Депутатите обсъждат вота и гласуват нов министър

Парламентът ще обсъжда днес първия вот на недоверие към кабинета "Борисов" и ще гласува кандидатурата за нов министър на здравеопазването.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите обсъждат вота и гласуват нов министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога възстановяването на България ще се раздира от противоречия?! Червените не го ли проумяват?! И постоянно организират скандали, саботажи, стачки с послушни мекерета! На кого не е ясно, че трябва воля за реформи?! И като дойдат магьосниците Станишев и Гоце на власт, с магическата пръчка ли ще оправят нещата и реформите ще спрат ли?! А какво направиха досега за НАРОДА социалните социалисти Станишев и Гоце?! Създадоха олигарси, които ограбиха НАРОДА, една проядена, червива от КОРУПЦИЯ администрация!!! Това не им ли стига, че още има до брулят бедния НАРОД?! И кога ще престане тази бясна, уродлива конфронтация, борба и алчност за власт на всяка цена?! БСП се коалира с ДПС и НДСВ!!! Само това би било достатъчно, но на всичко отгоре последните години бяха най-жестоки за България! НИКОГА ПОВЕЧЕ комуняги и турци в управлението!!! Уважаеми българи, следете внимателно дебата - по начина, по който той ще се проведе и специално какво ще се каже в частта за финансовата дестабилизация на здравеопазването, ще разберете дали имаме истинска опозиция в Парламента или се води някаква игра на котка и мишка, имитираща управляващи и опозиция!...

Как смятат тези хора да продължават по същия начин както последните 20 г ? как не застанат и да кажат "хайде да вземем да забравим за тая пуста власт и да оправи тази държава, вместо да си ядем ушите един на друг" ? За това ли ви пращаме там бе скапаняци. Омръзна му на народа да ви гледа надпреварите, вземете нещо свършете!

ГЕРБ доказа, че не може да ръководи държавата, там членуват тези които обраха държавата и не се реализираха в БКП и в БСП. Волен лиже задниците и гледа личните си интереси, ха да го видим как ще подкрепи Турция за ЕС. Вота е навременен и чичо Бойко трябва да разбере, че държавата се ръководи с екип, а не "Аз Казах", той вече е ясен. БСП, е тази която е ръководила държавата напред и само напред, време е българския народ да го разбере. На БСП е нужно в този момент не да се разцепва, а да бъде единна и силна. Г-н Първанов стана Президент от БСП, редно е да се върне в собствената си партия и да реализира опита, който има, не е нужно да прави друга партия, както се спряга. Пожелавам ви успех!

марш обратно при Ленин. Тия лозунги "Для Родину для Сталину" много отдавна измряха. на всички е ясно че червения блок ни завлече на дъното на цивилизацията... Пожелавам ти един ден да се събудиш и да видиш реалния свят.

Маргаритке, пропагандата ти е доста извехтяла закъсняла, не за пред народа. Той отдавна е разбрал, че между БСП и ГЕРБ няма разлика. БСП е създал ГЕРБ и те са два еднакви картела, с един и същ начален капитал на своите олигархии. А Първанов ти е най големия хранител на олигархията от всички цветове. GO HOME!

маргарита, ти имаш психически отклонения... БСП се коалира с ДПС и НДСВ!!! това само би било достатъчно, но на всичко отгоре последните години бяха най-жестоки за България. НИКОГА ПОВЕЧЕ комунисти и турци в управлението!!!!!

забрави да ни кажеш каква е разликата между комунистите, турците и мутрите

такова пионерско и комсомолско дръзновение! ваште да не са били партизани или ятаци? я се скрий в землянките и кради кашкавал от мандрите.

Уважаеми Българи, следете внимателно дебата, по начина по който той ще се проведе и специално какво ще се каже в частта /за финансовата дестабилизация на здравеопазването/ ще разберете дали имаме истинска опозиция в Парламента или се води някаква игра на котката и мишката, имитираща управляващи и опозиция /щърбела срещу хърбела по нашия памфлет- БКП, ДПС ,ГЕРБ- щърбела срещу хърбела..Европа нази гледа/. Идея за България- алтернатива на статуквото

Хубави думи, драги сънародници/чки . И съвсем на място/време . (и ако позволите - нека се научим да гледаме първо България и нас българите/ките, пък чак след това кой/къде/как/защо ни бил бил гледал )

Кой дебат да следим - разговора на ББ пред огледалото ли. С това си действие - неявяване в пленарна зала - още веднъж доказа че е НАРЦИС И ПЛИТКОУМЕН защото си мисли че като не се яви значи не е имало такъв вот. За него основното е - КЪДЕТО СЪМ АЗ ТАМ Е РЕАЛНОСТТА

Разбрахме, че Волен Сидеров няма да подкрепи вота. Не разбрахме обаче ще подкрепи ли членството на Турция в Европейския съюз, както обяви ББ!

Човек, който едно смислено, да не говорим за граматически правилно, изречение не може да изрече прави политики!!!??? С вид на овчар, при това.

Е, сега Красимиров, ти като се изказа каво постигна? Бат`Бойко бил овчар..политикът с най-голям рейтинг сред българите!? Е,ти не обиждаш ли сега тези българи,а!? Може ли да го схване това червената ти ... куха кратуна в която дрънчат само...петолъчки!? Впрочем, ти си безнадежден и не става въпрос за такива ..лапни-шарани като тебе ...

Долу ГЕРБ! Некадърни ревльовци.

До кога възстановяването на България ще се раздира от противоречия!? Червените не го ли проумяват? И постоянно организират скандали, саботажи, стачки с послушни мекерета? На кого не е ясно, че трябва воля за реформи? И като дойдат магьосниците Станишев, Гоце на власт с магическата пръчка ли ще оправят нещата и реформите ще спрат, ли? А какво направиха до сега за НАРОДА ... социалните социалисти Станишев и Гоце? Създадоха.. олигарси, които ограбиха НАРОДА, една проядена-червива от КОРУПЦИЯ администрация? Това не им ли стига, че още има до брулят бедният НАРОД? И кога ще престане тази бясна, уродлива конфронтация, борба и алчност за власт на всяка цена?

Тия ли дето искраднаха държавата