Рамадан Аталай: Нужна е нова енергийна стратегия

Председателят на Комисията по енергетика в НС Рамадан Аталай, обяви, че е нужно изработване на нова енергийна стратегия, тъй като приетата при ГЕРБ, е остаряла. Бившият енергиен министър Делян Добрев коментира, че това няма да реши проблемите в сектора.

Обратно в новината

Коментари - Рамадан Аталай: Нужна е нова енергийна стратегия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи четеики можеду редовете се разбира следното: По време на предишната ТРОЙНА ЛАМЯ ония 2 милиарда дето ги дадохме за Белене не стигат! Понеше от тях бяха усвоени (разбираи ОТКЕАДНАТИ от тогавашната власт) само 3 - 4 милиарда! Сега е необходимо да се направи така, че да се "усвоят" поне едни 10 - 20 милиарда! Не за друго ми е криза пък и СОПОЛА откога не е правил и проектирал язовири, а и Р.Овч и той взеха да му попривършват парите!

Рамадан Аталай: Нужна е нова енергийна стратегия Тези и БСП , са на път да потопят икономиката на държавата с този никому ненужен проект Белене.

ТЕ ДИРА ТАКА ПУСКАТ САМО ПОСТОВЕ, КОИТО ИМ ОТЪРВАТ. АВТОЦЕНЗУРА

Само за тест - опитът ми за пост не мина одеве

Хм... Закончето за ветрените мелници го глесува Триглавата ламя и набута бедния българин да финансира развитието на новите технологии. Единствената цел, разбира се беше да се издои от разбойническият бизнес пълнещ партийните каси.... :D Аз и това броя за стратегия. ;)

Чудя се как може да има толкова прости хора - АЕЦ-а бил най-голямото зло, което щяло да сполети България и пр. и пр. простотии, подклаждани от някои неолиберални национални предатели криещи се зад понятия и изрази като "Европейски" и "реформаторски", които са всъщност просто едни "ликвидатори" и радетели за бананова република. Същите тези хора говорят "модерно", ще ви обаснят как час по-скоро трябва да се закрият ядрените реактори защото са стари, комунистически и пр. пр. простотии. Абе толкова ли сте тъпи драгими "реформатори" !? А този Делян Добрев просто не знам от къде са го изкопали ! Делянеее, виж каква е себестойността на тока, който произвежда АЕЦ и каква е себестойността от ВЕИ /разлика над пет пъти/, и тогава се изказвай неподготвен... и кажи защо скри доклада, за който плати няколко милиона на определена банка, в който се твърди, че проектът за АЕЦ Белене е икономическси изгоден за България! Кажи защо лобираш за ЕРП-та. Какъв натиск за увеличаване цената на тока, при положение, че нормативно признатите им разходи и след промяната са им неимоверно високи !? Ядрената технология остана единствената висока технология, която функционира в България. Унищожаването й ще е равносилно на огромна загуба, най-вече за малкия и среден бизнес, защото токът ще поскъпне неимоверно. Та драгими реформатори нали именно вие сте радетели за развитие на малкия и средния бизнес, за подкрепа на предприемачите както казвате. Е какво ще предложите - по висока цена на тока, Наличието на втора ядрена централа определено ще е в огромен плюс за България, независимо каква ще е тя - Руска, Канадска или Занзибарска

За да е аргументирано мнението ти, трябва да отговориш на 3 въпроса: 1. Защо Козлодуй дължи 800 млн. лева, щом е изгоден. 2. Защо Козлодуй не работи на пълен капацитет 3. Ако цялата ни енергетика легне на евтиния ток от АЕЦ, какво ще обясним на десетките хиляди от ТЕЦ,ВЕЦ,МЕЦ ПЕЦ и ЦЕЦ? 4. Какво да я правим газта? 5. При намаляващо потребление и липса на външен пазар, какво да правим излишната енергия?

И може би най-важният въпрос - от къде да намерим необходимите около 30 милиарда за централата? От Руснаците, в замяна на какво? В замяна на крайно неизгодни договори, каквито вече направи Р. Овч. с газта, с ЕРП-тата. Заради него и БСП, енергетиката ни е на този хал. И ние сме най-малоумното племе, да кълвем като шарани на новите лъжи. Не е истина просто...

По т.1 - защото някой "реформатор", разбирай "ликвидатор", измисли и въведе "такса пренос". Така се съботира износа на ток и АЕЦ няма как да реализира печалба. 2 - в момента АЕЦ работи на пълна мощност. 3. - не цялата, а поне половината. Какво ще правим след 10 години, когато ще трябва да затворим реакторите в Козлодуй /по "реформаторски/"? 4. - Газта ще се използва по предназначение. 5. - Тъкмо обратното, според доклада, за който умникът Д. Добрев плати милиони, след 2020 г. в региона ще има недостиг на ток

P.S. По т.1 - имам предвид увеличаването на такса пренос. А относно цената на АЕЦ Белене, трябва да се спомене, че самото строителство ще ангажира много хора и фирми в България и това ще е положително за икономиката .

Козлодуй не работи на пълен капацитет за да може да се плаща на цялото прескъпо безумие от вятърни мелници и фотоелементи; на тях им плащат колко пъти повече беше на квч отколкото на реално работещите централи (между които и АЕЦ, които не произвеждат CO2 ).

евтина,ама друг път...има някои условия за да е евтина......1.да работи на 100% поне 320 дена годишно и 2. някои някога да е отделял отчисления за изкарване от експлоатация?защото аз не знам такова нещо...

Как червенотиквениците разбират намаление на тока: платено през Август 2012 дневна 407 кВтч нощна 147 кВтч общо за 554 кВтч съ платил 102,22 лв Платено през Август 2013 дневна 363 кВтч нощна 130 кВтч общо за 493 кВтч съм платил 102,26 т.е за за 61 кВтч ПО-МАЛКО потребление съм платил дори 4 ст. повече отколкото през 2012 г. Това е намаление по педераски .... ъъъ .... по бесепарски

А, как иначе! Онази старата дето я имахте докато бяхте на власт с БСП и НДСВ даде плодове дето сега още берем. Сега и нова и рестартиране на корупционните схеми ви се прииска. По света предсрочно спират АЕЦ и замразяват проекти, ама вие ще натоварите българина с още разходи за безсмислени проекти.

Ако той е пазарен, ще се осъществи, каза още Рамадан Аталай от ДПС. Егати изказването!Този български не знае,но не се колебае да ръси гениалните си умозаключения!

Зад ДПС стоят Анкара,мафията и много пари.Знанието на езика няма значение.

браво, две много допалващи се статии днес от сергеи и рамадан, напално безмислени срам ме е че тези хора определят бадешата ни енергиина стратегя. рамадан как реши че енергопптреблението е по различно от това през миналото правитество, та те са на власт от 3 месеца, ние да не започнхме да се индустрялизираме или някои ще ни купува скапя ток в чужбина

Господинчо,Вие живеете с девиза на Ленин за електрефикацията, а светът сега живее с намаление на енергоемките технологии, енергоспестяванията. Или чрез строителството на АЕЦ Белене Трябва да се осигурят пари за трите партии- временно управляващи.Малко ли крадохте преди 4 години"Най големите консултанти"

Нима националната стратегия ще се определя от резака РАМАДАН БАЙРАМ АТАЛАЙ ??? Що не ходиш да копаш тютюна бе простак !!! ЗАЩО НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗВА, ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ЕВРОПА КЪДЕТО В ДОМАКИНСТВАТА МАСОВО СЕ ПОЛЗВА ЕВТИН ПРИРОДЕН ГАЗ В БЪЛГАРИЯ ПОТРЕБЯВАЩИТЕ ГО СА ЕДВА 2 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Защо за разлика от ТУРЦИЯ която е предвидили с 50% увеличаване на потреблението на природен газ у нас подобно увеличение не се предвижда !!!! За на не сме зависими от Русия ли ?? ЗАЩО БЕ АТАЛАЙ ?? ЗАЩОТО СПОРЕД ПЛАНА ВИ ЗА ПРИКАЧАНЕТО НИ КЪМ "ЕВРОЗОНА ТРАКИЯ" ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕМ ВЪВ ВИЛАЕТ НА ОДРИНСКИЯ КАДИЯ !!!! МАШАЛЛА БЕ ЧОК ТАРИКАТ !! ЩЕ НИ ПРЕВРЪЩАТЕ В БУЛГАРИСТАН ТИХИЧКО И МИРНИЧКА С БАТ ВИ ДОЛЕН СИДЕРОВ !!! СОРИ , НО НЯМА ДА СТАНЕ !!! СКОРО ТИ И ГОЛЕМИЯТ БИЗНЕСМЕН СИНКОВЕЦА ТИ ЩЕ СЕ ХВАНЕТЕ ЗДРАВО ЗА МОТИКИТЕ И ЩЕ ПРАВИТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ ПРАВИЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ - ще копате тютюна !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гърция,която според някои едва ли не фалира,няма нито една АЕЦ,но има брутен продукт 6 пъти надвишаващ нашия!Средната работна заплата там е 2170,79 евро!В "ядрения тигър",България,суперпрофесионалисти и експерти като Орешарски и Станишев ти докараха до последното място в Европа по доходи със средна РЗ 385 евро!Стига лъгаха,защото енергетиката ни не само осигурява нуждите ни,включително и част от тези на самата Гърция,но остава нереализаран излищък!Всичко е за това да прилапат минимум един милиард евро в джобовете си!

Както многократно пиша, енергетиката е последния останал мащабен неприватизиран сектор в България, макар и прояден от ЕРП-та, които не действат по правилата и стотици партийнообвързани паразитни фирми, които смучат го смучат мандат, след мандат. Следващия, естествен ход е приватизацията, което е цел от над 10 години насам, но политиката на няколко правителства е това да стане "естествено", като сектора се вкара в дългове и силно се компрометира в общественото съзнание:))) Разбира се, в приватизацията на сектора няма нищо лошо, стига да не ни лъжеха с илюзийте за Белене, които да ни стреснат и да приемем приватизацията с въздишка на облекчение:))) Похвата е стар, като света, това е живата истина, а аз очаквам, както обикновено, да бъда наречен "болен мозък" с което някак посвикнах:)))))

едно стана пределно ясно, че заради корупционния проект АЕЦ Белене беше свалено предишното правителство и така наречените "спонтани протести" през феврурари бяха много добре организирани след спирането на най-корупционния проект ва най-новата история на България. сега е повече от естествено комунистите да направят всички възможно да сключат така заветния за тях договор за изграждане на АЕЦ Белене, след като и за най-непросветените стана ясно, че такъв няма. Това е боката на другарите от БСП, а сега виждам, че и на ДПС. След това може спокойно да си подадът оставака. Крадци!

Предишното правителство беше свалено завинаги от власт, поради въпиюща некадърност и наглост на мафиотската клика на тиквата и Цвъци.

Добре че са т.нар. турци,че да ни казват какво да правим!

А какво ли мнение има Борисов днес?

Червените емисари и резаните ибрици отново ще ни заробят с братския руски олигархизъм,и с милиарди на гърба на бедния българин а те ще строят палати и обръчи от фирми!

Ако ще е стратегия някаква, социалистическа, то по никакъв начин не може да бъде нова, камо ли стратегия. Може да е нова далавера или кражба. Няма как да е друго. Само това могат. Това им е идеологията. На 9.09.44 открадват властта, уж в името на народа. Веднага открадват труда на способните и предприемчиви българи - национализация казват било. За народа. 50 години правят каквото си искат, напук на същия този народ. Окрадоха и интелектуалния му потенциал, междувременно. Ако се появеше някой по-амбициозен специалист, то за него нямаше бъдеще, ако не препише постижението си на партийните си шефове. За тези, които са забравили ще напомя, как можеше да разбереш било в статия, било рационализация, било изобретение или каквото и да е ново и прогресивно кой е автора - последния в авторския колектив. Първи бяха шефа, отговорния в министерството, партийния секретар и накрая - твореца. Така крадяха и интелекта на способните по социалистическо. Руснаците, будалите, строеха заводи, даваха материали, технологии, само и само да не загине пустия му социализъм. Изпонастроиха къде, каквото можаха, дойде 10.10.89, социалистите се огледаха, че доста се е натрупало за крадене и пак го откраднаха. Зарязаха народа си на произвола на съдбата и се юрнаха да крадат, като за последно. Ошушкаха отново всичко що се настрои за 50 години. Някои ще питат: Е, не им ли стига? Не им стига, идат нови и нови. Това е много блага идеология и винаги има кой да я прегърне. Нищо не правиш. Седиш и се оглеждаш. Щом видиш нещо, дето си струва парите, просто го открадваш. Погледни им електората. Все стратези по краденето. От най-ниското циганско ниво, до най-изискани тарикати, но с една идеология - социалистическа. Та, стратегията е ясна. Вероятно пак ние всички ще трябва да направим нещо ценно, дето да си струва краденето.

ves

чървулчо огледай се и виж хората не искат да живеят по старому.никой не иска крадци и мошенници да го газят.стига!като преписваш греховете си на другите това не те прави безгрешен.

"Народът не иска да живее, по старому, а упранляващите да управляват по новому." Това вече сме го играли. Диктатурата на пролетариата е "най-демократичната" власт.

ves

чървулчо огледай се и виж хората не искат да живеят по старому.никой не иска крадци и мошенници да го газят.стига!

Слушах няколко тв дебати между леви и десни. Изумен съм от некомпетентността, озлоблението и махленските доводи на десницата. Никакви доказателства, пълна тенденциозност, безсилие и оттяк - лъжи и махленски закани. И ако тези объркани и съзнаващи своята политическа неграмотност люде продължат да пречат на правителството да си върши работата, България я чака тъжно бъдеке. Десницата отново демонстрира едно - несподелена алчност, пълно пренебрежение към закони и логика, тъпо упорство и влудяваща безотговорност. От което се възползват друг тип тарикати на десницата, за да изпълняват нечии чужди задачи и интереси по рушенето на страната ни. Оттук идва и безизходицата на обществото ни, разделението и потвърждаването правотата на левите, независимо от гестаповските закани и псувни. Тъжно и страшно.

по точно име и да си искал не би си намерил!!! ..."за да изпълняват нечии чужди задачи и интереси по рушенето на страната ни." чуждите задачи ги остави на другаря станишев,той се заел и е специалист по тази тема! ако белене не стартира и циганите почнат да си плащат ,първо ще му "отсекат" главата руснаците,а после и ромейците !!!

ves

чървулчо огледай се и виж хората не искат да живеят по старому.никой не иска крадци и мошенници да го газят.стига!

... турчин да бесней над бащино ми огнище..." Благодарим на комунистите! Птриотизмът си има измерители. Предателството също.

... и на Болен Сидероглу, този чалмар, този Киряк Сидер ага, тази долна продажна твар ...

Въпроса е как след като намалиха с 5% цената на тока която и без това беше най ниската в Европа се ще намерят пари за да се крепят на власт. Власта я взеха с малко популизъм сега обаче идва трудното. Пак ще измислят някоя простотия в това не се съмнявам.

нов заем

Каквото каже ДПС, това ще бъде. Така е било, така и ще бъде докато има меки китки във властта. "Не подкрепим ли Пеевски за шеф на ДАНС, правителството пада"- това са думи на депесарската подлога серГЕЙЧО.

ves

сами сме си виновни че допуснахме престъпници да ни управляват

Абе плужек нещастен,..... оди си едби м....та турска,,,, ти знаеш ли каква е файдата от стратегия..... Обади ми се ще ти напиша и стратегия за задравеопазването...

29 март 2013, петък УСПЕШЕН ЕКСПЕРИМЕНТ ОТ СТАМАТ ДИМИТРОВ, ПОД ПРЯКОТО И ЛИЧНОТО РЪКОВОДСТВО НА МЕХРАН КЕШЕ, Е ИЗВЪРШЕНА СИСТЕМАТА "KEШЕ РЕАКТОР - ЗАВЪРШЕНА СИСТЕМА". ПОКАЗАНИЯТ МОДЕЛ, Е ПО ИНСТРУКЦИЯ НА ОРИГИНАЛНИЯ ИЗОБРЕТАТЕЛ - МЕХРАН КЕШЕ. НЯМА КАК ДА СЕ КОМЕНТИРА НЕЩО, КОЕТО Е ЯСНО САМО И ЕДИНСТВЕНО НА КЕШЕ И НА ОНЕЗИ, КОИТО ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ. /БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА/ В това съобщение, "бегло" се споменават факти, които пряко засягат интересите на "енергийната ни мафия". Защо? При един бегъл разчет за добиване на 1 kW мощност от ЯдЕЦ "Белене", инвестицията е 5 хиляди евро, плюс експлотационни разходи за всяка една от 60-сетте години живот на централата, плюс такса енерго пренос. ... Всичко това означава, че произвежданият ток в къщи, ще захранва всички електроуреди 60 години и на цена не повече от 1 стотинка, на 1 kWh. При Мехран Кеше, реакторът е с инвестиция 1000 евро за добиване на 1 kW мощност, а експлоатационните разходи за времето от 60 години, са почти нулеви. "КЕШЕ РЕАКТОРЪТ" е ЛОКАЛЕН. Няма нужда от диктата на ЕРП-то, при електроснабдяването. През април 2012 година, Барак Обама издаде Декрет, с който се забранява разпространяването на информация, за дейността на Фондация "Кеше" в Белгия. За това в пресата ни сега няма никаква информация по въпроса за инж. Мехран Кеше и за получаване на електроенергия от НИЩОТО.

този, който разбира единствено от юмручен бой (справка нахвърлянето върху Емин Ениахмедов), седнал да работи по нова енергийна "стратегия" за БГ????? Ако това не е гротескно, здраве му кажи.....

Да ,така е.Но циганите ток не плащат.Вода не плащат.В пощите се нареждат само за помощи.Показаха по една медия.Срещу името им за сметки стои ром,значи защитени са от плащане.Жена се възмущаваше,че в малко населено място плаща и тяхната вода.А тока всички го плащаме.Водят го,като загуби по мрежата.Здравни осигуровки не плащат,сгради не плащат.Социалната политика е само за тях.Издръжката им струвала 3,9 милиарда на година.Те са електорат на ДПС и най вече на БСП.Хората искат прозрачност и справедливост.

много умна и ефтина идея за новата стратегия!!! партията(те),чийто електорат е евророма поемат разходите по техните ел.нужди!!! на теория е супер,но кой би признал,че с гласовете на тия се е издигнал толкова нависоко!?

Защо да плащат здравни осигуровки?Нали има спешна помощ/на къоравия Хасан фурната/.

В новата енергийна стратегия на стратезите от ДПС трябва да се даде необходимия кокал. Иначе всичко се обезсмисля.

народ си заслужава правителството" и ние нашите престъпници!Какво направихме ,за да не е така?Нищо!

стратегия не измислена до сега никъде по - света. Мислете, че не ви остана много време. Тъкмо бяхме тръгнали в правилната посока 97г и тези лешояди съсипаха всичко през последните 12г.

Понеже това е България аз също съм Българин, някак си ми е страшно неприятно да ме управляват Украинци и Турци!!!

е да се каже - да ме крадат.

Нужна е нова тояга,защото станахте много нагли!

Белена е една от най-големите кражби на прехода. Целта е този път да се доведе държавата до фалит и гаранции в/у високо лихвен кредит.

Новите стратегии на социалистите са вечно дърпане назад в миналото. И на малоумните е ясно, че в тази нова стратегия няма да има нищо ново, освен старото Белене. Ще ви го направим на инат, както ви управляваме. Хич не ни интересува, какво ви трябва, нито какво мислите, нито какво искате, защото сме социалисти.

Не нужна нова енергийна стратегия. Нужно е мангасаряните от ЕВРОРОМА, които са коалиционни партньори на подлогите от БСП, да си плащат сметките. Няма ли крадливи мангусти, които са коалиционни партньори от ЕВРОРОМА на подлогите от БСП, няма и да има графа "загуба на ел. енергия по трасето. Няма ли такива загуби и кражби, които ги правят манговците - коалиционните партньори от ЕВРОРОМА, няма да има и високи сметки.

за всичката тая каша има доказателства и документи защо сме на това дердже и кой е виновен!!! банално,болезнено (за некои) ,но е факт,че не правителството на герб носи отговорността за енергийната ситуация в бг. лично другаря станишев разписва два документа с,които заробва нек и българския народ с на стойност над 13 милиарда лева! това е истина,това е факт,това е реалност,която някои другари не могат да преглътнат и за целта ще направят всичко,абсолютно всичко да потулят случая стартирайки белене за да може в бъдеще да се оправдават с думите "колко много ни е струвал този проект и затова не можем да продаваме ел.енергията ефтино"

Да припомним, валидният резултат от референдума в съотношение 60 към 40 е да се строи Белене.

ves

сами сме си виновни че допуснахме престъпници да ни управляват

Разбира се, че не е решен въпросът с Белене. Ако кажеш, че е решен, ще ти отнесат главата заради парите които сте излапали!

Като предистория, нека да си спомним за "грандиозния" проект "Електропровод 750 кВ" ! Прахосани милиарди за един мегаломански проект през 80-те години. Хайде, тогава тоталитарен режим - решаваха ЦК и Политбюро на БКП, а сега? Впрочем този проект завърши катастрофално - изгради се, но технически не беше използваем. Много години плащахме такси на Румъния затова, че ползваме коридор за ел.-провода през тяхна територия. Накрая 2003 г. им го подарихме, за да се отървем от таксите! Сега я караме по същия начин. Без надеждни дългосрочни ел.-енергийни прогнози, без надежден режимен анализ, ще тръгнем да изграждаме АЕЦ с мощност 2200 МВт, защото една от партийте (познайте коя) така е решила. Но електрическата инфраструктура за надеждно присъединяване на такава ел.-централа ще изисква и хиляди км. ел.-проводи с отчуждаване/изкупуване на земи и пр. Познайте и как ще завърши всичко това !? С много голяма вероятност - катастрофално !!

нова енергиина стратегия,а ново правителство ни е необходимо!

Определено е необходима нова енергийна стратегия, спор, няма. По времето на Герб се измениха пропорциите в енергопроизводството и мафията не само гербаджийска но и бесепарска се насочи към ВЕИ енергията, която им гарантира много високи изкупни цени въпреки неефективното и скъпо производство, което пък директно се отразява в измислената цена от тн. енергиен микс. Ако не беше скъпата компоненента на веи фотоволтици, вятърничеви и темподобни енергии, народът нямаше да плаща толкова скъпа енергия и това нямаше да доведе до гладните бунтове през февруари. Но алчността на българските мафиотизирани бизнесмени няма насищане. Сега проблемът е друг борбата за влияние на две че и три енергийни мафии и това няма нищо общо с партийна принадлежнос ти цвят. Едно е ясно, най-евтината енергия е ядрената и няма губеща ядрена централа в света.

ves

по времето на герб ли много ти е къса памета

Почна се по-рано, но най-много тогава.

Тоя да ходи у Турця да си прави нова енергийна стратегия. Читак!

Вярно е. Сега ще започне едно плащане на консултантски и изписване на тонове мастило. Не забравяйте и хидро-инженера Доган.

от страшно по страшно, атака и дпс, с алтаж? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Започва се забълбукването на материала. Първо ще му се обясни че му трябва още МНОГОООО ток произведен ток, а после ще му бъде натресен и Белене - та да има и пра-пра внуците да изплащат, ако все още има такива по тези земи.

АЕЦ "Белене" е единствения лесен начин за да набъбнат сметките на определени "другари",допринесли да додрапаме до властта!За БСП депутатите е малко да си милионер-90 % от тях са такива!Важното е със строежа на "АЕЦ" да пръкнат още десетки милионери с по 7-8 нули след първата цифра,партията да се замогне,да може да купува спокойто бъдещите избори,бъдещите министри и политици!А това че средната заплата в БГ е 76% от тази на най-бедната страна в Европа пред нас-Румъния и че срадната ни заплата е 17 % от тази на гърците,за тях е без значение!Червения фашизъм ни води все по-надолу и по-надолу!

Неграмотни глупости от празноглави кратуни.

Страшно!Много страшно!Това не са думи на господин Алтай! Това е новата стратегия на управляващата коалиция.От трите коалиционни парти-БСП, ДПС, и АТАКА , само ДПС беше против изграждането на АЕЦ "Белене. "Сега и те , вероятно притиснати от безпардонните си покровители, се присъединяват към апелите на безпомощния си съюзник Сергей Станишев край язовир "Копринка".СТРАШНОТО Е ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ПЛАЩА НЕ ПЕТИЛЕТКИ , А ЦЯЛО СТОЛЕТИЕ ВЗЕТИТЕ ТЛЪСТИ КОМИСИОННИ ОТ НЯКОИ ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ , А НАЙ ТЕЖКО ЩЕ ПОНЕСАТ ПЛАЩАНИЯТА ВЪЗРАСТНАТА ЧАСТ ОТ ЕЛЕКТОРАТА , КОЙТО ВСЯКА ГОДИНА ХОДИ НА в.БУЗДЛуДЖА И УЧАСТВА В НАГЛАСЕНИ РЕФЕРЕНДУМИ.

Престъпление е да се търпи чужди градждани да ни управляват всички трябва да ходим на протести.