ДБ спаси депутатската листа в Стара Загора, спечели съдебното дело

Няма създадена организация за приемане на документи с е-подписи, е бил един от аргументите на съда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе съдията се е смилил над тях, нищо не са спечелили

ДБ са пълни смешници, вдигнаха вой до немесата за Стара Загора и после всичко се оправи. Ама те да се направят на интересни и да привличат внимание, затова беше цялата работа.

Хахах голямо важно, и да са я спасили ефект няма да има ... Сами си пръскат електората само

Как пък толкова бързо им мина делото на тези

Отърваха кожата. Или пък изсценираха всичко, с цел рейтинг...Няма да се учудя, ама хич

Те я спасиха, ама до кога ... излищни напъни от тяхна страна

на депутатски листи да не се радват толкова предварително. Резултатите ще покажат, че тези подскоци и напъни са всуе.

Браво!!! Победа на изборите. Най-после трябва да се въведат нормални закони в тази държава. Стига с тези ислямскофундаменталистични правила като брака есамо между мъж и жена и други средновековни измишльотини.

Българския съд знае две и двеста .. я колко бързо действа като председателя на апелативния съд пусне жалба.

Кире Канадеца след изборите някъде 2022 ще стане ясно бил ли е министър или не е бил ... а пък за обикновенните хора делата се влачат от петилетка нагоре.

Според съда е абсолютно необосновано и несъответно на доказателствата твърдението на РИК, „че предложението за регистрация и пълномощното не са подписани, а върху тях е поставена сигнатура, визуализираща електронно подписване на представените книжа“. Административният съд в Стара Загора потвърждава това, което се казва в жалбата на „Демократична България“, а именно: че председателят на РИК е отворил файловете и е видял, че са подписани с електронен подпис. „След като е установено по несъмнен начин, че Предложението по чл.255, ал.1, т.1 от ИК (Приложение № 73-НС) и пълномощното по чл.255, ал.1, т.6 от ИК, са били представени и съответно получени в РИК – Стара Загора като електронни документи на технически носител, спорният по делото въпрос се свежда до това, спазени ли са изискванията на чл.255, ал.1 от Изборния кодекс за писмена форма и валидно подписване на изискуемите се документи“, се казва в решението на съда. Съдът установява, че са спазени и всички останали закони и регламенти за използването на квалифициран електронен подпис, като не смята, че заявлението за регистрация в РИК е подвластна на по-особен режим. Нещо повече – съдът постановява, че направените указания от член на РИК да бъдат изпратени документите по електронен път (което се случва в 18:02 часа по имейл) абсолютно не отговарят на изискванията за Закона за електронните документи и електронния подпис. Съдът приема, че оригиналът на пълномощното вече е бил предоставен на членовете на комисията на флаш памет в самото начало на казуса в 16:15 ч.

И пинокио е щастлив.

Де са ебе, де не се спечелили визитка за 14-ти! Дано им послужи! Поздрави на Ицо Павиана!

помоща на боеко струва скъпо. че и съдия убиха. нищо, ше ви удариме в сафия! мурви долни.

Мафия,мафия ,мафията на Мунчо

ДБ спечели "битката" в старазагорския съд, но на изборите на 14 ноември, нямат никакъв шанс!

Удоволетворени сме от решението на съда. Казаха от Де Бъ. Абе нали искахте съдебна реформа? Значи, като отсъждат във ваша полза сте удовлетворени! Когато решението е против вас искате реформа! Ама май вашата реформа е да смените Гешев с друг ваш човек? Казва се Лозан Панов ли? Ей колко ви е плитка логиката. Чак прозира на простотия.

Kenn1111

Нали Борисов каза че им помогнал за там.Явно има защо и има някви договорки

тия смешковци, дето неможали да изпратят един човек да им регистрира листата се канят да ръководят държавата ни?!!!

На тази бутикова фирма с регистрация на партия а и спряха парите,а отиде при царо.