Дават електронни винетки на хората с увреждания от днес

Процедурата тръгва със закъснение, ще се ползва старият формуляр за подаване на документи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубу им давате винетки ама трябва и шофьорски книжки да им дадете.

За винетките няма опасност от хакерски атаки, а за електронното гласуване има опасност!

ЧНГ и не е зле да си понамалиш простотията! Просто съвет. А по коментара, който си направил, мога да те уверя, че много от хората с увреждания ползват шофьор. Не са толкова много тези, които сами управляват. И понеже си много "отворен", мога също така да ти намекна, че много от трайно увредените са били преди това професионални шофьори. И едно приятелско пожелание от мен: Дано никога не ти се налага да ползваш такава безплатна винетка! Бъди жив и здрав!

Дават,оная работа ми дават.От днес евентуално ако не е лъжа защото при нашите социални приемат заявления от 10 януари,винетките ще се дават след най-рано един месец.Тоест от 2 февруари.Дотогава на кой му трябва винетка плаща два пъти по електронен път и кара.

то заявления , то декларации , то документи ,то формуляри , баси и лудата държава , но така пък си оправдава безбройните служители

За всеки литър гориво, продавано в бензиностанциите ни, половината от цената му са данъци и акцизи за държавата, около лев и двадесет. За какво са винетки тогава?!? Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Всичко в Бг. тръгва с Закъснение . но виновни няма !

на кой адрес може да се подаде заявлението по електронен път?

Защо трябва да има инвалидна винетка? Колко пъти този инвалид трябва да ползва винетка. сега ще има и винетки за уикенд. Толкова ли не може да отдели 10 лв. За кола и бензин може, но за винетка не. Колко хора покрай инвалида ползват тези блага. Хайде стига вече.

Браво бе, Валери! Според теб тези хора трябва да си стоят в къщи и да не ти се мяркат пред очите, да не ти развалят празничното настроение, така ли!? Прочети отговора на първия коментар по-долу, там много добре го е казал човекът!