Давид Сасоли призова страните от Западните Балкани да бъдат допуснати до ЕС

Ситуацията се смята за проблемна, защото към балканските страни проявяват интерес и сили като Русия, Китай и Турция

Обратно в новината

Коментари - Давид Сасоли призова страните от Западните Балкани да бъдат допуснати до ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудите се как да компенсирате вноската на UK ! Гнусни използвачи !

но първо да клекнат макетата, иначе никакъв Европейски Съюз за тях. Колкото до до Турция, предложете само европейската част да се приеме в ЕС, азиатската няма нищо общо с ЕС. Така ще се отървете и от двете.

Не зная как да ти го обясна, ако не си пътувал в държавите в Шенген. Ако тези балкански държави бъдат приети в ЕС и Шенген ще е голямо удоволствие да пътуваш, без да ти се налага да спираш по граници, без да мислиш за визи и документи. А също и по-лесно се прави бизнес така.

Дирници, научете българския език! Словоредът в заглавието е неправилен!

би било правилно според теб?

И кога точно ще приемат тези държави в Шенген ? Тя нашата държава толкова време вече се моли и още не е в Шенген!

Освен Черна гора...само гнусни и ненужни страни.

Нашия договор за Шенген е подписан 2009г и все още чакаме.

Статията развива тезата, че ние сме се заинатили за това, че езика им бил диалект на българския и заради общата ни история. Е то договора за добросъседство да беше само това, но не е, и Македония нарушава много повече клаузи по договора за добросъседство, токолкото се опитват да се представят. Все едно сме инатливи и дребнави дечковци.

Като чета кометари в дира тук и въобще , си казвам - заслужаваме си съдбата. Още от времето на цар Иван Асен до днес предателства, заговори, сребролюбие и завист. Все говорим и бълваме с/у съседи и не само. Затова никой нас не ни подкрепя .

И Тоя взе да вие тъпак ! От как Англия се изнесе ходат като Усрани !Скоро и Други си Тръгват !

Мдаа колкото повече колонии по-добре, едно време за колонии се водеха войни. Сегашната технология е по-ефективна, подкрепят се подходящите политици и след това се подписват на каквото им подадеш.

PEYTSCH

Към Западните Балкани проявпвали интерес Руаия, Турция или Китай ? Ама Скопие има свои червени линии и идентичност ! И претенции срещу фашистите бугари ! Вразумете ги с шамари !

Тъп гейзер.Марш от България руска подлого!!

Ходи си начеши пикалото!

PEYTSCH

Докато има изстъпления срещу българи в т.нар. РСМ и език на омразата срещу България, дотогава ще има ВЕТО !!! Има как да ги вразумите Кажете им че са българи и че говорят български ! Как Коминтерна успя за един ден през 1944 да ги направи „македонци“, а вие се мотката ?

Каква България бре идиоти я ходете да запалите свещ за вашия ГОСПОДАР Джеймс Пардю сдал е дух !

За нас остава единствено позорът , лепнат ни от политиците ни, които никога не гледат крачка напред, а си живеят в измислени светове и си мислят,че светът ще се съобразява с нас. Може и да е клише, но е вярно - Всички войни ,които спечелиха на фронта войниците на България, политиците ги загубиха.И този позор ни го лепнаха ГЕРБ и ВМРО!

Защо да е позор да си защитиш историята, за която толкова прадеди са си дали живота. Май ти си позор.

PEYTSCH

Сосоли, това са ВАШИТЕ интереси. Не са НАШИТЕ. 10-11 години чакаме Шенген ! Чакаме справедлива граница за българите от преди 1944 година ! Стига вече !

PEYTSCH

БКП е главния виновник ! От 1944 насам ...

PEYTSCH

Ако искате нацитата от РСМ , тогава ние напускаме ЕС ! И НАТО. Лапайте кон за кокошка (проскубана скопска).

Научи и ти българския език и тогава може би ще разбереш!

PEYTSCH

Чухме какви претенции има Скопие и какво иска. Чуваме какво иска ЕС и Сосоли. НИКОЙ НЕ НИ ПИТА КАКВО ИСКАМЕ И КАК И КОГА ЩЕ СТАНЕ. Смутолевихте за Шенген, като че ли е нещо повече от досега.

Ами прав е. "Сасоли призавава страните от Западните Балкани да бъдат допуснати в ЕС". Заглавието, така написано, е двусмислено. Правилно би било да се каже: "Сасоли призовава да бъдат допуснати до ЕС страните от Западните Балкани". Но, ако не схващаш разликата, проблемът си е твой.

Сега с тоя вирус шенген е мечта!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club