Дебатите по вота на недоверие: Защо Борисов го няма? Той е духом с нас

За 10 г. докараха здравеопазването дотам, че "достъпност" и "безплатност" се заменят с "връзки" и с "пари"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов и Нинова - в една стая на психодиспансера "Визия за България"!

Няма управия! Крадците с бели престилки ни довършиха! Как не се засрамиха?

Модераторе, да ти изстине кафето и да ти увехне сандвича, задето ме триеш и толерираш Хаджи Бою Духовника!;)))))))))))))))

Е, айде със зраве, пък и след слеващите избори да си остане все такъв духовен образ в политиката.......

Ами нека сложат един портрет на банката, както на времето на бай ТОШО и винаги ще е в парламента.То и без това от година не е влизал там.

Преди беше с връзки. Сега е с пари.

ха-ха. Ами да дойде, защо да не дойде каквото каже Нинова - да напусне Брюксел и да иде в Москва ха-ха. А нейният син защо не напусне банката на Рокфелер в Ню Йорк и да дзийде да се ожени тук, пък да народи дечица . Пълна дебела идиотка, абе те в БСП не я търпят. Ще напусне Ню Йорк -да ама не - та там плащат с ДОЛАРИ. Защо мислите че е там? Нинова, не всички сме дебили!

Не всички сме!:))) ....ама ти, герберски трол кирлив---СИ !:)))))))

А болен лидеров ще бъдели духом с герб?:))))))))))))) ...или физически ще го хакне на бою симитлията,като подкрепи вота!:))))))))))))

Тези диви популисти Кутев и Нинова стават и лягат с името Бойково. Дано хората не се подведат пак по този див популизъм :(

Е па вие си лягате и ставате с името на Сидеров.... тааа ... за какво ни говорите, бе.... няма кой да се "подведе" , обръгнали сме на популизъм.......

Поканили Карадайъ-то в Бояна уж на кафенце: - Как е там, има ли морфичен резонанс още при Обединените патриоти? Корнелия да не гътне правителството? Да пазите стабилността, ей, диванета, че много съм инвестирал в нея! Карадайъто посръбнал кафенце, помислил, пък рекъл: - Абе ташак работа, Доган ефенди...

до богослов Тиква е от женски род. Продължаваш да убиждаш лидерката си.

Ах как духовно ще ти го забия на изборите;) Три пъти - първо на евро, после на местните и за финал на предсрочните парламентарни;)

Дирници пак ли на смяна е лудия ГЕРБЕРАС та трие всичко наред. Царя е гол и кораба потъва, мишките първи се изнизаха. Българския народ ще плати сметката за кражбата и безумията на ГЕРБ. ГЕРБ извършва геноцид спрямо пенсионерите.

Тиквата не може да има дух.Тя е неодушевен предмет .Пък и наближава сезона на тиквениците и трябва да бъде опечена или сварена.

Какво вървят нещата не след дълго в тази красива страна ще останат само пенсионери и политици. А, и цигани. Обаче кой ще ги храни???

Мутрака, духом е тук, но телом го няма. Пита се във въпроса, за какво ни е такъв индивид изобщо? Държавата си крета на провал и без него. Що не ходи в Барселона да дундурка бебета и да си изживее старческия живот? Ааа, сетих защо не ходи, защото има вероятност да го тикнат в затвора за многобройните финансови и всякакви престъпления.

Ще падне ли правителството?

За Цецо и Цвета помощното от Вършец трябва да открие филиал към Народното събрание.

1. Курнелия да подаде оставка, защото вотовете на недоверие, които тя внася не успяват. 2. Да поеме и изплати всички загуби на животновъдите от Югоизточна България, във връзка с чумата по дребните животни, защото излъга хората и се опита да трупа политически активи на гърба на нещастието им. 3.Да инструктира лично всички комунистически тролове в нета, за да може да се забавляваме още повече. Хайде със здраве!!

По добре вотове на недоверие - нали за това е опозиция- отколкото да саботират работата на НС, както правеше ГЕРБ неотдавна.

" ТОЙ духом е с нас" Надали, ама а дано

Не мога да повярвам на очите си. 80 % от депутатите на БСП са сред народа, и 100% в парламента. Зарязаха народа другарите. Не им е за първи път.

е псец по "духовните" работи ....вервайте и като ви говори!

Защо България е с най-нисък икономически ръст в Източна Европа, и с най-висока инфлация?? Защо Цвък обеща на изборите електронна здравна карта, а сега мълчи като пръднал?? Защо никой не иска да инвестира в България? Защо България е с най-голямата разлика в Европа между бедното мнозинство и супербогатото малцинство? итн.......итн......

С такива теми и проблеми другаря Борисов си играе джобен тенис.

Защото тук няма нищо за крадене.

Лека му пръст и Бог да го прости , така го разбрах това ''духом с нас''.

Абе, Борисов... ТОЙ е над Парламент, над всичко и всички. Какво го занимавате, ТОй има да решава проблемите на Вселената..

Той Бойко може и духом да е премиер, без да е нужно да е реален. ;)

аз пък вярвам, че бай Доган също духом е с вас на всяко заседание и милее повече за Бг от премиерО!

аз пък вярвам, че бай Доган също духом е с вас на всяко заседание и милее повече за Бг от премиерО!

Днес всички депутати от БСП са в парламента. Забаха народа, искат власт.

Само от заглавията: - един умрял заради липса на трансплантация. - бави се трансплантацията на 4-годишно дете. - N на брой катастрофи. M на брой убити. Повече жертви от Сирия. - трима полицаи пребити от цигани. - след 10 год. 60% от България ще бъде демографска пустиня. - коалиционен управляващ: "Протестиращите майки са кресливи женски с уж болни деца". важното, обаче, е, че Той е духом с нас.

А бе омръзна ми тая КУРнела с вид на щастливо преживяща крава да плещи глупости. Преди да критикува, да си спомни, как нейната партия е с най-голям брой милионери на глава от населението, как през 1990-та и 1997-ма едва не затриха държавата. И как нейните хора "усвояват" бюджета на здравната каса с лекарствени фирми.

тя държавата си е затрита по Default явно само ти все още живееш с надеждата че има макар и малък шанс нещо да се оправи по тия земи. Половин България се изнесе зад граница а вчера казаха че още 1,4 милиона са готови да напуснат страната. След тях какво ще остане ...а бе важно е че Вожда е духовно с всички нас

аманот дебелия тупан и вицетата и министрите му! Да си ходят веднага! оня дебил далаверко пак е нацапал метеното!

И всеки ден започвай и завършвай с молитва: „Отче наш, що си в Банкя, да се свети името Ти и стореното от Теб – лот 1, лот 2, лот 3, зали и санирания, здравна реформа, пенсионен път към Рая, просветен полет в пропастта, възход на сбърканяците, 16-те милиарда нов дълг в сухо… Да даде Бог по-бързо делото си да свършиш, та народа български да спасиш – кой нагоре, кой на запад…“ В името Мое, Бог да ви пази!

А бе заглавието може и да е сбъркано,но на е болка за умирачка. Важното е че "Борисов духом е в залата".Хич да не си мисли някой,че герберите са изоставени,че не са обгрижвани, че са загърбени.Той,по телепатия дори е винаги до тях!

Аз предлагам на целият състав на ГРОБ и ОП да ги изпратим в чужбина с еднопосочен билет и транспарант " Ние сме духом с Вас "!

къде в чужбина? при рафаел рафаилов в щатите ли, или другаде?

например аз ги бих пратил да поживеят в Сомалия

в сомалия е лошо също като в россия, ама поне не е толкова студено половината сомалия се командва от вождовете на пунтлинд

виж като се замисля и Сибир е добър вариант , ама в Сомалия бедността е повсеместна и няма как да крадеш а в Сибир все ще намериш нещо

Да не е луд, да седне да слуша дрънкането на Курнела и Кутев ?

за това му плащаме, ще слуша

в същност му плащаме да командва, а не да слуша курнелия!

Това заглавие с БОРОСИВ си го скрийншотнах за поколенията

Е това е най духовния премиер в историята. А на нас ни остава да духаме супата.

кворум от 143 бройки ???? къде са другите 97 броя?

духовно са там.

И от какъв зор да си губи времето с Лелка Зелка?

плащаме му, та затова

борисов не е народен представител, смот.льо, а премиер! плащаме му за премиер, и сега като премиер е на посещение в брюксел!

Плащаме му да работи, а не да си губи времето с боклуци.

скинал се е да работи. Като го извикат в НС, ще ходи. Влиза му в длъжностната характеристика, бе пулю

Е колко време да отдели на това, един смс "Цецко стягай редиците" и може и един общ за триото псевдопатриоти "Оставата не софрата", пет минути, останалотое е загубна на време. Там да си кряка опозицията, да си мрат болните, човека има работа в Брюксел с нашите истински приятели......

Ако питаш Симеонов, не кряка опозицията, а майките на децата с трайни увреждания, които всъщност били здрави. И тъй като депутатите му вкупом ще гласуват за защита на правата линия на духовния, значи здравната система е ОК и ония отвън няма защо да крякат - да си разкарват здравите деца от площада, че загрозяват гледката на величията. И да се радват, че още не са ги обявили за непълноценни със закон.

ГОВЕДА ТЪПИ ,КАТО СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕИСТИНАТА- КРАСИВИТЕ БОЛНИЦИ И ОДЕАЛА,ЛИПСАТА НА СЕСТРИ- САМО ПЕНСИОНЕРКИ,ЛИПСАТА НА ЛЕКАРИ - ХОДЯТ ЕДНИ ТИПОВЕ И ИСКАТ ПАРИ,ПРАЩАТ ТЕ ПО ИЗСЛЕДВАНИЯ ,ДАНО НЕЩО ИЗЛЕЗЕ-И ПАК СИ ГИ ПЛАЩАШ,АКО ОЖИВЕЕШ-И ЛЕКАРСТВАТА СИ ПЛАЩАШ...

Продавам клавиатура с работещ Caps Lock. Изгодно!

и да му я подариш, кре..тена пак ще пише с големите буквички!

Нинова и Баце са в един кюп бе баламурници! ............... А Баце е заминал за САЩ, за да си направи още снимки с восъчното подобие на Тръмп!

"Нормално ли е премиерът Борисов и ресорният вицепремиер Валери Симеонов да не присъстват в залата." Нормално е, бе , Гьоков. Какво да правят там?!.. Да слушат дрънканиците на Лъжа Импексова ли? Какъв вот на недоверие, другарката пак се опитва да си прави калпавия рейтинг.

"Духом с нас". -Сега духом в НС, скоро и в цялата страна. Само Духом.

що да е там,той спинка някъде в европа и му обещават светло бъдеще дреме му какво става в държавата гласувайте за герберите !!!!!!!!духовния водач е с вас

Новия вариант на познатата песен на Бийтълс, "Lucy in the Sky", в интерпретация на агитката на ЕТ "герб" - "Bocko in the Sky"!

НЕ Е ДО ПАРИТЕ,А ДО ДУПКИТЕ В КОШНИЦАТА.КРАДЕ СЕ ЯКО.ПРИ 9 МИЛИОННА БЪЛГАРИЯ БЮДЖЕТ ЗА БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ 3 ПЪТИ ПО МАЛЪК И Е СТИГАЛ ЗА ВСИЧКИ, А СЕГА НЕ СТИГА! САМО СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД ЗА БОРБА С БАНДИТИЗМА,ПРИСЪДИ НА МЯСТО ОТ ПОДВИЖНИ СЪДИЙСКИ ТРОЙКИ НА ВОЕННО ПОЛЕВИ СЪД НАЙ МАЛКО 20 ГОДИНИ И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМОТИТЕ!

Не вземам ничия страна, но и ти говориш глупости. Какви бяха условията в болниците тогава и на какви цени. И какви са цените днес. ПОмисли малко и не говоря за леглова база тип тръбна мебел, каквито имаха и в казармите + две одеала тип войнишки въшкарник. Спомняш ли си? Кенефи "обезпаразитени" с разтвор от хлорна вар и навсякъде бели плочки от по 3 ст. бройката. А, че се краде така е. Всъщност крадеше се и тогава. Ама всичко беше жълти стотинки. Не, сериозно - съпостави разходите тогава на него ценоразпис и го виж сега.

що, сега как е според теб, дано идеш да видиш

Циркаджийката я спукват от подигравки, пък тя се е взела на сериозно и даже не знае кога да се обиди.