Вижте декларацията на Лозан Панов пред ВСС

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов е подал празна декларация за парите, с които разполагат - той и съпругата му Елисавета Панова пред ИВСС.

Обратно в новината

Коментари - Вижте декларацията на Лозан Панов пред ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха, те обраха цяла банка с милиарди в нея, лепнаха ни дългове и усвоиха безцелно и безвъзмездно фондове, пък няколко хиляди недекларирани на Панов са проблем. Това е къорфишек за материала, колкото е виновността на детето на Василев. Направо са комични, народът им се смее вече.

d4

е,и?? не носи НИКАКВА наказателна отговорност. ще му лепнат едно "административно" нарушение и в краен, ама много краен случай ще го глобят 50 лв. толкова по казуса Панов.

Прокопиев му е забранил да прави декларации ! Гнила Съдебната система в България заради такива като този Панов ! Трябва да му се поиска оставката , заради Агнешките глави избягаха децата ни ! Лъжи , лъжи , Черни лебеди !

Е и???? Нали е подавал преди и ако няма разлика няма смисъл от писателстване.. Само ми е чудно защо не приказвате за другите дето не са подали ами само с Панов сте се захванали защото май не ви отърва че говори истини директно, че иска проверки там където вони,..

Точна така ... пак са се вторачили не където трябва(нарочно, разбира се). Лошото е, че май народецът - който умен си го водим по принцип, макар и сме на ясно, че не е - пак не стопля ситуцията. Белким стопли някой ден и тогава няма да сме на опашката на ЕС, което пак не е лошо но фона на бившия СССР.

Горката Агнешка главичка бил беден като църковна мишка , а на черния лебед му пада перушината ! Ето така се става Олигарх , тихичко , полека но силно , този осъдил , онзи осъдил , а този се поделил с него ще го пуснем ! А сега се прави на отрепка , болтовете меки , седалката скърца , огледало счупено ! Оставка на Л.Панов и шута на село , ще се гаври и мародерства Българския народ !

тях попита ли ги някой откъде са декларираните милиони. Дебелият синковец обясни, че е спечелил 80 млн от земеделска дейност, а това обяснение беше прието раболепно от същата сметна палата, която се занимава как викали на жената на Панов.

Абееее, Канал 3! Като сте се заели с благородната задача да публикувате декларациите на видните държавни мъже, публикувайте и на 6i6i Мамин Златен Той!;) Че да изпаднем в екстаз и благоволение пред Гения Му - как "народен избраник" за една година натрупа иманье за 80 милиона!;) Бре, кадърен, бре умен, бре гениален, бееее!

СЧИТАТ ЗА ЛУДИ глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи свети, а ум човешки да скове навек в окови тежки!

Свестните, по света и у нас, освободени ли са от задължението да декларират доходите си и изобщо да нарушават нормативната база?

от нищо. Освободени от всяка отговорност са послушковците в системата. А Панов не е сред тях.

ЩЕ ТИ ОТГОВОРИ БОЖЕСТВОТО БУДА ПРЕД КОЕТО ТИ И МНОГО ОЩЕ ДРУГИ ИДИОТИ СЕ КЛАНЯТЕ.

Шило

Добре де, толкова ли не може да бъде посочен проблема на Панов? Проблемът му е в това, че е бил длъжен като Председател на ВКС да подаде декларация, както и да подаде декларация и като член на ВСС. В единият случай се подава до Инспектората на ВСС, във втория- пред Сметната палата. Какво вече е декларирал е отделна тема. Не можем да коментираме съдържанието, а само това, че като член на ВСС не е подал декларация пред Сметната палата. затова е целия шум. Шум за нищо. Ще го проверят, ако няма нещо, което да е придобито в резултат на престъпление или няма за него обяснение, то на Панов ще му наложат глоба в размер на 1000 лева като за първи път. Това е.

Въпросът е врява да се вдига та да не се виждат управленските резили.. Незнам защо трябва да се подава на две места едно нещо и в същото време да ви врякат как администрацията ''работела'' На мен ми е интересно защо не показват на другите декларациите??защо не се заинтересоваха от тези хиляди левове и евра дето много са написали като налични...

Кога Пеевски успя да купи и дир.бг ???

съдебната система го чака очерняне. Това разбираме от канал 3 .

Шило

Каква промяна е поискал Лозан Панов? Ама честно! Нещо реално да е направил? И той, като Калин Калпакчиев влизат в празни спорове във ВСС. това им е единствената занимавка. А Калпакчиев е и от ръководещите на Съюза на съдиите в България. за които пък се знае, че са на чужда хранилка.

Поискал е магистратите да могат да се месят явно в политиката. Поискал е магистратите и техни сдружения да могат да се финансират от чужди спонсори. Поискал е прокуратурата да не се занимава с розовобузестия бизнесмен. Малко ли е, за да се сдобие с простестърска защита?

Това показа проверка на Канал 3. Канал 3 е собственост на Догановата Свиня , който канал се използва в момента , като удобен "инструмент"да се дискредитират или унищожат инакомислещите. Цацаров и хората около него във ВСС, са част от тази мафиотска метастазия, която разяжда държавността у нас вече 27 г.

:)) ами то има логика , канал и свиня ... Терминал(но) 2

Нормално е да е празна, човеко е стожер в Дай България, грантовете от розовия се пренасочиха натам, и той се чуди и мае какво точно да напише. Пък и той няма време за безсмислени декларации, от работа по съдебната реформа и болтовете по мерцедеса не сколасва

да видим декларацията на дебелян свинеевски и циганинa хидромилионер, а !?

ами ... поради технически причини (липса на дисково пространство) техните декларацийки не се събират на сървъра на НАП/НОЙ , така че ще ги предават устно .... Та така Терминал(но) 2

РОВЕТЕ! Идва време и вие да бъдете изровени. Ще се наложи да давате обяснение как един свинар е придобил с ДЕСЕТОКРАТНО КОРИГИРАНА АПОРНА ВНОСКА НА СОБСТВЕНОСТТА МУ контролния пакет от 51% от акциите на ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР! Не беше ли Цацаров шеф на ОКРЪЖНИЯ СЪД в Пловдив, когато ГЕРГОВ по тази престъпна схема стана собственик на панаира?? АМИ ДА - беше. Узаконяването на сделката по придобиването на акциите на ПАНАИРА не мина ли през една НОТАРИАЛНА КАНТОРА , която бе собственост на половинката на ЦАЦАРОВ? АМИ МАЙ, ЧЕ ДА! Разбира се това не е корупция, а една чисто БРАТСКА СХЕМА която може да съществува само в едно затворено общество като МАСОНСКАТА ЛОЖА в която участват аген ГОЦЕ, СВИНАРЯ и ЦАЦАРОВ. Какво да се прави - братски работи. МАСОНИ!

на пролетарията ...не се вика Масони тия нямат интелект и за Мусон да са ... за кал не стават с тая мазнотия ... с една дума "Нула" ... загуба на пространство и материя... Терминал(но) 2

Хайде стига си спамил бе, тъпанар! Нали си извън БГ? Какво кибичиш в български сайт? Много го пропагандираш нещо терминал 2. Да не би пък случайно изобщо да не си извън БГ, а да живееш в кашон и количка за багаж на терминал 2 и да си решил, че това е извън България!

Интересно защо все кафяви медии се занимават са Лозан Панов. Един свестен човек да се появи от някъде и "шишковците" почват да го нападат.

... ех ... продължавате да ги делите все едно не са от една кочина .... Хляб няма , поне зрелища с дебели кавички , че да не се говори много за милионите глоби дето всичките страни през годините са натресли на милата родина Занимавайте се с кафяви реплики , мислейки си че това е важно , или че имате друг сайт на роден език дето е с по-качественна информация ... е да ви кажа , такъв няма ... Терминал(но) 2

И кой е свестния и кой е човек?

"Любимият" на мнозина тролове съдия открито се подиграва и на съдебната система, и на всичките си фенове.Отдавна е известен на обществената с параноята си - измисля си какви ли не покушения, конспирации и завери срещу негова милост, и какво толкова е свършил освен налудничавите си искания пред президента за "реформа" в съдебната система? Сега най-богатият съдия в страната със сигурност ще твърди, че декларацията му е резултат от "престъпен заговор" с цел да го очерни - пък декларацията му бяла-беленичка като ланшния сняг.

Горкичкият , да го съжали човек с тия доходи. Дайте да отворим дарителска сметка да му пратим на него и на другите 250 гладуващи чифтокопитни Трагедия драги зрители ... Терминал(но) 2

И ти ли бе Бруте...

охоо, хайде този започват да го разчистват. Шишковците в действие!

... има друг гладуващ ... този се е охранил , а хранилката все още пуска , та що да не си охранят още един , може да им потрябват в бъдеще като ги позабрави народът ... днес един , утре ще имаме двама ... мислят за бъдещето на .... Терминал(но) 2