Декларация за фирмена собственост само за чуждестранни лица

Адвокатите няма да са доносници, предвиждат промените в Закона за мерките срещу изпирането на пари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъртвороден закон и опит за превръщане на абсолютно всички в доносници под страх от санкции! Вече е невъзможно чужденец да направи фирма в България.

Цялата глупост да искат човек с един два граждански договора да се регистрира при тях за да не плати глоба, нищо че те са мижави суми, та и план да си прави как да ''действа'' като доносник нищо че няма допир с такива дето са се обиграли в кражбите само доказва професионалите ''юридическиюю знания на сегашния м-р на правосъдието ама успяха да побъркат милиони българи.

Е, що така скромно - само за чуждестранните лица?;) Нас тук повече българските собственици ни интересуват...

Разни Ислямско- турски башибозуиц, представящи се с имена- Картофа, Мечката, пъпеша дават ПОДКУПИ на Б. Борисов за да купуват земята в цяла България. И после тия Башибозуци, строят небостъргачи и продават имоти на араби и китайци... И тия араби и китайци взимат Работата и Бизнеса на Българите, и тръгват да Завземат България... Трябва да утрепят Б.Б, за да я има България, а после да запалят мафиотските фирми с които ограбва и убива българите и да изгонят Ислямските башибозуци- Мечката, Картофа и всякакви араби и китайци.