ДАЗД се самосезира след клип на нов брутален побой между деца

Пострадалото дете е на 13 години и е от врачанското село Бутан, нападателят е с година по-малък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клипът е ЗАСНЕТ от БИЯЧА?! Документирал си "ГЕРОЙСТВОТО"...

Нищо де, боят изгражда! Нали така бе, ганювци?!

Изродчето побойник трябва да излежи поне няколко години за това престъпление

Е.аси службите. Няма превенция всичко е след дъжд качулка.

Никакво възпитание, никакъв морал, ценности, никакви наказания и отговорности и след време това или друго келеме ще убие някое човек (мой, ваш приятел или неговите родители) защото родителите им грам не им дреме за децата им.

Алооо, тъпи глупости говориш ! Стискай юмрук пред камънака на сАвецката армия и си затваряй плювалника!

А дир.бг излезли със снимка тип карате кид ...Каквито са дир.бг такава е и държавата, такива са и хората такива са и децата

Верно, че става дума за Враца, а това е нещо като Перник, че и по-зле, ама тея чавета грам мозАк немат. Като имам повече време и тук ще се включа с малко ръсене на акъл, но наистина май ще се наложи да си забраня въобще да доближавам дир-а, че няма кой да ми свърши работата. :( Като за начало: 1. На обида отговаряш с обида, а не с юмрук или ритник! 2. Никога, никога, никога, ама абсолютно никога не си и помисляй да удряш/риташ по главата и корема, защото така наистина можеш дори и да убиеш някого или поне да го осакатиш. За жалост 12 годишно копеленце няма да ходи у затвора, родителите май също?

Заслужил си го е сигурно, кой знае какво е говорил, какво е заплашвал другото момче и то си е изпуснало нервите. Същия случай като тая битата актриса - нали и тя си го е заслужила. Ма така ще е като се толелира насилието като форма на раздаване на правосъдие от публични личности като Явор Дачков, каканижещи някви смешни опорки за Истанбулски конвенции...и като по-голямата част от обществото е съгласно с тезата , че "ако си си го заслужил" е оправдано де те бият публично. Така ще е .Няма какво да се учудваме и възмущаваме

Шенген ли, ганчовски боклуци долни?!

Дрисльо, бил ли си във великата британия, за да видиш за какво насилие има сред младежите?

Само отбелязвам

Боят над някого е евентуално побой. Побоят между лица е просто бой. Деева некадърните редактори.

Проблем са бабаитите, които се събират по 3-4 и бият децата наляво и надясно, където ги срещнат. Винаги ги е имало такива дебили и единственото решение е, детето да добие самочувствие, чрез някакъв спорт, особено боен спорт. Тогава нещата рязко се обръщат. :-)

Едно време си се млатихме периодично. Повечето пъти заради или пред момичета. Не, че имаше някакъв смисъл, ама пък не сме се мразели, напротив! Не се и снимахме, то не беше много за снимане.

и ние се млатихме. разликата е че сега един налага другия, който обикновено не се съпротивлява . също така не си вкарвахме ритници в главата, след като някой падне . няма база за сравнение

...двамата сте много прости...

Абе и ти си прав, макар, че понякога нещата бяха груби. Веднъж с приятел ни заобградиха в един тунел на блок 10-12.да сме им давали парите. Като ги почнахме, останаха 5-6 охкащи, другите уж гледаха па като хукнаха. Имаше един рижав. След седмица го засичам в автобуса, ученици. Оня нещо ми говори, викам абе ти що избягаами не им помогна. Аааа уплашил се. Та се разприказвахме, не се оказа чак такъв бандит. Та виж колко минуси събрах, явно са ги люмкали за мадами. То и мен са ме люмкали, ама ко ся минуси ли да блъскам и аз.