Дават бонуси на словенските лекари, ако рекламират ваксинацията срещу COVID-19

Целта на проекта е повишаване на процента ваксинирани особено сред хората над 50 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно това плаши най много хората, комерсиализацията на докторите. Тук в България не им пука предписват се лекарства на спонсори, вкарват се по клинични пътеки здрави хора и т.н. Сега с тази новина си казват директно, че лекарите нямат собствено мнение т.е. те са рекламни лица и трябва да бъдат разглеждани като такива.

Въпроса е ,че лекарите знаят за какво става въпрос и не знам дали ще рекламират нещо такова.

що направо не плащат на хората за да участват в експеримента

Такава загриженост не е имало в историята! От всичко друго може да те оставят да умреш, но от Ковид 19 са готови на всичко за да те спасят...

Смърди че не се трае. Аз се учудвам все още как не са почнали хората да бесят цялата паплач която слугува.на определени кръгове за облаги и протекция. Но и до там ще се стигне. Времето работи против тях.

Братле, не си прав че ще стане. 10 години българите търпят една мутра да се бие в гърдите че е пръв по всичко в държава последна по всичко. Предполагам че тоя синдром на овчедушие е широко разпространен и в чужбина. Коловоза в който бидехме вкарани прилича на това: възпитани в протести мислят, че палачът ще ги чуе преди да замахне. Преди се борехме срещу това да не изкарваме печалбата на друг и затова бягахме навън да изкарваме огромна печалба на друг и поемайки я, той ни ръсеше с трохи сравними с печалбата на тукашния селяк с бизнес. Сега това още не е забравено и продължаваме да мислим за него докато се въведе нов проблем от който трябва да избягаме по заръка. Външна заръка-вакс, сертификат, прочее. Една система в края си е склонна на налудни действия към поданиците си. Вижте империите от историята. Хаос, поквара, безпътица. За да се избавим. Всеки да осигури храната си. Кокошки, прасе, зеленчук. Няма шеф! Да се преместим кой където му е добре според климат, юг-без сметки за ток. Няма шеф. Не през границата с хиляда сертификата дето не те карат само да козируваш с две ръце и крака. Огромни обединения от хора неспазващи всякакви национални разпоредби, свободомислещи, природни, помагащи си. Стигне ли се до тия ли бе, до там е. И така смешно ли ви се струва. Ако ви е смешно честита ви нова диктатура.

Много лекари трябва да бъдат обесени а не бонуси, защото знаят за цирка ковид и мълчат.

Наглост.

Целта на проекта е редуциране ма населението с около десет процента първоначално. На по-късен етап генериране на “абонати” на здравната система. Премахване на плащанията в брой и преминаване изцяло към дигитални разплащаия. Установяване на абсолютен контрол над населението с имунизационни паспорти.

абсолютно вярно казано