ТЕ СТАВАТ ТАКИВА - НЯМА ЧЕСТНОСТ У НАС. Като почнеш от гл.прокурор - та до последния съдя. Колко пъти ни сочат от ЕС без прекъсване, че злото идва от правосъдната система, ама не се оправдават - не било така, а инак. НЯМА ЖИВОТ У НАС ЗА ЧЕСТНИТЕ ХОРА.

Но пък, иначе, Ченалова е страхотно гадже. Колко паламарки е потрошила, само тя си знае.

Потвърждавам! Колега съм на мъжа и ...., но нека не казвам от кой център от съображения за сигурност! Няма такъв секс, няма такава разпоретина и ........ лекар съм, но не бях виждал толкова големи срами ус*и! Страшна е!

Ако имате желание господа ,още много ще изкочат ,че един затвор няма да им стигне. Хайде почвайте ги ,че побъркаха държавата.

Аз и по-рано казах на ДРУГАРИТЕ да внимават "тия каки знаят много..."!

Има жени медицински работнички, които такива слухове разпространяват, че не удар човек може да получи, а направо да се самоубие. Така, че картинката ми е ясна.

Мерише на хайвер от старейшини- Гробари*. А оная, Яневата, тя си мерише само на един !?

И ти понамЕрисваш,май?!