Дъждът в София не спира вече 10 часа, в Пловдив улици са под вода

Ще вали и утре, особено силни ще са валежите в Западна и Централна България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само руснаците ще ни оправят.

Бойко е виновен. Трябва да си ходи!

stankow

Къде пък 11 часа да е валяло !? Пръсне малко, спре, пръсне, пак спре. Откъде такова апокалиптично мислене, откъде такъв конфликт с очевидните факти !?

Та към обед валя малко към половин час и след пет часа - един час. Г-жо Станишева, как го правите - изтривате част от моите реплики, които нямат ама нищо вулгарно и винаги се основават на факти, а защо не изтривате тези които кой знае как са мултиплицирани и отнемат .място. А когато изтривате няма нито вест нито кост. Преди поне баеше обозначено че се изтриват.

живея в Центъра и то идеалния - на Солунска - първо не сме под вода и второ отдавна не вярвам на медиите, и особено на ДИР-а след като шеф му стана г-жа Станишева. Моите уважения за визията и стайлинга ѝ - не прилича на дроплата Йончева и браво! Но кога

При такъв калпав дъжд и вече реки по улиците в Сф ! Фандъкова къде са ти км канализация сега ?!

Ами ако е като в Азия 1500л./м.кв. , какво правим тогава?

Бахти якуту а в Чикагуту айляк хахахаха

Не мога да повярвам...17 л/кв.м. ... и улиците са под вода!!! Та това е една кофа вода! Що за отводнителна система има и въобще поддържа ли се?

Да ви имам проблемите!Най-големиянт ми дерт,да е тайландските деца!

Къв дъжд ве в Бургас капка дъжд не е паднала днес! Даже на обяд ходих на плаж имаше страхотно слънце

Сигурно и си почернял, а ние сме в лодку.

Причината е паркиралото се над Централна и Северна Европа област на високо налягане. Всички зони на ниско налягане се избутват на юг. Иначе всичкия дъжд отиваше към Северна Европа. Нека и там да попече малко слънце.

Баси , Крушовица я залело ! Дали ще искат 1 000 000 000 лв. от бюджета по спешност за запълване на джобове , на пръкнали се от там селски кокони тип курнишони ?!?

Глобално наводняване на България, Господ се опитва да измие тинята, лайната и калта, натрупани за 74 години в хубавата ни страна, опропастена от комунистическите разбойници и техните копелдаци, които ни ограбиха до шушка и още ни грабят и управляват. Слаб и прост робски народ сме, още ревем за правешкия тулуп и "братушките", заслужаваме си беднотията и калта, в която сме затънали до гуша

Комунизмът си отиде преди 30 години ама на разни кукундели още им е в главите и още им е проблем. А за братушките - ако не си схванал че сме колония на САЩ това говори доста зле за твоето IQ.

Къде си е отишъл комунизма?Ха,ха,хааа!!!Пълна диктатура, всички партии в парламента са комунистически!Единствената партия без комуняги- ДСБ я елиминираха!

няма глобално затопляне. Последния "потоп" ще бъде от огън, та затова постепенно става горещо. Другото е ала-бала, и заблуда на хората какво ги чака, за да продължат със сегашния си живот.

Дира, пищете като вали 1 месец без да спира. Нали сте чели Елин Пелин - и като заваля дъжд валя цяла неделя. Всявате паника,а най-накрая се върна истинското лято в БГ,а не това близкоизточно 40 градусово,което имахме предишните години.

Арееее селяни у сОфето много вали. Прибирайте гащите и обратно в долно Уйново. У софето е гадно и вали. Да бе нещо много се размечтах. Днеска пак ми мякаха две селски моми пред НДК!

Аве нема страшно София village нема да я отнесе пороя}:-)

Елате в "англията" да видите на летището нискотарифните "маршрутки" как разтоварват цигани и всякаква паплач. Нищо, ще се интегрираме, нЕма страшно...

Голям лингвист...прост шоп!

Идеално време. Вали тихо спокойно,после спира, после пак вали тихо,и е топло. Супер време просто.

СУРА - руското климатично оръжите - много по мощно и по-близо от ХААРП

Върху площадка с размери 300 на 300 метра (9 хектара) е разположена антенна решетка от 144 антени, всяка с височина от 20 метра. Към тях се прибавят и три 250 kW излъчвателя. Ефективната мощност на излъчване е 190 MW, а честотата е в диапазона от 4,5 до 9,3 MHz. .

Русия няма нищо общо. Петър Дънов още през 1926 година е предупредил, че изсичането на горите ще доведе до големи нещастия - природни и здравословни.

Mи и ХААРП няма нищо общо, защото най-малкото е на другия край на света и много по маломощен в сравнение с руската СУРА. Понеже има един дежурен "хаарпаджия" дето лъже по форумите, аз затова...

По времето на Дънов в България е имало много по-малко гори.

Що е Майна се е ла..а лалалла

Аз явно живея в друга София. Валя няколко пъти за по 10 минути и това беше..

Ти си селянин. Сигурно живееш в Елин Пелин и се броиш за соф. гъзе ама си селтик братле.

Щото ти не си слянин,шоп бъгнат.

Братлета в ЮК е 30 градуса (поне в Бирмингам) и не се диша. Жега, тревата е пожълтяла. Три седмици жега а тази се чака пак над 30 градуса. Какво става с този свят ? БГ и ЮК се размениха ;)

40 градуса трябва да стане, за да усетите глобалното затопляне. Няма само ние да се разваме на тази евроатантическа прелест. И ако може да ви държи 4 месеца.

Аз съм ОК бржега.но инглизите ще изпукат тука от жега. Мене и 40 гр. Не ме плашат. Лятото в БГ си е зверска жега.

Taka ако бъде времето язовира "Цанков камък" ще се изплати за 3 години. Къде е ББ сега да видим какво ша риве срещу него.

Тази година беше само за тикви да сее човек!!!

На софийските селяндури от дъждът им омекнаха свинските опинци с които са дошли от село и несгодата е голяма. Ще им се наложи да захвърлят цървулите и да си закупят градски тръндафори.

В Русе е суша. Очакакваме поне 40-сет през август ...така че този дъжд е "през курандо мио, ма фаненте"... на чист италиански

Тъпо е точно ма вас селеинДжърите ви трябва дъжд да садити домати. А на нас в Софето слънце да висим по баровете. Кофти работа селтик!!!!

от лошото време!Тъкмо да се опознаете и останете у дома, че от утре пак лудницата по улици и транспорт.

В началото проектът е бил финансиран главно от съветското министерство на отбраната като част от програмата за геофизични оръжия.

ще жънат или ще берат домати и компири по булевардите и осраните от кучета градинки?та дъждът им пречи?

Не спирал 10 часа? Ставате смешни. Максимум 1-2 часа общо да е валяло. Пръска от време на време за по 5 минути и това е.

Сура е изследователски център с йоносферен нагревател, разположен близо до град Василсурск, на около 140 км източно от Нижни Новгород, Русия.

Фашистът Путон използва СУРА за да отмъсти на дендъросоросоидистическите, сикламени, летящи слонове - илюминати. АЗ СЪМ ГЛАСЪТ НА ТАНГРААААААА

Тези дъждове са безплатна енергия изпратена на българите от Господ. Язовирите миналата година бяха тотално изпразнени, вече се напълниха. Дори Цанков камък се напълни. А уникалните му турбини работят на Мах.

Някой да каже на ония с ХААРП-ата да престанат да си прават шегички - в Англия не е валяло от две седмици и днес бе 30 градуса, докато тук ни съсипаха от вода!

Не е ХААРП, а руската СУРА близо до Нижни Новгород. ХААРП е много по-слаб и чак в Аляска.

Нека бачка малко ХААРПА и на запад. Нас глобалистите ни сцепиха от 2012 година с лято 40 градуса три месеца всеки ден. Нека сега и на острова се запознаете с глобалното хаарп затопляне. Въпреки,че 30 градуса е идеално.

Страшно положени, страшно! Дъжд вали, а има-няма 20 градуса вънка. Спешно положени не кабинета, ЕС, НАТО и ООН. БББ да им обясни какво ще правим и как ще спасим страната: 1. Приватизираме Летището...

А бе, не вали 10 часа.

10 часа не ни плашат. Виж 40 дни...

Софиянци ако немат вода с един шампоан и под улуците.

да спре когато българия напусне ес и натото!

За чий!?

Tи остави майтапа, ама ако само знаеш колко пациенти на психиатрията като теб ще се хванат на тази партенка...

Както винаги нинова казва-герб са виновни

" В по-голямата част от случаите пожарните екипи са отстранили потънали дървета, предмети и са извозели наземни етажи." Ко каза, ко?!??!?!