ДБ официално подкрепи Лозан Панов за кандидат-президент

В негово лице демократичната общност на България има своя естествен кандидат, коментираха от партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гласуваш ли за ДБ и Панов, гласуваш за интересите на Прокопиев и Сорос, свързани само с това да има повече пари за тях.

Първо Радев, сега това....има време може още няколко пъти да се отметнат

'Щото много пищяха за собствен кандидат, ей ни сега подкрепа за Лозан Панов и едно насочване на кой служат в ДБ. хаххахаха

да си избере, прилича на психа

Аууу, чудно! Ще падне голям смях

И отново неадекватен политически ход на ДБ

е педал

Този маймун , Гласува за Гешев и ние трябва да го направим президен на Костов ! НИКОГА Лозан Панов Президент ! Гласувам за Генерал Румен Радев и ИТН !

Първо. Да отчетем факта, че господин Панов беше един от малкото, които не влязоха в комбина с управляващите доскоро шопари. Поздрави за това! Второ. Няколко скромни въпроса към него и подкрепящата го ДБ. Има ли този господин качества да изчисти кочината ни? Изпитва ли той срам от случващото се в правосъдната ни система? Каква е неговата лична вина за липсата на елементарна справедливост в обрулената ни държава, за превръщанено на българските съдии (или голяма част от тях) в мутролизачи и мижитурки? Няма ли по-стойностни, принципни и решителни хора, достойни за президентския пост? Защо ДБ не подкрепи Росен Миленов? Поздрави!

Педерастите от ДБ подкрепят гея Лозанов мама миа невиждан тюрлюгювеч

С тази визия на проскубана гарга незнам кой ще приеме на сериозно Панов!?

Лозан Панов е единственият партийно необвързан кандидат, който е доказал на дело своята безпристрастност и решимост в борбата за справедливост и върховенство на закона. Няма съмнение, че той е най-естествения избор за всеки непредубеден демократичен избирател, който иска смяна на корумпирания модел на управление.

Верно! С Рюстю не е свързан въобще и със соросоидите от ССБ? Да, бе!

И е честен, коректен, нооо и хитрец. Нали той нямаше представа, че жена му купила апартамент от "Артекс" на половин цена? Лошото в случая, че помним.

Тоя педал се клати

Къде ги тия дела? Правите ли разлика между дела и думи?

Хапа си пий на време селяк

Каква сензационна новина, каква изненада...Та нали Рюстю докара Лозовата пръчка и го препоръча за председател на ВКС. Не помня председател на ВКС и който и да е от тримата големи да е бил толкова открито политизиран...Арогантен соросоид и безправно нищо!

Кандидатът за вицепрезидент приветства Истанбулската конвенция Мария Касимова-Моасе: ЕДНОПОЛОВИ БРАКОВЕ - ДА, задължителна ваксинация - не "Относно Истанбулската конвенция журналистът и писател заяви, че е изключителен защитник на права на жените и приветства тези документи. Тя се застъпи "за" еднополовите бракове, "защото трябва да гледаме на хората като на граждани"." ВСУЕ се МОРЯТ...

Абе тия дето обичат да си ровят в задн.иците защо са толкова на почит?

Върховенство на геьовете! Браво на Мосе! Да продължава така

Къде е Мунчо?

При жена ти,показва и фигури от висшия пилотаж.

Професора е без алтернатива!

Ако това са им кадрите, с които ще правят промени в съдебната система, мерси. Със стари корумпета реформата ще е нашенска - от лошо към по-лошо.

Пред Панов , Герджиков по-мъжествен изглежда . Все пак избираме президент , не Цецка . Гласувайте за Радев и Петков да довършат започнатото !

Ей сега, само да си допия кафенцето :)

Кой е тоя Петков бе?

Фърчилото улетя :)

Този за нищо не става. Нали всички демократи са купени от СОРОС. Той ги финансира. Няма да гласувам за тях. Пък МНОГО са близки с ГЕРБ. Хайде да сме здрави.

Ти си за Луна :)

Е това дето му викат "подмяната" няма да стане. Съдията на гнилите ябълки няма никакъв шанс. По-добре Цвета или Луна.

Успех на балотажа!

На професора!

Ако е възможно да има балотаж между двамата най-назад в резултата, прогнозата Ви току-виж се сбъднала.

Спонсора е един ;)

Балотаж, Радев Панов

Мунчо улетя :) Но по скоро ще е професора - Панов!

Те тогава ГЕРБ, ДъБъ и ДПС ще се прегърнат в обща битка срещу Радев и Промяната!

Не плачкай :)

Този може да се съревновава само с Луна.

Зелени чорапи срещу розови гащи...

Така може да се пръснат гласове, но на втори тур ще ги събере сигурно Радев. Ще е интересно ако на втори тур не отиде ректора подкрепян от ГЕРБ, а са например Радев и Лозан Панов. ГЕРБ сигурно ще изпаднат в отчаяние. ;) А ще ги е страх да подкрепят Лозан Панов, че е също заплаха за техният Гешев, дето ги пази от наказателна отговорност.

Кой глас да се разпръсне,на ГЕРБ и ДПС ли?

На втори тур може да се фръцнат и да не гласуват. Както на кметските избори за Мая М.

ДПС няма да простят на Мунчо...запади тях стана пРезидент!

От ДПС не гласуваха реално на втори тур на предните избори. Виж 12% от гласували за ГЕРБ, гласуваха за Радев. И със сигурност са пъти повече от гласувалите привърженици на ДПС, дето на втори тур почти ги нямаше.

Наркомански фантазии :)

Заради ДБ и ИБГНИ нямаше правителство, заради тях сега пак няма да има. ДБ работят за ГЕРБ.

ИТН трябва да хванат урока дето ще последва и как ще им се стопи резултата почти наполовина. Че има и други, а не са единствени. Че трябва да говорят с тях.

А така, добра прическа, да сложи малко червилце, червен маникюр, да се качи на едни токчета! Че да е ясно на къде ще води нацията!

Никога не си мия зъбите и устата и задника ми миришат еднакво Така поне казва мама, докато ме лиже отзад сутрин Прави го, за да ме почисти от лайна след като се изходя

тва МОАСИЕ тва някъв вид австралийско кенгуру трябва да е ???? Май ЛУНА ки фани поиче проценти ?

Ако гласуват само селски маймуни като тебе и баща ти

Това Моасие е френско и е фамилното име на съпруга и. Съпругът и е французин, мъж да уточня, казва се Стефан Моасие. От мъжа си има две дъщери. Това явно е необходимо уточнение, защото веднага виждам че почнаха да пишат, че била подкрепяла еднополовите бракове и т.н. Еми, нейният брак лично е традиционен, двуполов, тоест в него участват един мъж и една жена. Явно трябва да посоча че и бройката е по един член от всеки пол, щото има и хетерогенни бракове, като при мормоните например, в Айова в САЩ и други държави. Съвсем, съвсем, съвсем традиционно семейство, та според мен отговаря 100% за поста вицепрезидент!

Абе няма ли кой да се погрижи за външния вид на този човек, че с тези коси прилича малко на разтревожен композитор и не вдъхва особено доверие. Всеки ПР трябва да е наясно, че външния вид е много важен в подобна кампания.

Споко, ще му сложат червилце, ще му направят маникюра, ще го качат на едни токчета! Както си трябва, по Европейски!

А жена му дали ще го одобри това?

Що? Желю Желев да не би да имаше по представителен вид от Лозан Панов?

Kalin

Едно трябва да му се признае на Борисов и ДПС че успяха да раздробят тези 70 80% които не гласуваха за тях.Явно има някой там дето знае правилото Разделяй и Владей!Сега ще им е по лесно разпиляния анти ГЕРБ вот да го бият.ДБ открито играят с тия си действия подкрепят тоя сценарий.Нищо чудно и след изборите пак да се гушнат и открито с Борисов като вече сме го виждали.Дано българите осъзнаят тая игра и масово гласуват за този който открито от много месеци създава безсънни нощи на Борисов.

Явно си за чорапа, и си червен русофил от село.

Лошо няма :)

Поредната зле боядисана червена мърша, подкрепена от същите червени мафиоти и олигарси..

Е ти изби рибата в Атлантическия Океан! Как може Лозан Панов да е "червена мърша", след като е завършил право чак през 1995 г.? Да не говорим че през 1989 г. когато станаха промените той едва е навършил 18 години и няма за кога да става член на БКП. Просто не мислиш преди да пишеш, а си съчиняваш ей така пасквили на момента за всеки който не ти харесва!

Е, ти тоя дядкя го изкара 50 годишен.

Да е Бъ пак хитреят... Те много добре знаят, че на балотаж ще излязат Радев и Герджиков и вече на балотажа ще подкрепят Радев ! Така хем са чисти пред съвестта си, хем ще се докарат пред Радев ....!

Kalin

Те ще подкрепят всеки който ги покани на трапезата и им обещае обилна храна!Така че не се знае кой ще покрепят ако има Балотаж.

На балотажа ще кажат, избирайте сами, но все пак гласувайте. Дано все пак е Радев-Панов.

Вие вярвате ли си?

Който и да е, само да не е Радев.

Много права и много свободи в тия точки. Тоя да не е кандидат на движението за права и свободи и никакви задължения. Всичко серийни убийци и изнасилвачи ще му стиска палци с надежда за повсеместна амнистия.

Моасе на френски е Moisse - Моисей

Лозан Панов е защитника на мафията,самото статукво,при него няма нито един осъден политик,олигарх или мутра на затвор,как да гласуваме за него?!?

Аз пък съм чувал, че първо прокурор трябва да внесе обвинителен акт, тогава съдията може да осъди. Да не говорим, че на Панов функцията му е друга, ама за това трябва да почетеш повече.

Kalin

Правилно си го написал ама повечето хара цъкат явно без да мислят на минуси и плюсове

Честно да си кажа, България не е нито Русия, нито Франция, нито дори САЩ, че да има някакво значение кой ще бъде президент. България е парламентарна република, и както чета горе в текста, самата партия Демократична България подчертават че искат да възстановят парламентарната република (досега България беше 12 години премиерска република, с еднопартийна система на ГЕРБ и еднолична власт на досегашния премиер Бойко Борисов - нещо почти като цар на България). Така че не е чак толкова важно кой ще ни бъде президент, стига да не станем президентска република, ако ще и Луна да ни е президент нищо кой знае какво няма да се случи. Ще гласувам за Лозан Панов само защото го издигат от ДБ, макар на вид да не ми прилича много на президент. Има вид на човек на изкуството, художник или писател, но това са само лични впечатления - Желю Желев не приличаше на нищо, лека му пръст. Преди гласувах за Румен Радев, но това което ме притеснява напоследък е че много залита към БСП, макар формално да не е партиен член. И БСП е същата партия както и ГЕРБ, както и ДПС, а както и ВМРО и вся остальная... патриотичная компания (щях да кажа друго).

100% съм съгласен. Нищо не зависи от него с тази разлика, че президента може да направи много поразии, ако реши да робува на голямото си его и да сее раздори / както се видя / Но тоя не е зле да се постриже и обръсне, че прилича на позастарял рокер, на който са му махнали черната едноседмичн тениска и са нахлузили костюм. все едно са го взели направо от някоя бирария. В съда може и да става така, не знам и надявам се да не науча, ама няма как да се срещнеш с Макрон или Путин и да си с вид на леко подпийнал "джентълмен".

опасност :-), ще продължи да се среща само с гнома и пинокио по кьошетата

Kalin

В грешна посока виждаш нещата.ДБ по вероятно да се гушне с ГЕРБ след изборите натам вървят нещата.Вече доста индикации дадоха и даже това че не покрепят Радев който ги подкрепяше на протестите а издигат своя кандидатура говори че играят в отбора на Борисов да цепят вота на протеста.

срещу Радев, ще гласувам за него. Трябва да махнем Радев на всяка цена!

Абе бунаци от ДаБ, не знаете ли че този е най-гнилата ябълка на съдебната система. Пуска убийците и пази олигарсите.

че Гешев е най-гнилата ябълка в правосъдната система - арестува невинни граждани за да могат корумпираните "бизнесмени" бивши комунисти с неясни пари от офшорки или криптовалути да застрояват цяла България безнаказано! А именно Лозан Панов е човекът, който най-много би допринесъл да се премахне Гешев, и барабар с него цялата институция на главен прокурор, която е създадена по модела на СССР!

Опорните точки на Панов са все едно е кандидат Премиер а не за Президент. По-скоро да влезе в редиците на някоя партия и да бъде част от бъдещия парламент а не като Президент, на кого са му вързани ръцете за всичко.

В ИК на Панов е дъщерята на червения социолог и член на БСП Юрий Асланов

Утайките на севда, гешеф и доганя серат. Евала бедняци прости

Едничък е шанса да гласувам за Лозан Панов - да е на балотаж с Румен Радев. Всеки е по-добър от Румен "Общите приказки" Радев!

Радев изтече у канала, дай Боже!

черния Лебед ПЪРВА ДАМА

Мое се ,ама мое и се не....

На втория тур ще призове да се гласува за Радев!

Тоя вършеше добра работа като противовес на изпълнителната власт. Кой ще бъде негов противовес ако стане президент и почне да назначава служебни правителства? Предполагам Борисов трябва да му дадат една тога щото иначе всички ще се отпуснат и в съда ще има дела само за нарушени права на пеперудите.

Кандидат президентска двойка с отявлен фетиш към еднополовите бракове и ИК. Жълтопаветният умнокрасивитет е изпаднал в екстаз!